Třinec – Sparta 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:1 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 2:4 (kon.)
Mountfield HK – Kometa Brno 6:2 (kon.) | Olomouc – K. Vary 1:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 3:6 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 3:2 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:2 (3:1, 1:1, 0:0)
HC Sparta Praha
Úterý 01.12.2020, 17:00Tipsport extraliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:52 Petr VRÁNA - 4:2
     
    36:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    PETR VRÁNA to udělal parádně, v mezikruží nabral rychlost a s kotoučem na holi dojel až téměř na úroveň brankové čáry. Matěj Machovský se sice proti jeho střele položil, třinecký kapitán ale zavěsil kotouč přímou do odlehlého horního rohu a rozjásal své spoluhráče. Bez asistence.
    34:38 Jan BUCHTELE - 3:2
     
    34:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    JAN BUCHTELE potvrzuje, proč je aktuálně nejlepším střelcem Sparty, když s kotoučem obkroužil klec Ocelářů a z pravé části kluziště poslal puk pod betony Kořenáře. Asistence: Jan Piskáček.
    16:24 Martin RŮŽIČKA - 3:1
     
    16:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    MARTIN RŮŽIČKA vybojoval ve středním pásmu kotouč a zcela osamocen ujížděl na Matěje Machovského. Maskovaný Sparťan se sice snažil, seč mu síly stačily, nejproduktivnější hráč Tipsport extraligy jej ale položil a bekhendem poslal kotouč přímo pod břevno. Bez asistence.
    07:37 Erik HRŇA - 2:1
     
    07:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je to jasné, Oceláři otáčejí vývoj zápasu, ERIK HRŇA se hned druhý zápas po přesunu do "druhé brázdy" prosazuje a zajišťuje Třince průběžné vedení 2:1. Asistence: Petr Vrána a Martin Gernát.
    06:16 Tomáš MARCINKO - 1:1
     
    06:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno, TOMÁŠ MARCINKO se dokázal zorientovat na sparťanském brankovišti a poslal puk přímo mezi betony Matěje Machovského. Asistence: Erik Hrňa a David Musil.
    00:45 Roman HORÁK - 0:1
     
    00:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rychlý vstup do utkání zažívá Sparta zásluhou ROMANA HORÁKA, devětadvacetiletý centr dokázal z levého kruhu přesně najít skulinku v bližším rohu branky a po 45 vteřinách otevírá brankové skóre zápasu. Asistence: Petr Kalina a Vladimír Sobotka.
    Marken.cz

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 7. Marcinko (Hrňa, D. Musil), 8. Hrňa (P. Vrána, Gernát), 17. Martin Růžička, 37. P. Vrána – 1. Horák (Kalina, Sobotka), 35. Buchtele (Piskáček)


    HC Oceláři Třinec: Kořenář (L. Daneček) – M. Doudera, Gernát, Galvinš, D. Musil, Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Hrňa, Marcinko, Zadina – O. Kovařčík, Jašek, M. Kovařčík – Dravecký (A), Roman, Hrehorčák.
    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Piskáček (A), Košťálek, Němeček, M. Jandus, Tomáš Dvořák, Kalina – Sobotka, Horák, Tomášek – Rousek, Sukeľ, Řepík (C) – Buchtele, Pech (A), Forman – Kudrna, Vitouch, Zikmund – Dvořáček.
    thejrc.org