Mountfield HK – Sparta 1:2 (kon.) | Třinec – Liberec 6:4 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Zlín – Motor ČB 2:3 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:1 (po pr.) | Olomouc – Mladá Boleslav 0:3 (kon.)
Pardubice – Litvínov 2:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:4 (2:2, 2:1, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 27.11.2020, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:27 Milan DOUDERA - 6:4
     
    58:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Stejně jako proti Plzni, i nyní se MILAN DOUDERA prosazuje trefou do prázdné branky a s jistotou pečetí vítězství Třince. Bez asistence.
    57:06 Ronald KNOT - 5:4
     
    57:06
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pod Javorovým se utkání znovu dramatizuje, po zpětné přihrávce Michala Birnera ze z druhé vlny prosazuje RONALD KNOT a Oceláři znovu vedou pouze o gól. Asistence: Michal Birner a Michal Bulíř.
    44:25 Jan JAROMĚŘSKÝ - 5:3
     
    44:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Perfektní příklep JANA JAROMĚŘSKÉHO zpoza levého kruhu míří přímo do pravého horního růžku Pavelkovy klece. Asistence: Lukáš Jašek a Michal Kovařčík.
    35:36 Matěj STRÁNSKÝ - 4:3
     
    35:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    A zároveň i Třinec do vedení! MATĚJ STRÁNSKÝ po dobré práci před Pavelkou trefuje kotouč z voleje a přidává čtvrtou trefu na adresu domácích. Asistence: Erik Hrňa a Martin Růžička.
    32:32 Radan LENC - 3:3
     
    32:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ve WERK ARENĚ je znovu srovnáno, Rosandič na sebe natáhl hned trojici Ocelářů a osamocený RADAN LENC z mezikruží překonal Jakuba Štěpánka. Asistence: Mislav Rosandič a Michal Birner.
    21:47 Petr VRÁNA - 3:2
     
    21:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak po relativně dlouhé době opouští hlavní arbitr box trestoměřičů a jeho paže směřuje na středový puntík. PETR VRÁNA je tak autorem třetí třinecké trefy a Oceláři se poprvé dostávají do vedení. Asistence: Filip Zadina a David Musil.
    19:46 Marian ADÁMEK - 2:2
     
    19:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Premiérová trefa MARIANA ADÁMKA v tomto ročníku tuzemské nejvyšší soutěže srovnává vývoj utkání na 2:2. Oceláři to teď udělali opravdu perfektně, Miloš Roman si počkal na přesun Jaroslava Pavelky a diagonálou napříč mezikružím vybídl právě Mariana Adámka ke střele do odkryté klece. Asistence: Miloš Roman a Ondřej Kovařčík.
    14:45 Aron CHMIELEWSKI - 1:2
     
    14:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pod Javorovým snižují domácí náskok Liberce na rozdíl jediné branky, Zadina se asi třikrát pokoušel dostat kotouč za záda Pavelky, šťastným střelcem se ale nakonec stává ARON CHMIELEWSKI.Tomu se z voleje podařilo rozvlnit síť v liberecké kleci. Asistence: Filip Zadina a Tomáš Marcinko.
    07:23 Tomáš FILIPPI - 0:2
     
    07:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Poněkud nešťastně teď David Musil špičkou hole zasunul kotouč mezi betony Jakuba Štěpánka, TOMÁŠ FILIPPI je tak po dobrém forčekingu a střele z pravého kruhu sladce odměněn. Asistence: Tomáš Rachůnek a Petr Jelínek.
    03:32 Mislav ROSANDIĆ - 0:1
     
    03:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Stejně jako v prvním vzájemném utkání se i nyní dostávají Bílí Tygři do vedení, za záda Jakuba Štěpánka propadlo nahození MISLAVA ROSANDIČE, který se s pukem rozloučil na modré čáře. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 15. Chmielewski (Zadina, Marcinko), 20. M. Adámek (Roman, O. Kovařčík), 22. P. Vrána (Zadina, D. Musil), 36. M. Stránský (Hrňa, Martin Růžička), 45. Jaroměřský (Jašek, M. Kovařčík), 59. M. Doudera – 4. Rosandić, 8. Filippi (T. Rachůnek, P. Jelínek), 33. Lenc (Rosandić, Birner), 58. Knot (Birner, Bulíř)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kořenář) – D. Musil, M. Doudera, Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Chmielewski, Marcinko, Zadina – O. Kovařčík, Jašek, M. Kovařčík – Dravecký (A), Roman, Hrehorčák – Hrňa.
    Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka (Kváča) – Šmíd (A), T. Hanousek, Rosandić, Knot, Derner, Štibingr – Birner (A), Bulíř, Lenc – T. Rachůnek, Filippi, Gríger – J. Vlach, P. Jelínek (C), A. Musil – Šír, Najman, M. Zachar – Hrabík.

    Rozhodčí: Hodek, Kika – Ganger, Klouček
    thejrc.org