Ufa – Petrohrad 2:3 (1:2 po s.n.) | Jekatěrinburg – CSKA Moskva 1:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Chabarovsk 3:2 (kon.)
Soči – Riga 3:2 (kon.) | Viťaz – Jokerit 4:3 (3:2 po s.n.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
CSKA Moskva
Sobota 28.11.2020, 13:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:56 Maxim ŠALUNOV - 1:5
     
    54:56
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se znovu prosazuje a právě nasázel svému soupeři potupného bůra! Maxim Mamin posunul kotouč na Okulova, který našel na pravém kruhu volného MAXIMA ŠALUNOVA, jehož bomba z první se zastavila až v síti. Asistence: Konstantin Okulov a Maxim Mamin.
    50:48 Pavel DACJUK - 1:4
     
    50:48
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist se přece jen dočkal alespoň čestní branky v tomto zápase! PAVEL DACJUK se dostal s kotoučem až před gólmana, kterého překonal střelou bekhendem přesně na zadní tyčku. Asistence: Anatolij Golyšev.
    47:47 Anton SLEPYŠEV - 0:4
     
    47:47
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nyní je to navíc o čtyři branky, tady je definitivně rozhodnuto! ANTON SLEPYŠEV byl úplně volný na pravé kruhu, kam dostal přihrávku od mantinelu. Následně si potáhl kotouč a bekhendem překonal Kováře pokusem na zadní tyčku. Asistence: Brendan Leipsic a Mario Kempe.
    32:37 Pavel KARNAUCHOV - 0:3
     
    32:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté sice vstřelili branku, ale ta jim není uznána! Andrej Loktionov vystřelil ze středu hřiště a dostal kotouč do sítě. PAVEL KARNAUCHOV skvěle clonil před gólmanem a nejspíše kotouč ještě tečoval částí výstroje, navíc Jakub Kovář přes něj neviděl vůbec nic. Asistence: Andrej Loktionov a Sergej Andronov.
    31:00 Maxim MAMIN - 0:2
     
    31:00
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nádherný lob a samostatný únik znamená druhou branku v síti domácího celku! MAXIM MAMIN si sice na první dobrou kotouč nezpracoval, jenže si ho šikovně posunul před sebe. Následně rychle zakvedlal rukama a poslal kotouč do sítě. Asistence: Maxim Šalunov.
    04:37 Maxim ŠALUNOV - 0:1
     
    04:37
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A hosté se z ničeho nic dostávají do vedení! Maxim Mamin rozjel celou akci a posunul míč doprava na Konstantina Okulova. Ten vybídl ke skórování parádní přihrávkou na zadní tyč MAXIMA ŠALUNOVA, jenž dával téměř do poloodkryté branky. Asistence: Konstantin Okulov a Maxim Mamin.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 51. Dacjuk (Golyšev) – 5. Šalunov (Okulov, Mamin), 31. Mamin (Šalunov), 33. P. Karnauchov (Loktionov, Andronov), 48. Slepyšev (Leipsic, M. Kempe), 55. Šalunov (Okulov, Mamin)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Galkin) – Trjamkin, Arzamascev, Zborovskij, Ch. Genoway, D. Bodrov (A), Alexej Vasilevskij, D. Zajcev – Dacjuk (C), Golyšev, Makejev – Macek, Bělousov, P. Kulikov – Sexton, Bočarov, Litovčenko – Platt, Ovčinnikov, Obidin – Protapovič.
    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – Čajka, M. Robinson (A), Samorukov, Dahlbeck, Rykov, Kiselevič, Blažijevskij – Leipsic, Slepyšev (A), M. Kempe – Šalunov, Okulov, Mamin – P. Karnauchov, Andronov (C), Loktionov – Sorkin, Tělegin, Světlakov – Korosteljov.

    Rozhodčí: Hribik, Fraňo – Nikolajev, Sadovnikov
    thejrc.org