Havířov – Vrchlabí 3:1 (kon.) | Přerov – Litoměřice 5:3 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:3 (po pr.)
Vsetín – Benátky n/J 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – Jihlava 2:3 (po pr.) | Sokolov – Ústí n/L 3:1 (kon.)
Kolín – Šumperk 7:4 (kon.) | Kladno – Kadaň 7:4 (kon.) | Slavia – Třebíč 7:1 (kon.)
po prodl.
HC Frýdek-Místek
2:3 (2:1, 0:0, 0:1 - 0:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Čtvrtek 03.12.2020, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku: 24 – 32 (19:18:04)
     
    Je dobojováno. Hosté v první minutě prodloužení díky trefě Petra Mrázka dokonali obrat a berou bonusový bod navíc v tomto duelu. Domácí dlouho drželi vedení, o které ale přišli a nakonec zapisují jenom jeden bod.
     
    Konec zápasu.
     
    60:43
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté soupeři vypíchli puk, David Bartoš pak poslal kousek od modré čáry přihrávku PETRU MRÁZKOVI, který si poté sjel do útočného pásma a pěknou svižnou střelou zaskočil Tomáše Suchánka – 2:3. Asistence: David Bartoš a Martin Pěnčík.
    60:43 Petr MRÁZEK - 2:3
     
    60:15
    Veselý zamíchal pukem, poté ho přenechal Rostislavu Martynkovi, který ale nedokázal najít dobrou střeleckou pozici a nakonec domácí kotouč ztrácejí.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 24 – 31
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila, utkání tak dojde do pětiminutového prodloužení. Pokud ani to nerozhodne, budeme svědky samostatných nájezdů.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:35
    Po střele Davida Kofroně prosvištěl puk okolo hostujícího brankoviště. Hostům se tak muselo ulevit, protože neúspěšně do kotouče natahoval hůl Milan Mikulík.
     
    58:56
    Na druhé straně střílel zblízka Rostislav Martynek a nakonec puk končí v moci Ondřeje Bláhy a hra je zastavena.
     
    58:18
    Dominik Rudl opět vyslal nebezpečnou střelu směrem k brance Tomáše Suchánka, ale tu srazila obrana Frýdku-Místku do bezpečí.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:15
    Lukáš Žálčík držel dlouho kotouč na své holi, poté ho poslal Martinu Pěnčíkovi, jenž okamžitě vystřelil. Od Vainonena se pak puk odrazil k zadnímu mantinelu.
     
    56:35
    Rána Dominika Rudla z prostoru mezi kruhy končí opět na Tomáši Suchánkovi, který tak nyní notně svůj tým podržel a nechal raději hru zastavit.
     
    56:04
    Hosté vycítili šanci a znovu se dostali do akce před domácí brankou, jejich pokus ale končí jen těsně vedle tyče domácí branky.
    54:50 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:2
     
    54:50
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nakonec hosté svou přesilovou hru využívají a vyrovnávají na 2:2. Bartoš dostal puk na LUKÁŠE ŽÁLČÍKA, který poté svižnou ranou z hrany levého kruhu prostřelil Tomáše Suchánka a začíná se znovu od začátku. Asistence: David Bartoš a Petr Mrázek.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Šedivý (Kofroň, Haman), 8. Tomi (Martynek, Peterek) – 9. Pěnčík (Mrázek, Vachutka), 55. Žálčík (Bartoš, Mrázek), 61. Mrázek (Bartoš, Pěnčík)


    HC Frýdek-Místek: Suchánek (Raszka) – Haman, Vainonen, Husák, M. Adámek, J. Michálek, Zahradníček – Šedivý, Mikulík (C), Kofroň – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Martynek (A), Peterek, Raška – Kaukič, Stuchlík, Matiaško.
    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Matyáš, Pěnčík, Drtil, Piegl, Staněk, Rudl, Vosátko – Mrázek (A), Bartoš, Vachutka – Motloch (C), T. Kaut, Hrníčko (A) – Žálčík, Chlán, T. Jandus – M. Novák, Janeček.

    Rozhodčí: Dědek, Fiala – Hanzlík, Polák
    ocianews.com