Třinec – Sparta 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:1 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 2:4 (kon.)
Mountfield HK – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Olomouc – K. Vary 1:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 3:6 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 3:2 (po pr.)
konec
Bílí Tygři Liberec
3:6 (2:1, 0:3, 1:2)
HC Škoda Plzeň
Úterý 01.12.2020, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Tomáš FILIPPI - 3:6
     
    58:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se Tygři dočkali alespoň snížení! Domácí zvládli souboj před trestnými lavicemi a Michal Birner vyslal do samostatné akce TOMÁŠE FILIPPIHO. Zkušený útočník nic nevymýšlel a propálil Frodla pod lapačku. Asistence: Michal Birner, Radan Lenc.
     
    54:46
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jakub Pour – 2 min., podrážení).
    52:32 Matyáš KANTNER - 2:6
     
    52:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Liberečtí hráči teď Petru Kváčovi téměř vůbec nepomáhají a nešťastný gólman Severočechů musí kotouč už pošesté lovit ze své sítě. MATYÁŠ KANTNER si vzal puk ještě ve vlastním obranném pásmu, v rychlosti se prohnal po levé straně a natlačil se před brankáře, kterého pokořil bekhendovým blafákem mezi betony! Opravdu povedená samostatná akce. Asistence: Vojtěch Budík.
     
    51:37
    Petr Straka dostrkal puk do brankoviště, kde si ho vzal Jan Eberle a jen těsně nepřidal šestý plzeňský úspěch.
     
    49:44
    Obrovská šance Milana Gulaše! Hlavní hvězda Západočechů byla nehlídána v levém kruhu, Petr Kváča se ovšem proti dělovce bez přípravy dokázal parádně přemístit.
     
    48:47
    Kryštof Hrabík (LIB) nevybíravě sestřelil protihráče a pozornosti rozhodčích to neuniklo. Mladý útočník dostává dvouminutový trest za krosček.
    48:01 Jaroslav KRACÍK - 2:5
     
    48:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni dávají kýženou pátou branku a výrazně se přibližují k výhře. Petru Kváčovi vypadlo nahození Milana Gulaše z levé strany. Puk si na brankovišti našel JAROSLAV KRACÍK, který si ho přehodil na bekhend a úspěšně zasunul za čáru! Asistence: Milan Gulaš.
     
    47:29
    Peter Čerešňák schytal další střelu, tentokrát od Hanouska. Založil tím brejk hostů, ve kterém se objevil Petr Straka. Plzeňský útočník mířil pod Kváčovu vyrážečku, liberecký brankář svůj tým podržel!
     
    43:37
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (David Jiříček – 2 min., podrážení).
     
    40:13
    Tygři pokračovali v přesilovce, ta je ale u konce. Na trestnou lavici totiž za hákování míří Radan Lenc (LIB).
     
    39:17
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (David Kvasnička – 2 min., vysoká hůl).
     
    36:58
    Severočeši měli obrovskou šanci při vlastním oslabení! Marek Zachar nakopl motory a v cestě už mu stál jen Dominik Frodl. Plzeňský gólman ale zakončení mezi betony dobře přečetl a odmítl kapitulovat.
     
    36:05
    Mislav Rosandić (LIB) zbytečně fauloval v útočném pásmu, když vysekl hůl protihráči. Plzeň čeká přesilovka.
    34:53 Milan GULAŠ - 2:4
     
    34:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni přidávají další zásah! Matěj Stříteský povedenou kolmicí mezi libereckými hráči oslovil rozjetého MILANA GULAŠE, který mířil úplně sám na Kváču. Maskovaného muže si zkušeně roztáhl, poslal kotouč mezi betony a jel se radovat. Asistence: Matěj Stříteský, Filip Suchý.
    33:23 Lukáš KAŇÁK - 2:3
     
    33:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme tu další obrat, Západočeši vedou 3:2. Filip Suchý fantastickou přihrávkou od pravého hrazení našel víceméně naslepo ke vzdálenější tyči si najíždějícího LUKÁŠE KAŇÁKA, kterému už stačilo jen nastavit hůl! Asistence: Filip Suchý.
     
    33:15
    Poprvé od vyrovnávací branky vážněji zahrozila také Plzeň. Milan Gulaš byl jako první u spoluhráčova obloučku a zblízka nechal vyniknout Petra Kváču, který dobře zmenšil střelecký úhel.
     
    31:54
    Tomáš Filippi si krásně pokryl kotouč a z úrovně brankové čáry se protáhl až do předbrankového prostoru. Dominik Frodl už ležel na ledě, nicméně mohl se spolehnout na tyčku!
     
    29:53
    Tygři si mohli vedení vzít rychle zpátky. Adam Musil táhl po levé straně přečíslení dvou na jednoho, vzal situaci na sebe, Dominik Frodl však zasáhl betonem.
    29:24 Petr KODÝTEK - 2:2
     
    29:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští jsou za skvělou práci v oslabení odměněni dokonce vyrovnávacím gólem! Filip Suchý se dobře zorientoval u zadního mantinelu a přihrál mezi kruhy, kde byl připravený PETR KODÝTEK. Hostující útočník se napřáhl a parádní ranou vyhnal pavouky z horního růžku! Asistence: Filip Suchý.
     
    27:53
    Dvojnásobná přesilovka mohla být rychle využita! Dominik Frodl se ovšem skvěle přemístil proti dělovce Birnera, kterého v pravém kruhu oslovil Ladislav Šmíd.
     
    27:46
    Hosté se budou muset 34 sekund bránit pouze ve třech! Podrážení bylo odpískáno Petru Strakovi (PLZ).
     
    26:20
    Bílí Tygři si zahrají další přesilovku. Petr Kodýtek (PLZ) se provinil dnes tradičním přestupkem – vysokou holí.
     
    25:37
    Lukáš Kaňák nahodil od modré čáry a proti teči Jana Eberleho, který puk srazil prudce k ledu, se vyznamenal skvělý Petr Kváča!
     
    22:23
    Havlín pěknou přihrávkou prohodil kotouč na Marka Zachara. Ten nabral rychlost a připravil šanci před brankou úřadujícímu Vlachovi, kterému se puk za Frodla protlačit nepodařilo!
     
    19:46
    Tomáš Filippi obdržel přihrávku do své typické přesilovkové pozice na pravém kruhu. Ránu bez přípravy Dominik Frodl vyrazil jen před sebe, nicméně poté si poradil s oběma dorážkami Dávida Grígera!
     
    18:00
    Matyáš Kantner (PLZ) při střele nešťastně zasáhl holí do obličeje Tomáše Rachůnka. Dostává za to hned čtyřminutový trest!
    16:08 Radan LENC - 2:1
     
    16:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tu doslova bleskový obrat, během dvanácti sekund je vše jinak! RADAN LENC zkusil štěstí z poměrně uctivé vzdálenosti a zpoza pravého kruhu se zápěstím trefil přesně mezi betony zaskočeného Dominika Frodla. Asistence: Tomáš Hanousek.
    15:56 Tomáš RACHŮNEK - 1:1
     
    15:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí stříleli tak dlouho, až jim to vyšlo! Tomáš Filippi nejprve pálil z pravého kruhu a jeden z Plzeňských jeho pokus srazil na tyčku. Od té puk zamířil k Matěji Pekařovi, který znovu nabil Filippimu. Ten tentokrát minul, nicméně od zadního mantinelu se kotouč odrazil k TOMÁŠI RACHŮNKOVI, který ho napálil do poloodkryté klece. Asistence: Tomáš Filippi, Matěj Pekař.
     
    15:17
    Početní převahu si zkusí také šelmy, na trestnou lavici usedá vysokou holí se provinivší Tomáš Mertl (PLZ).
     
    10:46
    Indiáni si zahrají první přesilovku. Tomáš Filippi (LIB) si jde sednout za vysokou hůl.
     
    09:44
    Tygři byli velice blízko vyrovnání! Jaroslav Vlach na modré čáře udržel svůj tým v pásmu a z velké dálky vystřelil. Na brankovišti stál dobře zaparkovaný Matěj Pekař, Dominik Frodl přes něj téměř nic neviděl, pomohlo mu ovšem břevno!
     
    07:38
    Prudké nahození Davida Jiříčka od modré čáry tečoval před Kváčou dobře postavený Jakub Pour. Puk prosvištěl jen těsně okolo levé tyčky!
    04:57 Matyáš KANTNER - 0:1
     
    04:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši se ujímají vedení! Jaroslav Kracík vyjel podél mantinelu až za klec Petra Kváči, aby následně chytře poslal kotouč k přední tyči, kde ho do sítě zametl pozorný MATYÁŠ KANTNER. Asistence: Jaroslav Kracík, Roman Vráblík.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 16. T. Rachůnek (Filippi, Pekař), 17. Lenc (T. Hanousek), 59. Filippi (Birner, Lenc) – 5. Kantner (Kracík, Vráblík), 30. Kodýtek (Suchý), 34. L. Kaňák (Suchý), 35. Gulaš (Stříteský, Suchý), 49. Kracík (Gulaš), 53. Kantner (Budík)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Šmíd (A), T. Hanousek, Rosandić, Knot, Derner, Havlín – Birner (A), Bulíř, Lenc – T. Rachůnek, Filippi, Gríger – A. Musil, P. Jelínek (C), M. Zachar – J. Vlach, Hrabík, Pekař – Šír.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák, Kvasnička, Stříteský, Vráblík, Jiříček, Budík – Suchý, Mertl (A), Gulaš (C) – Pour, Kracík, Kantner – Přikryl, Stach, Malát – Straka (A), Kodýtek, Eberle.

    Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Komárek, Ondráček
    bahis siteleri