Slavia – Kladno 0:3 (kon.) | Havířov – Vsetín 2:3 (po pr.) | Poruba 2011 – Vrchlabí 2:5 (kon.)
Litoměřice – Přerov 4:5 (po pr.) | Kolín – Benátky n/J 5:4 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 2:1 (kon.)
Frýdek-M. – Kadaň 2:5 (kon.) | Třebíč – Sokolov 5:0 (kont.) | Jihlava – Šumperk 5:0 (kon.)
po prodl.
HC Stadion Litoměřice
4:5 (1:0, 2:1, 1:3 - 0:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 23.01.2021, 16:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to odsud z Kalich Areny pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera. (18:17:09)
     
    Velké drama s trochu smolným koncem pro domácí tým! Stadion už v jednu chvíli vedl o tři branky, nakonec se musí spokojit s pouhým bodem. Přerov totiž v prodloužení využil přesilovkového tlaku a dokonal tak svůj obrat k dvoubodovému zisku.
     
    Konec zápasu.
    60:45 Jan ŠTEFKA - 4:5
     
    60:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přesto to je Přerov, který ukončuje dnešní utkání! Střela ROMANA PŠURNÉHO od modré se definitivně dostala do branky díky odrazu od nohy Jana Holého. Asistence: Robert Černý a Josef Hrabal.
     
    60:05
    Zubři pozvolna rozehrávají od vlastní branky. Celkem rychle se dostali před Krále, přičemž šanci na ukončení utkání měl Darek Hejcman. A to díky střele z pravé hranice brankoviště. Ke štěstí domácího týmu ale rozvlnil pouze boční síť.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Závěrečná třetina přinesla pořádnou dramatizaci duelu! Sice to už pro kališníky vypadalo nadějně, Přerovu se ale povedlo srovnat a díky tomu je před námi prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:34
    Jsou to ovšem domácí, kteří se vydali do útočného pásma. A ačkoliv se nedostali do zakončení, alespoň nepustí soupeře před vlastní branku.
     
    59:04
    Přerov se drží ve středním pásmu, kde přihrávkami vyčkávají na možnost průchodu před Krále.
     
    58:48
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Lukáš Pajer – 2 min., vysoká hůl).
     
    58:24
    Hosté v plném počtu.
     
    58:22
    Znovu Radek Číp! Další nájezd středem pole zachránil pro svůj tým Tomáš Král, když zvládl sevřít betony a odrazit tak puk od sebe.
     
    57:25
    O další přerovský nájezd se postaral Jan Štefka. Tomu ale záda stínil Jan Holý a o definitivní likvidaci se postaral Tomáš Král, který hokejkou posunul puk do rohu.
     
    56:28
    Sám proti třem se vydal na útočný výlet Radek Číp. Kousek za modrou čarou ho ale o kotouč připravil Tomáš Svoboda, který se s ním ihned vrátil do prostoru před Holíkem.
     
    56:24
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Doležal – 2 min., vysoká hůl).
     
    55:59
    Vysoké nahození Tomáše Svobody málem dostalo do hry místní legendu, dohlížitele na trestné lavici, Miloše Horáka. Ten ale proti letícímu kotouči včas hlavou ucukl a vhazovalo se před Holíkem.
     
    55:11
    Přes celé hřiště prokličkoval Tomáš Urban! Následně se dostal i ke střele na Holíka, kterou ovšem přerovský gólman zvládl vyrazit k opačnému mantinelu.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 14. Háva (M. Beran, T. Svoboda), 23. T. Svoboda (M. Beran, Miškář), 27. Jindra (Moravec), 43. Urban (Jebavý) – 21. Pšurný (Dostálek, R. Černý), 43. Štefka (Hrabal, Macuh), 49. T. Doležal (Dostálek, Pšurný), 51. Štefka (Ryšavý, Macuh), 61. Pšurný (R. Černý, Hrabal)


    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král (A. Beran) – Marcel, Baláž, Kremláček, J. Holý, Jebavý (C), Černohorský, Háva – M. Beran (A), Miškář, T. Svoboda – Procházka, P. Svoboda, Jánský – L. Stehlík, Urban, Konečný – Jindra, Moravec, Pajer.
    HC ZUBR Přerov: Holík (Postava) – Hrabal, R. Černý, Zbořil (A), Forman, Svozil, Dluhoš, Mlčák – T. Doležal (C), Pšurný (A), Dostálek – Süss, Hejcman, Číp – Matěj Svoboda, Indrák, Ryšavý – Štefka, Macuh, Dobša.

    Rozhodčí: Kostourek, Barek – Flegl, Horažďovský
    thejrc.org