Havířov – Litoměřice 6:3 (kon.) | Poruba 2011 – Kolín 4:3 (kon.) | Přerov – Ústí n/L 4:0 (kon.)
Vrchlabí – Jihlava 4:2 (kon.) | Třebíč – Vsetín 3:0 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
4:2 (0:2, 3:0, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 28.11.2020, 17:00 • DD Eletromont Aréna • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:43 Ondřej CHRTEK - 4:2
     
    44:43
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení. Nouza ve středním pásmu přenechal puk pro Martina Heřmana, který zavezl puk do pásma útočného po pravé straně, aby poté našel přesnou přihrávkou před brankou ONDŘEJE CHRTKA, který prostřelil Fučíka mezi betony. Asistence: Martin Heřman, Tomáš Nouza.
    31:43 Patrik URBAN - 3:2
     
    31:43
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí vývoj dnešního utkání ve svůj prospěch. Niko nabil pro Jiřího Hozáka a ten napřáhl od modré a jeho střelu tečoval před překvapeným Fučíkem PATRIK URBAN, hostující brankář byl již zcela bez šance na zákrok. Asistence: Jiří Hozák, Ján Niko.
    30:57 Ondřej MATÝS - 2:2
     
    30:57
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno. Matýs vjel s pukem do útočné třetiny po pravé straně a našel mezi kruhy zcela volného Kratochvila, který vystřelil Fučík však jeho pokus vyrazil pouze před najíždějícího ONDŘEJE MATÝSE, který posílá puk do sítě a srovnává tak skóre utkání. Asistence: Matouš Kratochvil, Martin Bučko.
    24:17 Matouš KRATOCHVIL - 1:2
     
    24:17
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky a také využívají přesilovou hru. Nepřesnou rozehrávku Fučíka vystihl Kajínek, který posunul puk na Michala Machače a ten našel krásnou přihrávkou v brankovišti MATOUŠE KRATOCHVILA, který přesnou ranou překonává Fučíka. Asistence: Michal Machač. David Kajínek.
    19:39 Matěj PEKR - 0:2
     
    19:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Druhá přesilová hra=druhá využitá přesilová hra. Skořepa milimetrovou přihrávkou z pravého kruhu našel na tom levém přesně najetého MATĚJE PEKRA, který napřáhl a zamířil přesně k tyči. Asistence: Josef Skořepa, Tomáš Čachotský.
    09:51 Josef SKOŘEPA - 0:1
     
    09:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Bučko se moc dlouho na trestné neohřál a Dukla poprvé udeřila. Ránu Matěje Pekra z levého kruhu Soukup neudržel a pro JOSEFA SKOŘEPU to byla lehká úloha dorazit puk za bezmocného brankáře domácích. Asistence: Matěj Pekr, Tomáš Čachotský.
    Marken.cz

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 25. M. Kratochvil (Machač, Kajínek), 31. Matýs (M. Kratochvil, Bučko), 32. Urban (Hozák, Niko), 45. Chrtek (Heřman, Nouza) – 10. Skořepa (Pekr, Čachotský), 20. Pekr (Skořepa, Čachotský)


    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Štěpánek) – Linhart (A), Bučko, Kajínek, Niko, Vála, Jirků (C), J. Moník – Heřman, Chrtek, Nouza (A) – M. Kratochvil, Matýs, Machač – Hozák, Urban, Mrňa – Moučka, Antoníček, Chalupa.
    HC Dukla Jihlava: Fučík (Jan Brož) – D. Krenželok, Eliáš, T. Černý, Strejček, Bilčík, Mareš – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – Jiránek, Fronk, V. Brož – T. Harkabus, Lichanec, Pekr – T. Havránek, Čermák, Chlubna.

    Rozhodčí: Čáp, Jechoutek – Kotlík, Dědek
    thejrc.org