Magnitogorsk – Nižněkamsk 6:4 (kon.) | Kunlun – Novosibirsk 1:0 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
6:4 (1:2, 2:2, 3:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pátek 27.11.2020, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (17:26:32)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 1430 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (MET) – 1+1, 2 střely, čas na ledě 18:51
    Libor Hudáček (NIZ) – 1+0, 4 střely, čas na ledě 15:37
     
    Střely na branku: 49 – 30
     
    Je konec! Metallurg Magnitogorsk dokonal fantastický obrat a vítězí 6:4! Hosté zvládli první polovinu třetí třetiny bez větších problémů a dlouho nepouštěli domácí do šancí. V 52. minutě ale dokázal v přesilovce vyrovnat Andrej Nestrašil. Metallurg následně pokračoval v silném tlaku a Andrej Čibisov pět minut před koncem poslal domácí do vedení. Stejný hráč navíc udeřil ještě dvě minuty před koncem. Hostům v posledních minutách odešlo prakticky vše, na čem stála jejich hra.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Pavel Porjadin napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Pod tlak se dostal Několenko, který puk stačil vyhodit do bezpečí.
     
    59:10
    Andrej Čibisov si sjel na přihrávku na levé křídlo, odkud chtěl zaútočit na hattrick, ale jeho pokus forhendem nemířil mezi tři tyče.
     
    58:18
    Branka platí a domácí celek se může radovat!
     
    58:18
    Tak pozor! Platnost branky ještě bude posuzovat videorozhodčí!
    58:18 Andrej ČIBISOV - 6:4
     
    58:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Metallurg díky fantastickému obratu zvítězí! Domácí celek znovu udeřil. Plotnikov posunul puk před branku, kde byl ANDREJ ČIBISOV, který si ještě položil brankáře a vychutnal si zakončení do odkryté klece! Asistence: Sergej Plotnikov, Dennis Rasmussen.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:30
    Konstantin Barulin si dal pozor na další nahození od modré čáry a před dotírajícím Taylorem Beckem schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    57:01
    Vladislav Sjomin vlétl s pukem do rohu útočného pásma, kde pro Metallurg vybojoval cenné sekundy k dobru. Hosté by potřebovali hrát na opačné straně.
     
    56:35
    Jegor Jakovlev se natlačil tělem před rozjetého soupeře a uklidnil rozehrávku Metallurgu v obranném pásmu. Domácí stále hrají s pukem.
     
    56:10
    Arťom Zemčonok dostal přihrávku do středního pásma a protečoval puk do pásma útočného. Na jeho pobídku nedosáhl nikdo v modrém dresu.
     
    55:42
    Hosté jsou najednou jako opaření. Hráčům v bílém se nedaří prakticky vůbec nic. Domácí mohou hrát bez problémů s kotoučem.
    55:25 Andrej ČIBISOV - 5:4

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 18. Mozjakin (A. Nestrašil), 33. Beck (Mozjakin, J. Jakovlev), 34. J. Jakovlev (Čibisov, Nikolajev), 52. A. Nestrašil (Beck, Mozjakin), 56. Čibisov (Pašnin), 59. Čibisov (S. Plotnikov, Rasmussen) – 6. L. Hudáček (A. Kosticyn, Bikmullin), 13. Abrosimov (Šafigullin, Čiviljov), 26. Chajrullin, 31. Čiviljov (Šafigullin, Bucajev)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (13. Olkinuora) – Zemčonok, J. Jakovlev (A), Minulin, Pašnin, Sjomin, Nikolajev, Martynov – Beck, Rasmussen, Pesonen – S. Plotnikov (A), Prochorkin, Karpov – Čibisov, A. Nestrašil, Mozjakin (C) – Košelev, Několenko, Potěchin.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Barulin (Ivannikov) – Abrosimov, Rantakari, Volgin, A. Osipov (C), Loginov, Bryncev, Sidorov – Chajrullin, Kučerjavenko (A), Porjadin – A. Kosticyn (A), L. Hudáček, Bikmullin – Enlund, Galuzin, Šiksatdarov – Šafigullin, Čiviljov, Bucajev.

    Rozhodčí: Sojin, Gamalev – Antonov, Zacharev

    Diváci: 1430
    ocianews.com