Barys – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Riga – Čerepovec 3:4 (po pr.)
po prodl.
Dinamo Riga
3:4 (0:1, 3:2, 0:0 - 0:1)
Severstal Čerepovec
Pátek 04.12.2020, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:55:35)
     
    Československá stopa v utkání

    Ondřej Vitásek (RIG) 0+1, 2 střely na branku, čas na ledě – 14:21.

    Adam Liška (CER) 0+0, 1 střela, čas na ledě – 16:26.
     
    Statistiky po celém utkání:

    Střely na branku: 23 – 33
    Trestné minuty: 14 – 12
    Vhazování: 35 – 23
    Zblokované střely: 13 – 5
    Hity: 18 – 17
     
    Tak prodloužení nakonec netrvalo ani moc dlouho, jen necelé dvě minutky! Poté totiž Alexandr Petunin poslal parádní přihrávku na útočnou modrou, ze které vzniklo přečíslení dva na jednoho. Shawn Lalonde ho táhl a křižným pasem našel najíždějícího Jegora Morozova, který svou střelu zápěstím umístil přesně k tyči. Ilja Proskurjakov navíc stál, takže nemohl jít do rozkleku.
     
    Konec zápasu.
    61:44 Jegor MOROZOV - 3:4
     
    61:44
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, bonusový bod z tohoto utkání berou hosté, kteří rozhodli prodloužení po necelých dvou minutách. Shawn Lalonde táhl přečíslení dva na jednoho, ve kterém našel křižným pasem JEGORA MOROZOVA, jenž si připravil střelu zápěstím a poslal ji nechytatelně na přední tyč. Asistence: Shawn Lalonde a Alexandr Petunin.
     
    61:14
    Čerepovec nyní rozjel svou akci, ale celkem nesmyslně jen nahodil kotouč a obránce se stáhl do obrany. Nadále to vypadá, že nikdo nechce udělat chybu.
     
    60:43
    Následně domácí jen vyhodili kotouč, za kterým se hnal jeden z hostů. Ilja Proskurjakov ukázal dobré čtení hry a odpálil kotouč těsně před ním.
     
    60:21
    První zajímavější šanci v prodloužení měli domácí! Ti se hnali do přečíslení dva na jednoho, jenže to neskončilo ani střelou mezi tři tyče!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Již jsou za námi tři třetiny dnešního utkání, které o vítězi dnešního duelu nerozhodly. V poslední periodě jsme se totiž branky nedočkali. Je tedy jasné, že oba týmy budou brát z tohoto utkání po jednom bodu. Kdo bude brát ten druhý je zatím otázkou, ale brzy se to dozvíme!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:17
    Ondřej Vitásek se ještě vydal na útočný výlet v posledních sekundách, ale Podjapolskij nakonec ani nemusel zasahovat. Puk je posléze ve střední třetině.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    58:28
    Ilja Proskurjakov nechtěl dopustit vhazování v útočné třetině, a tak raději rychle rozehrál kotouč na spoluhráče. Riga se však nikam dopředu už nežene.
     
    57:50
    Už to trochu vypadá, že oba týmy začínají trochu tahat nohy... U Rigy je to pochopitelné, jelikož včera odehrála těžké utkání s Čeljabinskem...
     
    57:18
    Hosté se snaží rozhodnout v základní hrací době, ale spíše to opravdu vypadá na prodloužení. Nemají nějaké vyložené šance, domácí gólman chytá spolehlivě.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 25. Švanenbergs (Paršin, Vitásek), 26. Maione (Paršin, Darzinš), 39. Paršin (Indrašis, Maione) – 20. Jo. Nättinen (Kodola, Vovčenko), 29. J. Morozov (Jo. Nättinen, Provolněv), 40. Vovčenko (Lalonde, Kodola), 62. J. Morozov (Lalonde, Petunin)


    Dinamo Riga: Proskurjakov (McIntyre) – Sotnieks, Scarlett, Vitásek, Sund, Maione, Mamčics, Zile, Ošenieks – Darzinš, Indrašis, Rihards Bukarts – Paršin, P. Černov, Stoljarov – Skvorcovs, Gračov, Zyrjanov – Dzierkals, Švanenbergs, Berzinš.
    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Provolněv, Vittasmäki, Adamčuk, Lalonde, M. Tichonov, Sizov, Karimov – A. Garejev, A. Alexejev, Geraskin – Vovčenko, Kodola, Petunin – Liška, Jo. Nättinen, J. Morozov – Mojsejev, J. Jakovlev, Guslistov – Dumbadze.

    Rozhodčí: Gamalej, Romasko – Šadrin, Šalagin
    thejrc.org