Lazio – Udinese 1:3 (kon.) | AC Milán – Fiorentina 2:0 (kon.) | Bologna – Crotone 1:0 (kon.)
Cagliari – Spezia 2:2 (kon.) | Neapol – AS Řím 4:0 (kon.)
konec
Bologna FC
1:0 (1:0)
FC Crotone
Neděle 29.11.2020, 15:00Italská Serie A • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (17:09:28)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:4. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 15:18.
     
    Bologna na domácím stadiónu potvrdila roli favorita, poslední Crotone porazila nejtěsnějším možným rozdílem. Tři body vystřelil domácím nejlepší střelec týmu Roberto Soriano, jenž v nastavení prvního poločasu úspěšně dorazil do brány Palaciosovu střelu do břevna. Svěřenci kouče Mihajloviće si ve druhé půli s přehledem hlídali těsné vedení, soupeře nepustili k jediné gólovce. Zásluhou tří získaných bodů poskočila Bologna do horní poloviny tabulky na 10. pozici, Crotone zůstává poslední.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Bologna si těsné jednobrankové vítězství postrážila až do posledních vteřin. Poslední útok Crotone zmařil nepřesným zakončením Denis Dragus.
     
    90+2
    Na hráčích Crotone je vidět velká frustrace. Molina hledal po lajně nabíhajícího Crociatu, který kulatý nesmysl dostihl mimo hrací plochu.
     
    90+1
    Teď měl pojistku na pravé noze Nicolás Martín Domínguez. Středopolař se ovšem zachoval zbrkle a z voleje napálil jediného blokujícího protivníka.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Rozhodnutí měl na kopačce Rodrigo Palacio. Měl před sebou posledního soupeře, jemuž udělal kličku do protipohybu, ale pak si místo zakončení ještě nepochopitelně balón posouval do lepší pozice. Mezitím se Golemić stihl zorientovat a forwardovi míč ukradl.
     
    88
    Z pravé lajny odcentroval Soriano ideálně na hlavu Sansone. Italský ostrostřelec se hlavou opřel do balónu, Cordaz udržel míč v rukavicích.
     
    87
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Musa Barrow, přichází Emanuel Vignato.
     
    86
    Nicola Sansone na sebe natáhl dva protivníky a byl faulován. Simeon Nwankwo neudržel nervy na uzdě a konkurenta stáhl k zemi.
     
    85
    Fantasticky si počínal Roberto Soriano. Sám proti pěti udržel kulatý nesmysl u nohou dobrou půl minutu, než ho odstavil Luperto.
     
    84
    Dále je ani boloňská defenziva nepustila. Takehiro Tomijasu odcouval Denise Draguse, ten pod tlakem sám vyběhl s míčem za postranní čáru.
     
    83
    Hráči Crotone dokázali získat převahu a momentálně jsou to oni, kteří kombinují na útočné polovině. Zatím však spíše v blízkosti středového kruhu.
     
    82
    Nejlepší střelec hostujícího mužstva Simeon Nwankwo zkusil překvapit Skorupského ránou z pětadvaceti metrů. Ta ovšem minula cílové zařízení.
     
    81
    Nicolás Martín Domínguez hledaz pětným pasem na šestnáctce Palaciose. Forward pozdržel akci špatným zpracováním.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Bologna drží těsné jednobrankové vedení, Crotone jako by nemělo síly na zvrat.
     
    79
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Arkadiusz Reca, přichází Giovanni Crociata.

    Milan Huppert

    Branky: 45+2. R. Soriano

    Karty:   30. Hickey (BLG), 74. Palacio (BLG) – 15. Petriccione (COE), 19. Marrone (COE), 58. Magallán (COE), 72. Luperto (COE)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 4:4. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 15:18.
    Bologna FC: Skorupski – De Silvestri, Danilo, Tomijasu, Hickey – J. Schouten – Orsolini (18. N. Sansone), R. Soriano, Svanberg (75. Domínguez), Barrow (87. Vignato) – Palacio.
    Náhradníci: A. Da Costa – Baldursson, Calabresi, Denswil, Domínguez, Medel, M'Baye, Paz, A. Poli, Rabbi, Vignato, N. Sansone.

    FC Crotone: Cordaz – P. Pereira, Marrone (46. Cuomo), Magallán (59. Golemić) – S. Molina, Luperto, Petriccione, Vulić (59. Dragus), Reca (79. Crociata) – Messias, Nwankwo.
    Náhradníci: Crespi, Festa – Cuomo, Crociata, Dragus, Henrique, Golemić, Rojas, Zanellato, Timmoneri, Ranieri, Mignogna.
    thejrc.org