Magnitogorsk – Nižněkamsk 6:4 (kon.) | Kunlun – Novosibirsk 1:0 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 27.11.2020, 17:30 • Arena Mytišči, Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Kunlunem a Sibirem Novosibirsk. Duel začíná v 17:30.
     
    HC Sibir Novosibirsk

    Hostující celek zatím prožívá takovou průměrnou sezónu. Novosibirsk odehrál v letošním ročníku třicet zápasů, ve kterých získal dvacet devět bodů, což mu stačí na osmou pozici Východní konferenci. Devátý Chabarovsk na Sibir ztrácí tři body. Poslední čtyři duely v řadě navíc Novosibirsk ovládl. Naposledy vyhrál 3:2 v na ledě Rigy.
     
    Red Star Kunlun

    Domácí Kunlun má úplně opačné starosti. Jediný čínský celek odehrál dvacet osm zápasů a vybojoval v nich třináct bodů. S tímto ziskem se Kunlun krčí na poslední dvanácté pozici Východní konference. Kunlun už devět utkání v řadě nedokázal zvítězit. Naposledy doma prohrál 2:4 s Chabarovskem.
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali na začátku září. Sibir doma vyhrál 5:4.
     
    Češi a Slováci

    Andrej Šustr (KUN) – 15 zápasů, 0 gólů, 1 asistence
    Dávid Bondra (KUN) – 13 zápasů, 1 gól, 1 asistence
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Red Star Kunlun: Šikin (J. Smith) – Šustr (A), T. Murphy, Chelios (A), Sproul, Baldajev, Lofquist, Starikov – P. Foo, S. Foo, Nikolišin – Leščenko, Toropčenko, Lockhart (C) – Wong, Wellman, Shinkaruk – Bakanov, Monachov, Werek – Bondra.

    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (A. Achmetov) – Jokipakka, Děmidov, Jermakov, Gurkin, Timašov, Ilja Morozov, Jefremov – Puustinen, Jormakka, Ruohomaa – Romancev, O. Li, Milovzorov (A) – Šarov, Česalin (C), Sajustov (A) – Šaškov, N. Korotkov, Dubakin – V. Komarov.

    Rozhodčí: Raming, Romaško – Bojkin, Slavikovskij.
     
    Hráči obou celků jsou na ledové ploše, po zaznění ruské a čínské hymny tak bude moci samotné utkání začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Hosté se hned v úvodu první třetiny natlačili před branku Kunlunu, ale na Dmitrije Šikina nevystřelili. Andrej Šustr pak převzal puk a namířil si to s ním na opačnou stranu.
     
    00:55
    Po zákroku brankáře Harriho Säteriho byla hra přerušena a vhazovalo se před ním. Novosibirsk kotouč získal a znovu se natlačil před Šikina.
     
    01:40
    Ovšem opět kotouč neudrželi hosté ve své moci a dovolili tak hráčům Kunlunu, aby se vydali na zteč do útočného pásma.
     
    02:07
    Dmitrij Šikin zapsal první zákrok, po střele Danila Romanceva ukryl puk v lapačce a nechal raději hru přerušit. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    02:37
    Nenápadná střela Andreje Šustra od modré čáry skončila na betonu Harriho Säteriho a hosté pak velmi rychle otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    03:12
    Nyní musel být znovu pozorný Dmitrij Šikin, jenž lapil pokus z pravého kruhu z hole Jegora Milovzorova a hra je opět zastavena.
     
    03:30
    A do třetice Šikin, jenž v krátkém sledu po sobě zapisuje další zákrok a opět dění na ledě zastavuje. Hosté tak ještě útočné pásmo udrželi.
     
    03:40
    Jenže hned po vhazování se k puku dostal Kunlun a založil další akci, zblízka střílel Spencer Foo, ale jeho přízemní pokus končí jen na obraně Novosibirsku.
     
    04:11
    Od vlastní branky zakládal akci jeden z beků Sibiru, Viktor Komarov pak chtěl přihrávku těsně před Šikinem, ale nedočkal se jí.
     
    04:57
    Šikin byl pod tlakem a musel se ve svém brankovišti činit. Nakonec puk skončil těsně před brankovou čárou, odkud ho do bezpečí poslal obránce Kunlunu. Hráči Rudé Hvězdy si tak mohli oddychnout.
     
    05:56
    Další nepřesná střela hostů a po ní se před Säteriho natlačili domácí borci, ale jejich počínání před jeho klecí bylo hodně nepřesné.
     
    06:32
    Děmidov zasekl puk před obráncem Kunlunu, poté s ním prosprintoval až těsně před Dmitrije Šikina, ale jeho pokus pak zamířil jen vedle protější tyče.
     
    07:14
    Nikolaj Timašov zblízka dotíral před Šikinem, ten měl lapačku u své levé tyče připravenou a kotouč do ní ukryl.
     
    08:05
    Ilja Morozov svižnou ranou prověřil pozornost Dmitrije Šikina, který vytasil další přesný zákrok a opět svůj tým drží nad vodou.
     
    08:40
    Casey Wellman přitiskl puk ke své čepeli a hned vystřelil, ale pokus domácího útočníka se mezi tři novosibirské tyče nevešel.
     
    09:29
    Hra velmi rychle plyne, akce střídá akci, ale zatím jsme se úvodní branky nedočkali. Nyní se o to pokoušeli domácí hráči, ale jejich střela šla jen vysoko nad branku Harriho Säteriho.
     
    10:04
    Sam Lofquist se srazil u mantinelu s Gurkinem a domácí obránce zůstal ležet na ledové ploše. A nevypadá to s ním vůbec dobře. Na řadu totiž přicházejí nosítka a pro beka Kunlunu tak zápas s největší pravděpodobností skončil. Gurkin utrpěl zranění v obličeji.
     
    10:04
    Sam Lofquist už je odnášen z ledové plochy na nosítkách. Doufejme, že se hráč Kunlunu co nejdříve uzdraví.
     
    10:04
    Ještě probíhá uklizení místa, kde se oba hráči srazili, oba měli v obličeji krev a ta se musí z ledu odstranit.
     
    10:04
    Vhazovat se bude ve středním pásmu, konktrétně ve středovém kruhu.
     
    10:20
    Nikita Korotkov si sjel do prostoru mezi kruhy, klepal si o přihrávku, která ale nepřišla. Nakonec získali puk zase domácí hráči a zamířili s ním před Säteriho.
     
    11:10
    Juuso Puustinen z otočky vystřelil z pravého kruhu, ale pokus šel jen vedle branky Šikina. Nicméně akce hostů pokračovala dále a střela Šarova byla obranou Kunlunu sražena do bezpečí.
     
    12:06
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Alexandr Šarov – 2 min., držení).
     
    12:06
    Následuje první komerční přestávka a po ní si první přesilovku v utkání zahraje domácí Kunlun.
     
    12:19
    Domácí se už uhnízdili v pásmu hostů, kde chvíli kombinovali. Nakonec ale dostal puk na svoji hůl Ilja Morozov a okamžitě ho odpaluje až před branku Dmitrije Šikina.
     
    12:54
    Hosté se opět osvobodili a poslali puk do neutrální zóny. Zatím tak své oslabení hrají velmi dobře.
     
    13:11
    Harri Säteri nyní už musel zakročit. Proti pokusu Ethana Wereka zakročil lapačkou a zastavil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    13:29
    Puk letí opět až před Šikina. Sám brankář Kunlunu si vybruslil k zadnímu mantinelu a rozehrál další přesilovkovou akci Red Star.
     
    14:06
    Novosibirsk se ubránil a je už v plném počtu.
     
    14:30
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    14:30
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Viktor Komarov.
     
    14:44
    Kunlun má další přesilovou hru a už zahrozil před Säterim. Pokus Parkera Fooa skončil jen vedle jeho branky. Hned na to se pak Sibir osvobozuje.
     
    15:16
    Casey Wellman pálil na branku Novosibirsku, u branky Säteriho ještě chtěl dorážet Ethan Werek, ale finský brankář ve službách Novosibirsku sklapl betony a kotouč za svá záda nepustil.
     
    15:44
    Luke Lockhart nastavil hůl před Säterim, ale kotouč hostující brankář znovu zachytil. Stále ale hosté nevyhodili puk ven a čelí tlaku Kunlunu.
     
    16:20
    Další zákrok Säteriho, na kterého šla nebezpečná střela z hole kapitána Kunlunu Lukeho Lockharta. Ale znovu si na brankáři hostů domácí vylámali zuby.
     
    16:30
    Sibir zvládl další své oslabení a je už v plném počtu.
     
    16:48
    Shinkaruk zakročil proti jedovce Andreje Jermakova a dostal puk do středního pásma.
     
    17:16
    Pekka Jormakka vypíchl puk soupeři a poté se hosté dostali do další útočné akce, znovu to však bylo bez střeleckého efektu.
     
    18:06
    Oleg Li potáhl puk a dostal ho před branku Dmitrije Šikina, avšak to bylo ze strany Novosibirsku vše. Do akce na druhé straně se hodně rychle derou hokejisté Kunlunu.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:16
    Jevgenij Česalin v závěru prvního dějství zahrozil před Šikinem, tomu ale pomohla obrana, která kotouč srazila do neutrální zóny. Nyní jdou směrem dopředu hráči Novosibirsku.
     
    19:48
    Dvanáct vteřin před koncem této části hry se ještě vhazuje po levé ruce Harriho Säteriho.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní dvacetiminutovka zápasu mezi Kunlunem a Novosibirskem je minulostí. V ní jsme se nedočkali žádné branky a ani nebyly k vidění nějaké velké šance. Uvidíme, co nám nabídne prostřední dějství a zda se už dočkáme nějaké přesné střely.
     
    Střely na branku: 15 – 11
     
    Další třetina začne přibližně v 18:22.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:27
    Mikael Ruohomaa sebral puk v útočném pásmu a chtěl vystřelit, ale obral ho o něj soupeře, který si to namířil před Säteriho.
     
    21:03
    Andrej Šustr nedovolil soupeři žádné zakončení a vytáhl hru do třetiny Novosibirsku.
     
    21:52
    Alexandr Šarov zamíchal kotoučem a chtěl ho poslat do neutrální zóny, to se mu nepovedlo a Kunluští nadále operují před klecí Harriho Säteriho.
     
    22:34
    Lev Starikov nabral rychlost a dostal se až před hostující branku, ale nakonec před Säterim vůbec nevystřelil. Nicméně nadále pokračuje akce Red Star.
     
    23:21
    Sergej Monachov si z levého kruhu sjel blíže hostující brance a svižnou ranou pak ohrozil Harriho Säteriho. Ten ale nastavil svoji hruď a kotouč dostal do bezpečí.
     
    24:22
    Jegor Milovzorov obral domácího hráče o puk a hosté se pak dostali před Šikina, avšak ten nemusel zasahovat, protože na něho žádná střela nešla.
     
    24:55
    Andrej Jermakov nebezpečně vystřelil před Šikinem a ten jeho pokus kryje.
     
    25:36
    Následuje další komerční přestávka.
     
    25:53
    Dmitrij Šikin nyní zakročil proti další nebezpečné střele. Česalin zakončoval u jeho levé tyče pohotovou střelou k odkryté kleci, ale domácí brankář zareagoval včas a obrovskou šanci Novosibirsku kryje!
    25:53 Šikinův pohotový zákrok
     
    26:31
    Hosté ožili a opět se dostali do zakončení před Šikinem, ale brankáři Kunlunu tentokráte pomohla pozorná obrana.
     
    27:29
    Po nepřesné střele domácích šli do další akce zase Novosibirští, ale tentokráte před Dmitrijem Šikinem nijak zvlášť nezahrozili.
     
    28:26
    Ethan Werek střílel mezi kruhy, někdejší třinecký Ocelář ale pálil jen vedle branky Harriho Säteriho, jenž si po delší době sáhl na puk ve své brance.
     
    29:05
    Viktor Komarov vybojoval v rohu kluziště puk, poslal ho před branku soupeře, ale okamžitě ho odtud do bezpečí dostal Trevor Murphy.
     
    29:55
    Jegor Milovzorov clonil před brankou Kunlunu, avšak nakonec nedostal puk a nevystřelil. Následně pak jdou do akce zase domácí hráči.
     
    30:42
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Až v jednatřicáté minutě se mění skóre a domácí celek jde do vedení. LEV STARIKOV si sjel do nulového úhlu a vystřelil. Svým pokusem pak dokonale zaskočil Säteriho, kterému puk zaplul za jeho záda – 1:0. Asistence: Tyler Wong a Casey Wellman.
    30:42 Lev STARIKOV - 1:0
     
    32:09
    Hosté tak musejí dohánět své manko a nyní čelili další akci Kunlunu, který je zatím o dost aktivnější.
     
    33:05
    Andrej Šustr střílel od modré čáry, pokus českého obránce ale končí jen v moci hostujícího brankáře, který přerušuje hru. Po další komerční pauze se bude vhazovat před jeho klecí.
     
    33:25
    Nikolaj Děmidov zachytil puk u modré čáry, nasměroval ho před Dmitrije Šikina, ale Jegor Milovzorov se mezi tři tyče netrefil. Domácí tak stále drží těsný náskok.
     
    33:46
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Tyler Wong – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:16
    Hosté mají šanci vyrovnat v nabídnuté přesilové hře a už se roztahují v útočném pásmu.
     
    34:38
    Juuso Puustinen střílel z první po přihrávce od spoluhráče, kotouč ale srazila obrana Kunlunu pryč a poté se hokejisté domácího celku osvobozují.
     
    35:14
    Danil Romancev číhal u bližší tyče, ale nedokázal z nápřahu dostat puk do sítě. Posléze se domácí celek znovu osvobozuje vyhozením kotouče až před Säteriho.
     
    35:46
    Kunlun je v plném počtu.
     
    36:24
    Shinkaruk zastavil unikajícího hostujícího hráče a poté získal puk na svoji hůl. Následně pak se vydal znovu do útočného pásma. Obrana Novosibirsku se tak vrací zpět.
     
    36:45
    Mikael Ruohomaa na levé straně sklepl kotouč a ten skončil na levém betonu Dmitrije Šikina. Ten zastavuje hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    37:37
    Hosté operují před brankou Kunlunu a snaží se stále o vyrovnání, zatím se jim to ale vůbec nedaří.
     
    38:15
    Precizní obrana Red Star nedovolila soupeři znovu žádnou střelu, která by byla tak nebezpečná, aby Šikina ohrozila. Na druhé straně to pak zkoušel Bondra, ale neúspěšně.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:20
    Jevgenij Česalin podržel puk a nasměroval ho před Šikina, nikdo ale nedokázal před Šikinem tento pokus tečovat.
     
    39:39
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Trevor Murphy – 2 min., podrážení).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je u konce. To nám už přineslo jednu branku, a sice na straně Kunlunu, když střelou z nulového úhlu zaskočil Säteriho obránce Red Star Lev Starikov. Hosté sice měli v závěru menší tlak, ale k vyrovnání to nevedlo.
     
    Střely na branku: 24 – 27
     
    Další třetina začne přibližně v 19:07.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Hosté dohrávají svou přesilovou hru a už se pokoušejí dostat se do pásma soupeře, aby ohrozili branku Dmitrije Šikina.
     
    40:30
    A ten si hned připsal další zákrok proti střele Pekky Jormakky a raději přerušuje hru. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    40:46
    Poté se k puku dostali domácí hráči a hned ho poslali až před branku Novosibirsku a šetří cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    41:14
    Další osvobození Kunlunu a ten už patrně své další oslabení zvládne bez úhony.
     
    41:39
    Kunlun je v plném počtu.
     
    42:14
    Zakázané uvolnění Kunlunu stěhuje hru před Dmitrije Šikina a vhazovat se bude po jeho levé ruce. Novosibirsk tak získal zadarmo útočné pásmo.
     
    42:17
    Tyler Wong podél pravého mantinelu nabruslil do pásma soupeře, ale tam ho pokryli dva obránci Sibiru a nedovolili mu projít blíže brance Säteriho.
     
    43:22
    Domácí obrali hosty o puk ve vlastním pásmu a namířili si to před Säteriho. Jeho branku ale vůbec neohrozili.
     
    44:36
    Andrej Jermakov sice dostal přihrávku do jízdy, ale měl to na dlouhou hůl a kotouč pak skončil jen v moci domácích, kteří tak otáčejí hru před Säteriho.
     
    45:13
    Pokus Nikity Korotkova z prostoru mezi kruhy zachytil Šikin a poté ho obrana Novosibirsku dostala do bezpečí. Hostům se stále nedaří srovnat.
     
    45:22
    Následuje další komerční pauza.
     
    45:25
    Šikin nyní vychytal hosty, kteří jeli prakticky dva na nikoho. Vzal to na sebe a zapsal další hodně důležitý zákrok!
     
    46:09
    Nikita Šaškov vybojoval puk a snažil se s ním projít do útočné třetiny, ovšem obrana Kunlunu byla proti a nic takového nedovolila.
     
    47:02
    Jefim Gurkin v obranném pásmu sebral puk a zavezl ho do neutrální zóny. Hosté ale dále blíže brance Kunlunu nepokračovali, neboť byli zastaveni už ve středním pásmu.
     
    47:18
    Oleg Li se neprodral skrze obranu soupeře a domácí hráči tak ubránili další náznak akce Novosibirsku.
     
    47:30
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Danil Romancev – 2 min., podrážení).
     
    47:53
    Hosté se osvobodili a domácí celek tak musel svou první přesilovkovou akci založit z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    48:24
    Casey Wellman dostal přihrávku od Wereka a z prostoru mezi kruhy pohotově vystřelil. Jeho pokus byl ale sražen mimo tři tyče.
     
    48:55
    Akce Kunlunu pokračuje nadále a Novosibirští tak čelí dalšímu menšímu tlaku a nemohou se dostat k puku, aby ho poslali až před domácí klec.
     
    49:30
    Novosibirsk je v plném počtu.
     
    50:13
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Ryan Sproul – 2 min., sevření puku rukou).
     
    50:55
    Hosté mají znovu šanci na srovnání, rozjeli svou další přesilovou hru, ale několik střel, které zamířily na Šikinovu branku, skončilo na obraně soupeře.
     
    51:33
    Alexandr Šarov si sjel na osu hřiště, ale obrana Kunlunu mu nedovolila zakončit. Nicméně hosté stále operují před brankou Dmitrije Šikina.
     
    52:13
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    52:52
    Nikolaj Děmidov táhl akci Sibiru, ale neměl v útočném pásmu nikoho, komu by přihrál. Po zisku puku pak směrem před Säteriho zamířili opět hráči Kunlunu.
     
    53:12
    Následuje další komerční přestávka.
     
    53:21
    Od vlastní branky šli do další akce hosté, po nenápadné střele pak betonem zakročil Dmitrij Šikin a hra je přerušena. Buly bude vhozeno po pravé ruce brankáře Kunlunu.
     
    53:48
    Alexandr Šarov nabil spoluhráči do mezikruží a ten vystřelil, následné dvě dorážky pak neskončily za zády Dmitrije Šikina. Ten tak stále drží nulu na svém kontě a hlavně vedení svého celku.
     
    54:38
    Viktor Baldajev pálil od modré čáry, soupeř pokus zablokoval a puk se dostal do středního pásma, kam si pro něj sjela obrana Kunlunu a vrací hru před Säteriho.
     
    55:28
    Jevgenij Česalin sebral puk v obranném pásmu a nabrusil si až před Šikina, ale žádnou střelu na něho nevyslal.
     
    56:03
    Domácí se dostali do rychlého protiútoku, ale Vjačeslav Leščenko se přes dobře bránící dva hráče Sibiru do přesnějšího zakončení nedostal.
     
    56:51
    Novosibirští na nic nečekají a snaží se stále o vyrovnání. Obrana Kunlunu byla proti i nyní po nebezpečném projektilu z hole Ilji Morozova.
     
    57:28
    Další akce před Šikinem končí zmarem, hosté ale ještě neopouštějí teritorium domácích a snaží se ohrozit Dmitrije Šikina.
     
    57:46
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Tyler Wong – 2 min., podrážení).
     
    57:46
    Novosibirsk si bere oddechový čas.
     
    57:58
    Hosté hrají bez brankáře a zkoušejí to se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:23
    Domácí čelí tlaku soupeře a snaží se hubený náskok bránit zuby nehty.
     
    58:39
    Danil Romancev střílel zblízka a Šikin se opět zaskvěl dalším zákrokem, když sklapl betony a kotouč do nich ukryl. Hra je přerušena.
     
    59:23
    Další zákrok Dmitrije Šikina. Ten tak kryje další pokus soupeře a hra je opět zastavena.
     
    59:43
    Domácí lavička si bere oddechový čas. Kunlun nadále čelí tlaku Novosibirsku, jenž by chtěl vyrovnat. Má na to ještě sedmnáct vteřin.
     
    59:46
    Kunlun je v plném počtu.
     
    59:58
    Už to vypadá, že domácí neinkasují a dokráčejí k zisku dvou bodů. Hosté sice znovu ohrozili Šikina, ale ten je dnes mezi třemi tyčemi zkrátka neprůstřelný.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Nakonec už žádná branka nepadla a ta, kterou v druhém dějství vsítil Lev Starikov se ukázala jako vítězná. Kunlun i díky skvělému výkonu Šikina bere dva body do tabulky, Novosibirsk naopak odjede s prázdnou.
     
    Střely na branku: 32 – 47
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Šustr (KUN) 0+0, 1 střela, čas na ledě 23:36
    Dávid Bondra (KUN) 0+0, 1 střela, čas na ledě 9:01
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:47:11)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 31. Starikov (Wong, Wellman)


    Red Star Kunlun: Šikin (J. Smith) – Šustr (A), T. Murphy, Chelios (A), Sproul, Baldajev, Lofquist, Starikov – P. Foo, S. Foo, Nikolišin – Leščenko, Toropčenko, Lockhart (C) – Wong, Wellman, Shinkaruk – Bakanov, Monachov, Werek – Bondra.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (A. Achmetov) – Jokipakka, Děmidov, Jermakov, Gurkin, Timašov, Ilja Morozov, Jefremov – Puustinen, Jormakka, Ruohomaa – Romancev, O. Li, Milovzorov (A) – Šarov, Česalin (C), Sajustov (A) – Šaškov, N. Korotkov, Dubakin – V. Komarov.

    Rozhodčí: Raming, Romaško – Bojkin, Slavikovskij
    ocianews.com