Plzeň – Vítkovice 6:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:3 (2:1, 2:0, 2:2)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 28.11.2020, 15:15 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:44 Peter ČEREŠŇÁK - 6:3
     
    59:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    PETER ČEREŠŇÁK nejprve zblokoval střelu z pravého kruhu, následně se u zadního mantinelu otočil a tvrdou ranou bez jakéhokoliv míření trefuje prázdnou bránu. Bez asistence.
    55:59 Matyáš KANTNER - 5:3
     
    55:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka dělá velký krok ke třem bodům! Ve středním pásmu vyplaval ztracený kotouč, ten si pro sebe uzmul MATYÁŠ KANTNER, který si nabruslil do pásma, udělal kličku nalevo a střelou překonal bezmocného Dolejše. Asistence: Jakub Pour.
    45:00 Rostislav MAROSZ - 4:3
     
    45:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pokud máte rádi dramatický hokej, tak ten je tady. Gulašovu přihrávku zachytiti hosté, ROSTISLAV MAROZS napřed naše Deje, jehož střelu si sám hráč bekhendem dorazil. Plzeň už vede pouze o jednu branku. Asistence: Rastislav Dej.
    40:44 Jan SCHLEISS - 4:2
     
    40:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak přesně takový start třetí třetiny si hosté přáli. Roman Polák zabojoval u pravé tyčky, puk se dostal za branku k Dominikovi Lakatošovi, který před brankou našel ex-plzeňského JANA SCHLEISSE, který se trefil přesně k pravé tyči. Asistence: Dominik Lakatoš.
    30:26 Petr KODÝTEK - 4:1
     
    30:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka opět vyučuje hodinu "Jak se využívá početní výhoda." David Stach na pravé straně střílenou přihrávkou našel PETRA KODÝTKA, který střelou trefuje zcela prázdnou bránu. Asistence: David Stach, Roman Vráblík.
    23:06 David STACH - 3:1
     
    23:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesto Plzeň početní výhodu využívá a opět vede o dvě branky. Milan Gulaš si počkal na rychlou přihrávku Kracíka od pravého mantinelu, plzeňský kapitán vypálil tvrdě z voleje, Dolejš jeho pokus vyrazil k volnému DAVIDU STACHOVI, který následně trefil opuštěnou klec. Asistence: Milan Gulaš, Jaroslav Kracík.
    15:20 Rostislav MAROSZ - 2:1
     
    15:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté korigují skóre a Plzeň vede již jen o jednu branku. Hosté vyhráli buly na, na modré čáře napřáhl Adam Polášek, Pavlát jeho pokus vyrazil pouze před sebe, kde ROSTISLAV MAROSZ nejprve kotouč netrefil, napodruhé už ho ale za brankovou čáru dorazil. Asistence: Adam Polášek.
    05:04 Jaroslav KRACÍK - 2:0
     
    05:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A po velkém kolotoči domácí hokejisté skórují podruhé v zápase. Pavel Musil obkroužil hostující svatyni a přihrávkou přes celou šíři brankoviště našel volného JAROSLAVA KRACÍKA, kterému už zbývalo jen trefil poodkrytou část klece. Asistence: Pavel Musil.
    02:23 Petr KODÝTEK - 1:0
     
    02:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí Škodovka se velmi rychle dostává do vedení. Dnešní oslavenec David Jiříček počkal se svou střelou z vrcholu pravého kruhu, jeho projektil sice Dolejš pokryl, leč na rychlou dorážku PETRA KODÝTKA neměl nárok. Asistence: David Jiříček, Roman Vráblík.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 3. Kodýtek (Jiříček, Vráblík), 6. Kracík (P. Musil), 24. Stach (Gulaš, Kracík), 31. Kodýtek (Stach, Vráblík), 56. Kantner (Pour), 60. Čerešňák – 16. Marosz (Polášek), 41. Schleiss (Lakatoš), 45. Marosz (Dej)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Frodl) – L. Kaňák, Čerešňák, Lang, Stříteský, Vráblík, Jiříček, Kvasnička – Suchý, Mertl (A), Gulaš (C) – P. Musil, Kracík, Malát – Pour, Stach, Kantner – Straka (A), Kodýtek, Eberle.
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Mi. Svoboda) – Štencel, R. Polák (C), L. Kovář, Polášek, Trška, R. Černý, Koch – Schleiss (A), Hruška (A), Lakatoš – Dej, Marosz, Šišovský – Dočekal, J. Mikyska, Mallet – Lednický, Werbik, Bernovský.

    Rozhodčí: Pešina, Šindel – Šimánek, Zíka

    Diváci: hráno bez
    thejrc.org