Třinec – Sparta 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:1 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 2:4 (kon.)
Mountfield HK – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Olomouc – K. Vary 1:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 3:6 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 3:2 (po pr.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:4 (0:2, 2:1, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Úterý 01.12.2020, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:37:01)
     
    Střely na branku: 18 – 18
     
    Je dobojováno. Domácí se do posledních minut rvali o vyrovnání, ale to nepřišlo. Nakonec hosté pečetili svou výhru střelou do prázdné branky při powerplay Litvínova. Verva tak na svém ledě odejde s prázdnou a nenaváže tak na výhru s pražskou Spartou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Domácí mají puk na svých holích, ale hosté je nepouštějí do zakončení. Už to tedy vypadá, že se v tomto duelu v Litvínově už nic nestane.
    59:30 Jakub STRNAD - 2:4
     
    59:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je hotovo. JAKUB STRNAD převzal ve středním pásmu puk a poté nabral rychlost. Ač byl tísněn domácím hráčem, nebyl pro něho žádný problém zavézt puk do zcela prázdné domácí klece – 2:4. Asistence: Mitchell Fillman.
     
    59:08
    Hosté vyhodili puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění. Pošetřili tak cenné vteřiny.
     
    58:39
    Lavička Litvínova si vyžádala oddechový čas.
     
    58:39
    Zohorna po své střele poslal puk mimo hrací plochu a dění na ledě je tedy přerušeno. Vhazování proběhne před hostující brankou.
     
    58:11
    Denis Godla je na střídačce, domácí to zkusí se šesti bruslaři v poli.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:26
    Tomáš Pospíšil chtěl trefit puk před Růžičkou, ale ten ho dobře viděl a poté ho schoval pod svoji lapačku a přerušuje hru.
     
    56:45
    Richard Jarůšek teď orazítkoval konstrukci hostující branky a ani tato velká šance nekončí vyrovnávacím gólem!
     
    56:16
    Jan Ščotka střílel z prostoru mezi kruhy a pomalu už zvedal ruce nad hlavu, puk ale skončil jen těsně mimo branku Mladé Boleslavi.
     
    55:13
    Patrik Demel čekal na přihrávku na modré čáře, ovšem se střelou to už bylo horší, zablokovala ji pozorná mladoboleslavská obrana.
     
    54:26
    Doudera nevystřelil směrem na hostující branku, Verva ale nadále mohla útočit. Hosté si však prostor před Janem Růžičkou náležitě pohlídali.
     
    53:50
    Na pravé straně se dostal ke střele Maris Bičevskis, ale dobře si ho pohlídala obrana Litvínova, která puk dostala do bezpečí a otáčí hru.
     
    53:31
    Následuje další komerční přestávka.
     
    53:31
    Richard Jarůšek poslal přihrávku na Patrika Zdráhala a ten byl v útočném pásmu dříve než puk a je z toho postavení mimo hru. Ta je vykázána zpět do středního pásma.
     
    52:08
    Hosté se nikam příliš neženou, kontrolují hru a brání těsný náskok. Domácí to tak mají horší se zakončením před brankou Jana Růžičky.
     
    51:46
    Zakázané uvolnění Mladé Boleslavi, hra se stěhuje před Jana Růžičku. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    50:53
    Pavel Kousal hledal přihrávkou Oscara Flynna, ale ten ho nevyslyšel. Na opačné straně pak nepřesně mířil Patrick Kudla.
     
    50:12
    Jan Ščotka nahodil kotouč do útočného pásma, tam ale neměl nikoho, kdo by ho převzal. Proto hosté hned po zisku kotouče mohli vyrazit do útočného pásma.
     
    49:14
    David Šťastný dostal přihrávku od Klikorky a mířil na branku Vervy. Ale jeden z beků ho stíhal a nakonec o puk připravil. Domácí hráči tak mohou otočit hru.
     
    48:23
    Karel Klikorka se natlačil před domácí klec, ale nedokázal obelstít Denise Godlu. Nicméně stále pokračuje akce Mladé Boleslavi.
     
    47:42
    Lukáš Válek byl v obrovské šanci. Na pravé straně střílel v pádu a pokus pak skončil mimo.
     
    46:54
    Domácí se opět marně snažili o vyrovnání, obrana Mladé Boleslavi nepouští soupeře do přesnějšího zakončení.
     
    46:29
    Následuje další komerční přestávka.
     
    45:19
    Jan Myšák byl tísněn obranou Mladé Boleslavi a ta ho ke střeleckému pokusu nepustila. Na první branku sezóny si tak mladičký útočník Litvínova musí ještě počkat.
     
    44:20
    Mitchell Fillman vyslal do modré čáry tvrdou ránu, na kterou ale dosáhl Denis Godla i díky dobré práci obránců před ním.
     
    43:25
    Patrik Zdráhal dovezl puk do útočné třetiny, ale obrana Mladé Boleslavi mu nedovolila dostat se blíže Růžičkově brance a hosté pak otáčejí hru.
     
    42:55
    Mário Lunter šel před Denise Godlu, ale dobře mu sekundoval Jan Ščotka, který ho poté nepustil do ohrožení brankáře domácích.
     
    42:01
    Jakub Strnad si od zadního mantinelu sjel před Denise Godlu, jeho pokus zastavila obrana Litvínova. Domácí se pak hned dostali rychle na druhou stranu.
     
    41:34
    Adam Zbořil jel sám na Denise Godlu, ale svižnou ranou z pravého kruhu ho nakonec nepřekonal.
     
    40:49
    Domácí se dostali před branku hostů, Pospíšil poslal zadovku Hüblovi, ale ten to dostal jen na brusle.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:05.
     
    Střely na branku: 14 – 12
     
    Také druhá třetina je u konce. V ní se domácím povedlo nejprve dostat se na kontaktní branku zásluhou Oskarse Cibulskise a František Gerhát pak srovnal stav na 2:3. Jenže necelou půlminutu před druhou sirénou prostřelil Godlu David Bernad a Boleslavští opět vedli. Ještě nás čeká hodně zajímavá třetí třetina, ve které domácí budou chtít znovu vyrovnat, hosté naopak své vedení navýšit.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:34 David BERNAD - 2:3
     
    39:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V samotném závěru prostřední části hry strhávají hosté znovu vedení na svou stranu. DAVID BERNAD si nabruslil do lepší střelecké pozice, Denis Godla se vysunul až k tyči a sledoval, co se bude dít. Nakonec pak hostující obránce vystřelil k protější tyči a puk končí za domácím brankářem – 2:3. Asistence: Radim Zohorna a Mitchell Fillman.
     
    39:19
    Pospíšil poslal puk Aaronu Irvingovi, ale tomu to nesedlo a jeho pokus nekončí za Růžičkou.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:11
    Klikorka poslal puk pro Jakuba Strnada, ten ho podél pravého mantinelu zavezl do útočného pásma, ale akci soupeře domácí hráči zastavili a jdou zase dopředu.
     
    37:22
    Godla si neporozuměl s obránci za vlastní brankou, nakonec ale tuto situaci Verva ustála a na druhé straně pak dobře zakročila obrana hostů proti pokusu Lukáše Válka.
     
    36:42
    Ofsajdové postavení domácích hráčů a hra je přestěhována zpět do středního pásma. Vhazovat se bude blíže brance Jana Růžičky.
     
    36:01
    Přihrávku domácích holí zachytil jeden z hostů a vypadalo to, že se Mladá Boleslav dostane na druhou stranu. Nebylo tomu tak, domácí se ještě dostali k puku a vyslali na Růžičku další střelu, ta ale neměla gólové parametry.
     
    35:12
    Obrana Vervy si musela dávat pozor při další akci hostů, kteří se před Godlou neprosadili. Následoval rychlý protiútok Litvínova, ale i ten se příliš nepovedl.
    33:39 František GERHÁT - 2:2
     
    33:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hned po reklamní pauze se vhazovalo v pásmu Mladé Boleslavi a tam od modré čáry střílel Patrik Demel, jehož dělovku těsně před brankou Jana Růžičky tečoval FRANTIŠEK GERHÁT a začíná se tak znovu od začátku – 2:2. Asistence: Patrik Demel a Jan Myšák.
     
    33:28
    Na řadě je další komerční pauza.
     
    32:47
    Cienciala udržel puk na modré čáře a poté ho poslal Davidu Bernadovi, druhý jmenovaný pak střílel jen přímo do Denise Godly.
     
    32:05
    Viktor Hübl poslal puk před branku hostů, tam poté tečoval pokus Jan Ščotka, ale beton Jana Růžičky byl na místě.
     
    30:57
    Jsme za polovinou základní hrací doby a Verve se stále urputně snaží o vyrovnání, které by přišlo jistě vhod. Ale místo toho se nyní musela bránit, když Joona Jääskeläinen pálil nebezpečně z levé strany. Godla byl však na místě.
     
    29:45
    Hráči Litvínova dobře napadají hosty v jejich pásmu, zatím to ale nevede k vyrovnání. Jejich pokusy mířily jen do obrany Mladé Boleslavi, která jde do další akce.
     
    29:22
    Další akci Litvínova vykryl Jan Růžička a po dalším zákroku tak svůj tým podržel. Hosté stále drží těsný náskok.
     
    28:27
    Následuje další komerční přestávka.
     
    28:27
    Aaron Irving pálil od modré čáry a jeho tvrdá rána se pak dostala jen k Janu Růžičkovi, jenž puk dostal pod kontrolu a hned na to před dotěrnými domácími hráči nechal hru zastavit.
     
    26:50
    David Šťastný operoval před Denisem Godlou, ale zblízka na něho nevyzrál. Na opačné straně kluziště pak nepřesně mířil Jan Myšák.
     
    26:07
    Patrik Demel odzbrojil hostujícího hráče a nedovolil mu zakončit. Následovala akce na druhé straně, ale Jarůšek nezachytil pas z dálky a nyní je tu zakázané uvolnění Litvínova.
     
    26:02
    Zakázané uvolnění Mladé Boleslavi a hra se stěhuje před branku Jana Růžičky. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    25:16
    Domácí se hned po kontaktní brance osmělili a znovu se dostali do blízkosti hostující branky. Tentokráte střela Viktora Hübla šla jen vedle Růžičkovy branky.
    22:39 Oskars CIBULSKIS - 1:2
     
    22:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí jsou svému soupeři na dostřel jediné branky. Hned na začátku přesilovky se napřáhl ke střele kus od modré čáry OSKARS CIBULSKIS a prostřelil tak Jana Růžičku – 1:2. Verva je tak zpátky ve hře. Asistence: Patrik Demel a Viktor Hübl.
     
    22:29
    Litvínov je v plném počtu a začíná jeho zkrácená přesilová hra a už se hned dere do útočné akce.
     
    21:54
    Síly na ledě se srovnaly a vidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    21:41
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Mário Lunter – 2 min., podrážení).
     
    21:23
    Až nyní se dostali domácí hráči na puk a vyhodili ho až před hostující branku.
     
    20:40
    Martin Ševc dostal nabito na modrou čáru, poté ještě akci vyšperkoval přihrávkou pro Zohornu, ten ale z levého kruhu branku domácích netrefil.
     
    20:29
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Martin Havelka – 2 min., faul kolenem).
     
    20:17
    Hned v úvodu druhé třetiny čelil Denis Godla nebezpečné střele hostů a ti tak začali pěkně zostra.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:18.
     
    Střely na branku: 6 – 11
     
    První třetina je minulostí. V ní se do vedení v patnácté minutě dostali hosté, když se z nulového úhlu prosadil Pavel Kousal a zaskočil tak Denise Godlu. Domácí se snažili o vyrovnání, které stále nepřicházelo. A v závěru pak Mladá Boleslav udeřila znovu, když se pěknou střelou z pravé strany prezentoval Adam Zbořil. Litvínov tak ve druhé třetině bude muset dohánět dvoubrankové manko.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:44
    Ještě se snaží o nějakou střelu hosté před domácí branku. Bičevskisovi se to nepovedlo a zdá se, že se v této třetině už nic nestane.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
    18:14 Adam ZBOŘIL - 0:2
     
    18:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V závěru prvního dějství hosté navyšují své vedení. Na levé straně poslal přesnou přihrávku na pravý kruh Klikorka pro ADAMA ZBOŘILA a ten tvrdou ránou z první vymetl v domácí síti snad všechny pavučiny – 0:2. Asistence: Karel Klikorka a Jan Stránský.
     
    17:19
    Beci hostů ubránili celkem nebezpečný útok Vervy a získali touš na svou stranu. Ten pak vyvezli do pásma Litvínova, kde střílel nebezpečně Karel Klikorka, ale nebyl přesný.
     
    16:48
    Je to tak, Jakub Strnad je na ledové ploše a Mladá Boleslav je v plném počtu.
     
    16:29
    Hosté také své oslabení zvládají dobře a i u nich to vypadá, že svou početní nevýhodu přečkají bez inkasované branky.
     
    16:05
    Viktor Hübl střílel skrze Karla Klikorku, ale nedokázal hostujícího brankáře překonal. Poté to zkoušel stejný hráč ještě z levé strany, ale i u tyče soupeře nedostal puk do Růžičkovy branky.
     
    15:22
    Patrik Zdráhal střílel v úvodu přesilové hry, ale kotouč se odrazil od hostujícího hráče a poté se Mladoboleslavští osvobozují.
     
    14:48
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jakub Strnad – 2 min., držení).
    14:26 Pavel KOUSAL - 0:1
     
    14:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení v patnácté minutě hry. PAVEL KOUSAL zvolil bekhendovou střelu z nulového úhlu a dokonale zaskočil Denise Godlu, kterému puk propadl za jeho záda – 0:1. Asistence: Ondřej Najman.
     
    13:22
    Jan Ščotka pálil od modré čáry a puk poté skončil v ochranné síti. Hra je zastavena a vhazovat se bude před brankou Jana Růžičky, domácí si tak útočné pásmo ještě prodlouží.
     
    12:53
    Richard Jarůšek byl zdvojen dvěma hráči hostů, přesto se dostal k přihrávce na Hanzla, ale ten se ke střele před brankou Mladé Boleslavi nedostal.
     
    12:47
    Jan Ščotka nahodil kotouč před Jana Růžičku, ale nikoho tam na dorážku neměl. Puk ale musel hostující brankář zkrotit a zastavuje hru.
     
    12:38
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    11:28
    Litvínov je v plném počtu.
     
    11:01
    Litvínovští se drželi ve vlastním oslabení v pásmu hostů a nepustili je dlouho ven. Vypadá to, že první početní nevýhodu Litvínov zvládne.
     
    10:27
    Další výhoz puku až před Jana Růžičku. Verva tak šetří další vteřiny ze svého oslabení, které hraje zatím velmi dobře a soupeře takřka k ničemu nepouští.
     
    09:55
    Domácí se však dostali na kotouč a ten pak okamžitě poslali až před hostující branku a osvobozují se. Mladá Boleslav tak musí další akci zakládat znovu od začátku.
     
    09:40
    Jako první mají k dispozici přesilovou hru hosté a už se roztáhli v domácím pásmu. Snaží se tak o akci, která by mohla znamenat vedoucí branku.
     
    09:28
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Oskars Cibulskis – 2 min., vysoká hůl).
     
    09:14
    Richard Jarůšek poslal puk na pravý kruh, kde si k němu sjížděl spoluhráč, ale nakonec na něj nedosáhl a rázem skončila také akce litvínovské Vervy.
     
    08:24
    Karel Klikorka držel puk v obranném pásmu, následně ho se spoluhráči vyvezl ven a rodila se další mladoboleslavská akce. Ta ale skončila zmarem.
     
    08:01
    Zakázané uvolnění Mladé Boleslavi, hra se stěhuje před branku Jana Růžičky, kde se bude za malý okamžik vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    07:36
    Velký závar před brankou Denise Godly. Nejprve se pokoušel střílet Šťastný, jeho pokus ale litvínovský gólman zastavil. Následovala dorážka Radima Zohorny a i tu Godla chytá!
     
    06:50
    Následuje první komerční přestávka.
     
    05:24
    Martin Pláněk si sjel do blízkosti branky Denise Godly a vystřelil, po jeho projektilu byl však brankář Litvínova pozorný a drží svůj tým.
     
    04:37
    Jan Myšák si sjel na pravou stranu a poté zakončoval před Růžičkou, ale pokus domácího mladého hráče končí jen vedle jeho klece.
     
    03:56
    Klikorka nahodil kotouč před domácí branku, ale před Godlou opět nikdo nebyl. Následně pak si puk převzali domácí hráči a míří před Jana Růžičku.
     
    03:03
    Maris Bičevskis napřáhl ke střele, poté poslal puk na Jakuba Strnada, ale exkladenský útočník pak poslal puk mimo tři tyče. Domácí obrana se musí mít stále na pozoru, protože atak Godly stále pokračuje.
     
    02:22
    Pawel Zygmunt si sjel do zajímavé střelecké pozice, zblízka vystřelil na Jana Růžičku, ten ale jeho pokus viděl velmi dobře a pohodlně ho zastavil.
     
    01:35
    Od vlastní branky šli do postupného útoku znovu hráči Mladé Boleslavi. Sice nevyslali na Godlu nijak těžkou střelu, přesto ji brankář Litvínova raději kryl.
     
    00:35
    Viktor Hübl vybojoval u hrazení puk a ten poslal před branku hostů. Nikdo tam ale nebyl na přihrávku, takže Godla mohl být v klidu. Nicméně však pokračuje útok Boleslavi i nadále.
     
    00:10
    Jako první se do útočné akce před domácí branku hnali hráči Mladé Boleslavi, ale velmi rychle ztratili puk a Verva otáčí hru na opačnou stranu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Godla (Honzík) – Irving, Ščotka, L. Doudera, Cibulskis, Kudla, Demel, Březák – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Válek, V. Hübl (C), Pospíšil – Látal, Gerhát, Myšák – Zygmunt, Helt, M. Havelka.

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Šidlík, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Klikorka – Lunter, R. Zohorna, Šťastný – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Cienciala, Bičevskis.

    Rozhodčí: Šindel, Lacina – Brejcha, Gerát.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzhledem k opatřením kvůli pandemii Covid-19 se utkání samozřejmě odehraje bez přítomnosti diváků v hledišti.
     
    Vzájemná utkání

    V loňské sezóně se oba celky utkaly čtyřikrát, třikrát zvítězila Mladá Boleslav, jednou pak Litvínov. Také si oba týmy připsaly po výhře v rámci Generali Česká Cupu a v září pak Litvínov vyhrál 3:1 v rámci přátelského duelu.
     
    BK Mladá Boleslav

    Hokejisté Mladé Boleslavi jsou na tom lépe. V tabulce extraligy je najdeme na šesté pozici se ziskem pětadvaceti bodů, které získali za osm výher a šestkrát pak z ledu odešli jako poražený tým. Mladoboleslavští nyní táhnou třízápasovou šňůru výher bez ztráty jediného bodu. Nejprve vysoko porazili Karlovy Vary, a sice 11:4. Pak přišla výhra 3:0 na ledě Olomouce a naposledy se jim dařilo doma, kde brali tři body po těsné výhře 3:2 nad Pardubicemi. Svou příznivou bilanci by chtěli natáhnout i po dnešním duelu na severu Čech, kde je čeká houževnatá Verva, která také prahne po bodech. Uvidíme, zdá se, velmi napínavou bitvu o důležité body do tabulky.

    Nejproduktivnější hráči

    David Šťastný 12+6
    Radim Zohorna 8+7
    Martin Ševc 2+8
     
    HC VERVA Litvínov

    Hokejisté litvínovské Vervy se v tabulce extraligy nacházejí na jedenáctém místě a začínají tedy pomalu stoupat výše. Před restartem soutěže byli na posledním místě. Na svém kontě mají zatím třináct bodů a ve vzrůstající tendenci by rádi pokračovali i nadále. Po domácí výhře 4:3 po samostatných nájezdech nad Olomoucí zajížděla Verva do Pardubic, kde padla těsně 1:2. Naposledy ale hokejisté Litvínova získali cenný skalp, když v O2 aréně porazili pražskou Spartu 3:2 po nájezdech. Ten rozhodující vsítil Lukáš Válek. Dnes v domácím prostředí by rádi na tento úspěch navázali, ale proti Mladé Boleslavi je nečeká nic lehkého.

    Nejproduktivnější hráči

    Richard Jarůšek 5+1
    Patrik Zdráhal 2+4
    Martin Hanzl 2+3
    Jan Ščotka 2+3
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Hokejová Tipsport extraliga má dnes na programu další zápasy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a BK Mladá Boleslav v rámci předehrávaného třiadvacátého kola.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 23. Cibulskis (Demel, V. Hübl), 34. Gerhát (Demel, Myšák) – 15. P. Kousal (Najman), 19. A. Zbořil (Klikorka, J. Stránský), 40. Bernad (R. Zohorna, Fillman), 60. J. Strnad (Fillman)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Honzík) – Irving, Ščotka, L. Doudera, Cibulskis, Kudla, Demel, Březák – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Válek, V. Hübl (C), Pospíšil – Látal, Gerhát, Myšák – Zygmunt, Helt, M. Havelka.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krošelj) – Šidlík, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Klikorka – Lunter, R. Zohorna, Šťastný – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), J. Stránský – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Cienciala, Bičevskis.

    Rozhodčí: Šindel, Lacina – Brejcha, Gerát
    thejrc.org