Real Betis – Eibar 0:2 (kon.)
konec
Real Betis
0:2 (0:0)
SD Eibar
Pondělí 30.11.2020, 21:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španělská LaLiga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:57:14)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 13:14.
     
    Je konec! Hostující Eibar nakonec slaví vítězství 2:0. Domácí Real Betis sice vstoupil do zápasu o něco aktivněji, ale svou převahu využít nedokázal. Hosté naopak dopravili míč do sítě, ale Inujův zásah nemohl kvůli ofsajdu platit. Vstup do druhého poločasu se mnohem lépe podařil Eibaru. Po pěti minutách se po rohovém kopu prosadil Jošin.ori Muto. Na jeho zásah navíc rychle navázal z pokutového kopu Esteban Burgos Domácí celek pak v závěru otevřel hru. Do vápna vlétl Inuj, který byl faulován a sudí nařídil další penaltu. Enrich však nechal vyniknout Roblese.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Domácí celek zahrával v samotném závěru rohový kop. Do zakončení se ještě dostal Marc Bartra, jehož pokus neohrozil brankáře Eibaru.
     
    90+3
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Bryan Gil, přichází Sergio Álvarez.
     
    90+3
    Eibar drží míč daleko od své branky a hodně rychle se přibližuje k vítězství v dnešním souboji. Domácí celek se stále není schopen dostat do zakončení.
     
    90+2
    Robles se musel znovu zapojit do rozehrávky svého mužstva. Domácí brankář nakopl míč na pravou stranu, ale s centrem si poradil hned první obránce.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Domácí Real Betis se ještě v samotném závěru tlačí do útoku, jenže akce domácího celku jsou plné nepřesných přihrávek. Eibar se brání bez problémů.
     
    89
    K exekuci pokutového kopu se postavil Enrich, ale domácí brankář jeho slabou střelu zneškodnil!
     
    88
    Celou akci nakonec řešil VAR, ale penalta se skutečně kopat bude.
     
    87
    Další penalta pro hostující Eibar! Ve vápně byl faulován Inuj a sudí měl opět snadné rozhodování!
     
    86
    Eibar se znovu dostal na polovinu soupeře, jenže u míče se hosté dlouho neohřáli. Fotbalisté v modrých dresech hrají přesně to, co potřebují.
     
    85
    Bryan Gil si výborně pokryl míč tělem na polovině hřiště a nechal se faulovat. Sudí nedovolený zákrok skvěle viděl a odpískal přímý kop pro hosty.
     
    84
    Exekuce přímého kopu se ujal tradičně Joaquín. Domácí záložník však vyslal příliš dlouhý centr do šestnáctky, na který nedosáhl nikdo v zelenobílém dresu.
     
    83
    Marc Bartra tentokrát nakopl míč na polovinu Eibaru, kde následně přišel nedovolený zákrok Estebana Burgose. Domácí celek bude zahrávat přímý kop.
     
    82
    Borja Iglesias chtěl projít s míčem z vlastní poloviny až do blízkosti velkého vápna soupeře, jenže na polovině hřiště si míč předkopl a už jej nedohnal.
     
    81
    Hostující útočník Sergi Enrich zůstává po jednom ze soubojů pořádně otřesený a bude potřebovat ošetření někde za postranní čárou.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 50. Muto (Burgos), 54. Burgos (pen.)

    Karty:   17. Emerson (RBE), 80. G. Rodríguez (RBE) – 65. Gil (EIB)

    Neproměněná penalta: 89. Robles (RBE), brankář Enrich zneškodnil


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 13:14.
    Real Betis: Robles – Emerson (46. Montoya), Bartra, Sidnei, Moreno – G. Rodríguez, Guardado (55. W. Carvalho) – Joaquín, Fékir (70. Iglesias), Tello (55. Loren) – A. Sanabria (70. D. Lainez).
    Náhradníci: Marín, D. Martín – Akouokou, W. Carvalho, Iglesias, D. Lainez, Loren, Miranda, Montoya, Rodri, Ruibal, V. Ruiz.

    SD Eibar: Dmitrović – R. Correa, Burgos, Bigas, Arbilla – Papakouli Diop, Expósito – Pozo, Gil (90+3. S. Álvarez), Inuj – Muto (78. Enrich).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – S. Álvarez, Enrich, Kądzior, P. León, J. A. Martínez, Olabe, Rafa, Recio, Kévin Rodrígues.
    thejrc.org