Zlín – K. Vary 4:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (kon.) | Sparta – Litvínov 2:3 (1:2 po s.n.)
Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.) | Motor ČB – Olomouc 2:4 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:2 (3:0, 0:1, 0:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 29.11.2020, 16:00 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:54 Radoslav TYBOR - 3:2
     
    54:54
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Už je to jen o jeden gól, čeká nás zajímavý závěr utkání. RADOSLAV TYBOR své první zakončení namířil jen do Růžičkova betonu, z dorážky už ale zamířil přesně a vrátil Dynamo do hry o body. Asistence: Jan Kolář.
    29:56 Anthony CAMARA - 3:1
     
    29:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice snižují na 1:3, branku si vzhledem k posledním minutám zasloužily. Na modré čáře se opřel do puku osamocený Kolář, jehož ránu těsně před Růžičkou úspěšně tečoval ANTHONY CAMARA. Asistence: Jan Kolář.
    13:41 Radim ZOHORNA - 3:0
     
    13:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A další využitá přesilovka domácího týmu. Kapitán Ševc posunul kotouč k Davidu Šťastnému, jehož nahození těsně před Vladařem tečoval RADIM ZOHORNA. Asistence: David Šťastný, Martin Ševc.
    11:41 Adam ZBOŘIL - 2:0
     
    11:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav vede už o dvě branky, tentokráte se prosazuje v přesilové hře. Bernad na modré čáře naznačil střelu, ale poté přenechal puk Adamu Zbořilovi, jehož ukryté nahození si našlo cestu za Vladařova záda. Asistence: David Bernad.
    09:42 Jakub STRNAD - 1:0
     
    09:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Poslední minuty patřily Pardubicím, do vedení se ale dostávají domácí hokejisté. Čtvrtá lajna se usadila v obranném pásmu soupeře, Šidlíkovo nahození vyrazil Vladař jen před sebe. Nejlépe ze všech se zorientoval JAKUB STRNAD, který zametl puk do branky. Asistence: Petr Šidlík, David Cienciala.
    Marken.cz

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 10. J. Strnad (Šidlík, Cienciala), 12. A. Zbořil (Bernad), 14. R. Zohorna (Šťastný, Ševc) – 30. Camara (J. Kolář), 55. Tybor (J. Kolář)


    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Šidlík, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Klikorka – Lunter, R. Zohorna, Šťastný – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Cienciala, Bičevskis.
    HC Dynamo Pardubice: Vladař (Klouček) – J. Kolář (A), Nakládal (C), Mikuš, Hrádek, Ďaloga, Holland, J. Zdráhal – Svačina, Poulíček, Tybor – Camara, Mandát (A), Claireaux – Blümel, Rohlík, Paulovič – Kusý, Anděl, Zeman.

    Rozhodčí: Hodek, Kika – Ganger, Klouček
    thejrc.org