Jekatěrinburg – Ufa 0:1 (po pr.) | Petrohrad – Jokerit 1:2 (2:4 po s.n.) | Viťaz – Riga 4:1 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
4:1 (0:0, 3:1, 1:0)
Dinamo Riga
Pondělí 30.11.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Jurij PAUTOV - 4:1
     
    59:24
    Viťaz právě vstřelil branku!
    JURIJ PAUTOV je druhým dvougólovým střelcem dnešního duelu, protože lobem přes celou ledovou plochu se neomylně trefuje do odkryté klece soupeře. Bez asistence.
     
    56:13
    Ilja Ježov při zákroku poprvé chyboval, protože nahození od modré čáry nekontrolovatelně vyrazil, naštěstí pro něj mimo svou svatyni!
     
    52:03
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Ivan Laričev – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:14
    Definitivně mohl rozhodnout Artjom Ivanjuženkov, který jel po dobrém pasu sám na brankáře, ale nakonec pálil jen do jeho betonu!
     
    46:08
    Špatné rozehrávky domácích mohl využít Matt White, který měl spoustu času na zakončení, před brankářem byl navíc úplně sám, ale trefil se jenom do tyčky! To zamrzí!
    37:01 Danila MOJSEJEV - 3:1
     
    37:01
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Z tohoto už se Riga bude těžkou sbírat, protože inkasuje potřetí! Alexandr Sjomin ve středním pásmu uvolnil na pravé straně DANILA MOJSEJEVA, který se dostal až do pravého kruhu, odkud skóruje podruhé v zápase přesnou střelou ke vzdálenější tyčce. Asistence: Alexandr Sjomin, Jurij Pautov.
     
    35:38
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Martinš Dzierkals – 2 min., držení hole).
    32:35 Jurij PAUTOV - 2:1
     
    32:35
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Podolsk během pouhé půlminuty skóruje podruhé a otáčí průběh utkání! Kaspars Daugavinš ukázkově vyhrál vhazování, puk tak poslal na JURIJEHO PAUTOVA, který od modré čáry přesnou ránou k pravé tyči propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Kaspars Daugavinš.
    32:08 Danila MOJSEJEV - 1:1
     
    32:08
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí v ponechané výhodě srovnávají krok! Dopředu se po levé straně vydal Vitalij Popov, který šikovně prostrčil kotouč před bránu, kam si najel DANILA MOJSEJEV, který skrz ruku a tělo Zanea McIntyreho dostal puk do sítě. Asistence: Vitalij Popov, Alexandr Sjomin.
     
    28:45
    Vitalij Popov byl v další výtečný šanci, kdy se protlačil až před brankáře, ale ani nadvakrát ho nepřekonal!
     
    25:28
    Celá gólová situace se ještě bude probírat u videa, branka tak nemusí platit, jelikož Ondřej Vitásek zachytil vyhození rukou a puk tak srazil právě ke Mattu Whiteovi!
    25:28 Miks INDRAŠIS - 0:1
     
    25:28
    Riga právě vstřelila branku!
    Gól platí a Riga se tedy ujímá vedení! Celou akci začal Ondřej Vitásek, který šťastně zachytil soupeřící vyhození a ramenem ho srazil k Mattu Whiteovi. Ten následně pálil z pozice mezi kruhy, přičemž do jeho pokusu se ještě vložil MIKS INDRAŠIS, který ho tečí dostal skrz Ilju Ježova do sítě. Asistence: Matt White, Ondřej Vitásek.
     
    24:43
    Kristaps Zile si výborně najel do volného prostoru, kam na něj se štěstím propadla přihrávka, díky čemuž byl před brankářem sám, ale střelou mezi betony ho nepřekonal!
     
    22:10
    Mattias Tedenby skvěle vystihl přihrávku, díky čemuž odstartoval protiútok, který z druhé vlny zakončovalo Justin Danforth, ale ten rozezněl jen brankovou konstrukci!
     
    13:44
    Justin Danforth se zase dostal do úniku, kde se protlačil až před brankáře, ale pálil jen do jeho betonu. I dorážka Mattiase Tedenbyho skončila na výstroji gólmana!
     
    11:49
    Robert Mamčics dokonale využil prostoru mezi obránci, s pukem se dostal až před branku, ale bekhendem mířil jen nad horní tyč!
     
    03:45
    Toho se chopil Matt White, který nic nevymýšlel a prostě vypálil, ale pozorný Ilja Ježov jeho úmysl přečetl a jistě zasáhl!
     
    03:45
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Jevgenij Katičev – trestné střílení, podrážení).
     
    03:45
    Na druhé straně ujel defenzivě Jevgenij Gračov, který kvůli faulu pálil přímo do betonu Iljy Ježova a pojede se samostatný nájezd!
     
    03:36
    Justin Danforth se skvěle uvolnil ve středu ledové plochy, díky čemuž mířil společně se spoluhráčem do přečíslení, ale zodpovědnost vzal na sebe, avšak jeho pokus ke vzdálenější tyči zastavil pozorný gólman!

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 33. Mojsejev (V. Popov, A. Sjomin), 33. Pautov (Daugavinš), 38. Mojsejev (A. Sjomin, Pautov), 60. Pautov – 26. Indrašis (White, Vitásek)


    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Pylenkov, Vorobej, Katičev, Hultström, Jeřábek, Borodkin, Pautov – Daugavinš (A), Danforth, Tedenby – A. Sjomin (C), Mojsejev, Malychin – Děrgačov, Smolin, Laričev – Ivanjuženkov, V. Popov, Arťuchin (A) – Grebenščikov.
    Dinamo Riga: McIntyre (Proskurjakov) – Zile, Sund, Maione, Vitásek, Sotnieks (A), Mamčics, Ošenieks – Darzinš (C), Indrašis (A), White – Paršin, P. Černov, Stoljarov – Gračov, Lipon, Berzinš – Dzierkals, Levin, Švanenbergs – Rihards Bukarts.

    Rozhodčí: Gofman, Lavrentjev – Kučava, Stroganov
    bahis siteleri