Zlín – K. Vary 4:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (kon.) | Sparta – Litvínov 2:3 (1:2 po s.n.)
Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.) | Motor ČB – Olomouc 2:4 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 2:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:4 (2:1, 0:1, 0:2)
HC Olomouc
Neděle 29.11.2020, 17:00 • Budvar aréna • Tipsport extraliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:43 Petr KOLOUCH - 2:4
     
    58:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Budějovice totiž inkasují do prázdné brány! Karel Plášil ztratil kotouč na útočné modré a hosté toto využili. Z poloviny hřiště se do prázdné brány trefil PETR KOLOUCH. Asistence: Rostislav Olesz.
    41:40 Jan KÁŇA - 2:3
     
    41:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc využívá přesilovou hru a jde do vedení! JAN KÁŇA dostal nabito na vrcholek kruhu, odkud svou bombu trefil přesně do pravého horního růžku. Asistence: Jiří Ondrušek.
    25:39 Lukáš KUCSERA - 2:2
     
    25:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Hosté toho sice moc směrem dopředu nepředvedli, jenže jim stačila jedna střela. O tu se postaral LUKÁŠ KUCSERA, jenž srovnal stav dnešního duelu.
    14:00 Václav KARABÁČEK - 2:1
     
    14:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovice otáčejí skóre dnešního utkání, stačilo jim na to jednatřicet sekund! Vít Jonák poslal parádní pas na VÁCLAVA KARABÁČKA, který jel sám na gólmana! Vůbec se s tím nepáral a poslal prudkou střelu k tyči. Asistence: Vít Jonák.
    13:29 David GILBERT - 1:1
     
    13:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši vyhráli vhazování v útočném pásmu a mohou se radovat z vedení! Karel Plášil nejprve vypálil od modré, ale jeho pokus Jan Lukáš vyrazil. Skvělé myšlení ukázal DAVID GILBERT, který následně poslal střelu, kterou odrazil o záda gólmana a puk se od Lukáše odrazil do sítě! Asistence: Karel Plášil a Albert Michnáč.
    02:14 Jan KNOTEK - 0:1
     
    02:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A hosté nabídnutou šanci využili, vedou v tomto utkání už po dvou minutách o jednu branku. Jan Káňa poslal kotouč na střed hřiště, kde byl JAN KNOTEK. Ten jeho přihrávku tečoval přesně pod horní tyčku. Asistence: Jan Káňa a Lukáš Kucsera.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 14. Gilbert (Plášil, Michnáč), 14. Karabáček (Jonák) – 3. J. Knotek (J. Káňa, Kucsera), 26. Kucsera (J. Káňa), 42. J. Káňa (Ondrušek), 59. Kolouch (Olesz)


    Banes Motor České Budějovice: Patera (Čiliak) – Pýcha, Plášil, Vydarený, Suchánek, Lytvynov, Pavel – M. Novák, R. Přikryl, Z. Doležal – Michnáč, Raška I, Gilbert – Christov, Venkrbec, Beránek – Karabáček, Jonák, L. Bednář.
    HC Olomouc: Lukáš (Mokry) – Valenta, Švrček, Dujsík, Vyrůbalík, A. Rutar, Ondrušek, T. Černý – Bambula, J. Knotek, Burian – Kucsera, Nahodil, J. Káňa – Valský, Kolouch, Olesz – V. Tomeček, Kusko, Gřeš.

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Bryška, Axman
    thejrc.org