Chabarovsk – Spartak Moskva 6:2 (kon.) | Novosibirsk – Soči 2:1 (po pr.) | Riga – Čeljabinsk 3:4 (kon.)
Jekatěrinburg – Dynamo Moskva 2:7 (kon.) | Magnitogorsk – Petrohrad 2:1 (kon.) | Nižněkamsk – Kazaň 1:6 (kon.)
CSKA Moskva – Minsk 2:4 (kon.) | Viťaz – N.Novgorod 2:3 (kon.)
konec
CSKA Moskva
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
HC Dinamo Minsk
Čtvrtek 03.12.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že skvěle chytající Dominik Furch dovedl Minsk k překvapivému vítězství, se loučím a přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. (19:57:14)
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Furch (Minsk) 25 zákroků, 2 inkasované góly, 92,59% úspěšnost zákroků
     
    Bylo to pořádné drama, ale běloruské mužstvo dobře rozehrané utkání dovedlo do zdárného konce. Dinamo od druhé třetiny bylo horším týmem, jenomže v brance se nacházel skvěle chytají Dominik Furch, který Minsk dovedl k vítězství. CSKA naopak v první části hrálo velmi špatně, ale postupem času zlepšovalo svou hru. Dokonce tříbrankovou ztrátu stáhl na jediný zásah, avšak ani to nestačilo. Definitivní podobu zápasu dal Brandon Kozun, jenž trefil opuštěnou klec.

    Střely na branku: 27:28.
    Střely na branku ve třetí třetině: 11:3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Alexandr Šaryčenkov znovu odjíždí z branky, CSKA se ještě nevzdává.
    59:04 Brandon KOZUN - 2:4
     
    59:04
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je hotovo, běloruký celek porazí předzápasového favorita. Shane Prince zachytil nepřesnou přihrávku a následně puk poslal do středního pásma, kde se pohyboval BRANDON KOZUN, který dojel až k bráně. Do té se vrací Alexandr Šaryčenkov. Asistence: Shane Prince.
     
    58:16
    Alexandr Šaryčenkov zůstává na střídačce a favorit zápasu to zkusí se šesti bruslaři. Minsk tak čeká těžká zkouška, vydrží ji Dominik Furch a jeho spoluhráči?
     
    58:16
    Domácí trenér zavolal své svěřence a zároveň ukázal, že si bere oddechový čas! CSKA Moskva potřebuje ještě jednou propálit českého brankáře Dominika Furcha.
     
    57:00
    Zatímco Moskevskému celku čas velmi rychle ubývá, tak na druhé straně je to naopak. Aktuálně se kotouč ale nachází za brankou, kterou hájí Alexandr Šaryčenkov.
     
    56:06
    Na pravé straně se znovu nacházel reprezentant Andrej Loktionov, jehož pokus trefil Koljačonokovu hůl. Puk pak mířil k brance o mnoho pomaleji, a tak jej schoval pod lapačku Dominik Furch.
     
    Dnešní utkání sleduje 1 403 diváků.
     
    54:58
    Bogdan Kiselevič přihrával na pravou stranu, kde rána nesedla Maximu Šalunovovi. Minsku se poté povedlo alespoň vyhodit do středního pásma.
     
    Střely na branku: 25:27.
     
    54:35
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Ryan Murphy – 2 min., podrážení).
     
    54:23
    Igor Martynov už neměl dost sil, a tak nahodil černou gumu za branku soupeře a vydal se na střídačku.
     
    51:58
    Z pravé strany vystřelil z jedné Brendan Leipsic, jeho pokus sice mířil těsně vedle branky, ale také byl připravený Furchův beton.
     
    50:49
    Maxim Šalunov se snažil o přihrávku přes střed, ovšem kotouč neprošel. Minsk se vydal na druhou stranu, jenomže střela z pravé strany zamířila nad branku.
     
    50:04
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Arťom Děmkov – 2 min., podrážení).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 40. Blažijevskij (Světlakov, Rykov), 45. Šalunov (Mamin, Okulov) – 3. K. Voronin (R. Murphy, Protas), 29. Prince (Šarangovič), 30. Falkovskij (Kozun, Spooner), 60. Kozun (Prince)


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – M. Robinson (A), Blažijevskij, Samorukov, Dahlbeck, Kiselevič (A), Rykov, Čmychov – Leipsic, M. Kempe, Sošnikov – Okulov, Šalunov, Mamin – P. Karnauchov, Andronov (C), Loktionov – Tělegin, Světlakov, Sorkin.
    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Menell, Koljačonok, R. Murphy, Falkovskij, Jerjomenko, Znacharenko (A), Děrjabin, Martynov (A) – Kozun, Spooner, Gorbunov – Děmkov (C), Šarangovič, Prince – Alistrov, Protas, K. Voronin – Lodnia, Usov, Suško.

    Rozhodčí: Naumov, Oskirko – Viljugin, Maximovskij

    Diváci: 1 403
    bahis siteleri