Zlín – K. Vary 4:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (kon.) | Sparta – Litvínov 2:3 (1:2 po s.n.)
Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.) | Motor ČB – Olomouc 2:4 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (2:2, 0:0, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 29.11.2020, 17:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:07 Martin ZAŤOVIČ - 3:2
     
    48:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnský tým jde potřetí do vedení a znovu v tom má prsty Petr Holík. Tvůrce hry Komety našel z levého křídla na pravý kruh najíždějícího MARTINA ZAŤOVIČE a ten střelou z první prostřelil Kváču. Asistence: Petr Holík, Jakub Zbořil.
     
    41:12
    Schneider se po přihrávce zpoza brány vytočil před Kváču. Pod tlakem napadajícího obránce ale libereckého gólmana nepekonal.
     
    37:00
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Tomáš Hanousek – 2 min., vysoká hůl).
     
    32:55
    Na druhou stranu najížděl Adam Musil, který pod tlakem obránce zkusil bekhendovou kličku. Karel Vejmelka ale předvedl další skvělý zákrok. Branka zároveň s tím vypadla ze svého postavení.
     
    32:23
    Karel Plášek se skvěle prosmýkl kolem soupeře a z úhlu poslal puk na volného Brabence u druhé tyče. Brněnský mladík ovšem odkrytou bránu taktéž z úhlu netrefil.
     
    22:49
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jakub Brabenec.
     
    20:17
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Peter Mueller – 2 min., vysoká hůl).
    14:50 Michal BIRNER - 2:2
     
    14:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Brněnskému gólmanovi však radost ze skvělého zákroku moc dlouho nevydržela a máme znovu vyrovnáno. MICHAL BIRNER dostal nabito na pravý kruh a ranou z první se trefil přesně na bližší tyč. Asistence: Ladislav Šmíd.
     
    14:39
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Jakub Zbořil – 2 min., držení).
     
    14:25
    Před libereckým hokejistou zívala už jen prázdná brána, Karel Vejmelka se ale dokázal po puku natáhnout a neuvěřitelným způsobem jej zastavit!
     
    13:17
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Ronald Knot – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Brandon DeFazio – 2 min., hrubost).
    11:39 Peter SCHNEIDER - 2:1
     
    11:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané však pokračovali v kombinaci a nakonec se vracejí do vedení. Tentokrát si Holík vybral mezi kruhy připraveného PETERA SCHNEIDERA a rakouský střelec potvrdil svou formu přesným přízemním zakončením mezi betony. Asistence: Petr Holík, Jakub Zbořil.
     
    11:19
    Skvělý Kváčův zákrok proti střele Muellera z první po přihrávce Holíka skrz pásmo!
     
    10:17
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jaroslav Vlach – 2 min., hákování).
     
    09:47
    Klepiš přihrál na levý kruh Horkému, ten si jej pěkně stáhl a střílel na druhou tyč. Bránu Liberce brněnský rychlík ale minul.
     
    06:59
    Zbořilovu hrubku nedokázali hosté potrestat. Brněnský obránce nahrál z kruhu jen blízko stojícímu soupeři, jehož přihrávku do mezikruží ovšem jeho spoluhráč nedokázal usměrnit pod Vejmelkovy betony.
    04:01 Dávid GRÍGER - 1:1
     
    04:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté však přicházejí s hodně rychlou odpovědí. Puk se po střele Ronalda Knota odrazil jen na hůl DÁVIDA GRÍGERA, který jej zametl do sítě brněnského týmu Asistence: Ronald Knot, Tomáš Rachůnek.
    03:31 Petr HOLÍK - 1:0
     
    03:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    O chvíli později už to ale první formaci domácích vyšlo. Peter Mueller sjel s pukem od mantinelu na levý kruh, odkud jej předložil do slotu PETRU HOLÍKOVI, jenž překonal Kváču střelou z první. Asistence: Peter Mueller, Martin Zaťovič.
    Marken.cz

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 4. P. Holík (Mueller, Zaťovič), 12. Schneider (P. Holík, J. Zbořil), 49. Zaťovič (P. Holík, J. Zbořil) – 5. Gríger (Knot, T. Rachůnek), 15. Birner (Šmíd)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – J. Zbořil, F. Král, Bartejs, Pyrochta (A), Gulaši, Svozil, Hájek – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller – L. Horký, Klepiš, Schneider – DeFazio, Kunc, Vincour – Matěj Svoboda, Brabenec, Plášek ml..
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Šmíd (A), T. Hanousek, Rosandić, Knot, Derner, Havlín – Birner (A), Bulíř, Lenc – T. Rachůnek, Filippi, Gríger – J. Vlach, P. Jelínek (C), A. Musil – Šír, Najman, M. Zachar – Hrabík.

    Rozhodčí: Hradil, Veselý – Rampír, Špringl
    bahis siteleri