Teplice – Brno 1:0 (kon.) | Pardubice – Zlín 0:0 (kon.) | Slovácko – Plzeň 4:0 (kon.)
Slavia – Bohemians 1905 2:1 (kon.)
konec
1.FC Slovácko
4:0 (1:0)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 20.12.2020, 16:00 • Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty, Uherské Hradiště • FORTUNA:LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Příjemné nedělní odpoledne. Vítám vás u předposledního 13.kola podzimní části FORTUNA:LIGY, ve kterém se střetnou fotbalisté 1.FC Slovácko s Viktorii Plzeň.
     
    1. FC Slovácko

    Slovácko se nachází v tabulce na 10. místě, když získalo 15 bodů amá dohrávané utkání s Baníkem k dobru. Modrobílí poslední dvě kola vyšli naprázdno, prohráli před týdnem se Spartou 1:2, i když vedli 1:0. O tom, že všechny tři body poputují na Letnou rozhodl šest minut před koncem Pavelka. V půli týdne sehráli zápas v Brně, kde také prohráli stejným výsledkem. Slovácko si v poločase vytvořilo několik šancí, radovalo se také z branky, ale sudí Dubravský po konzultaci s VAR ji nepotvrdil, jelikož chyběl průkazný záběr, zda míč je celým objemem za brankovou lajnou. Nakonec šli svěřenci trenéra přece jen do vedení po brance Srubka, ale o náskok přišli, když nezvládli poslední pětiminutovku zápasu. Míč ze standardní situace nedůsledně vyboxoval Bajza, ten se do pokutového území vrátil a po střele jednoho z brněnských hráčů, balon mířil do brány a Michal Kadlec jej rukou zastavil, samozřejmě přišel dvojí trest – červená a penalta, kterou proměnil Vaněk. To ale nebylo všechno, v nastaveném čase zahrál s velkým rozumem volný přímý kop Vaněk, našel zcela volného Fouska, jenž Bajzu propálil na první tyč.
     
    FC Viktoria Plzeň

    Viktorka je na pátém místě a má na svém kontě 20 bodů. Viktoriáni prolomili v úterý čtyřzápasové čekání na vítězství a smetli Teplice 7:0, i přes tuto výhru je však Plzeň na podzim zatím za očekáváním. Určitě budou chtít fotbalisté Viktorie zvládnout zbylé dva zápasy, napravili zpackaný dojem z posledních zápasů. Pojďme se ale vrátit k zápasu s Teplicemi. Po třinácti minutách se do sítě Severočechů trefil Beauguel, branka však nebyla uznána pro ofsajd. Stejný hráč už se podle pravidel prosadil o deset minut později po přihrávce Kayamby. Do poločase ještě Viktorka nasázela další dva góly, úspěšnými střelci byli Ba Loua a Čermák. Bývalý hráč Sparty přidal ve druhé půli dvě branky a zkompletoval hattrick. O šestý úspěch se postaral Limberský po povedené střele a účet zápasu uzavřel šest minut před koncem Bucha.
     
    Podle postavení v tabulce a podle dosavadních statistik je favoritem Plzeň, která prohrála v Uherském Hradišti z posledních dvanácti zápasů jen jednou a to ten poslední výsledkem 1:2, kdy také nebyla v ideálním rozpoložení. Do vedení poslal Slovácko již v 6. minutě Reinberk, do konce poločasu ještě vyrovnal Krmenčík, ale střídající Hellebrand určil, že tři body zůstanou na Slovácku.
     
    Kouč Guľa nebude moci využít služeb Kopice, který si v duelu s Karvinou poranil s kolenou a je minimálně na tři měsíce mimo hru, nejistý start visí nad Hybšem, Mihálikem a Řezníkem.
     
    Slovácku bude stoprocentně chybět Michal Kadlec, který bude odpočívat za červenou kartu. Dá se předpokládat, že nenastoupí ani Rigino Cicilia, otazník visí nad startem Hofmanna, jenž nebyl v Brně ani na soupisce.
     
    Předpokládané sestavy:

    1.FC Slovácko: Bajza – Reinberk, Šimko, Srubek, Kalabiška – Havlík, Daníček – Petržela, Sadílek, Navrátil – Kliment.

    FC Viktoria Plzeň: Hruška – Havel, Hejda, Brabec, Limberský – Bucha, Kalvach, Čermák – Kayamba, Beauguel, Ba Loua.
     
    Dnešní zápas bude za účasti VAR, který bude obsluhovat Dorušák s Patákem a odehraje se bez přítomnosti diváků.
     
    Hned několik změn udělal kouč Svědík, do brány se vrací Nemrava, na stoperu se objeví Daníček, opět v základní sestavě nastoupí Kohút s Navrátilem, Hofmannem a v útoku začne od začátku utkání Jurečka. Jeho protějšek Guľa postavil stejnou sestavu jako v zápase s Teplicemi.
     
    Úvodní sestavy:

    1.FC Slovácko: Nemrava – Kalabiška, S. Hofmann, V. Daníček (C), Šimko – M. Petržela, Havlík, L. Sadílek, Navrátil – Kohút – Jurečka.
    Náhradníci: Bajza – Srubek, Mareček, Kliment, Hellebrand, Kubala, Tomič.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – M. Havel, Hejda, Brabec (C), Limberský – Bucha, Kalvach, Al. Čermák – Kayamba, Beauguel, Ba Loua.
    Náhradníci: Staněk – Hořava, Ondrášek, Mihálik, Káčer, Pernica, Alvir.

    Rozhodčí: Ginzel – Caletka, Kříž.
     
    -22
    Plzeň nevozí v tomto ročníku moc body zvenku, na hřištích soupeřů dokázala v tomto ročníku vyhrát pouze na Bohemce 4:1, od té doby nasbírala dvě remízy a dvě prohry.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    -19
    Slovácko se drží v tabulce domácích zápasů na 9. pozici, když porazilo Příbram a Opavu, remizovalo s Jabloncem a Olomoucí a prohrálo s Pardubicemi a naposledy se Spartou.
     
    -1
    Slovácko bude hrát ve svém oblíbeném bílém kompletu, Plzeň také nastoupí ve svých tradičních barvách dresů – červené s modrými pruhy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Slovácko po rozehrání nakoplo ze zadních řad míč až na polovinu Plzeň, ale hostující hráči v pohodě balon sebrali.
     
    1
    Kohút sice nahrál Navrátilovi, který ale zbytečně balon odevzdal Plzni, když se nedomluvil s Kalabiškou.
     
    3
    Domácí mužstvo kombinovalo na levé straně, ale opět došlo ke špatné komunikaci hráčů. Balon bude mít ve své moci Plzeň.
     
    4
    Modrobílí otáčeli hru, na pravé straně byl zcela volný Šimko, ale míč nebyl na něj přesný a skončil mimo hrací plochu.
     
    5
    Ba Loua centroval z levé strany, obrana Slovácka dobře zakročila a balon odvrátila.
     
    5
    Viktorka si vytvořila mírný tlak, Ba Loua kombinoval s Čermákem, který se snažil najít své spoluhráče ve vápně, ale i podruhé slovácká obrana dobře zareagovala.
     
    6
    Bucha našel naběhnutého Ba Loua, který zpětnou přihrávkou našel Kalvacha, ten míč ale rychle ztratil.
     
    7
    Viktorka zahrávala první volný kop na polovině Slovácka, nic z toho nebylo navíc Limberský fauloval svého kamaráda Petrželu.
     
    8
    První velká šance Slovácka. Kalabiška našel centrem z levé strany na zadní tyči Petrželu, který ostrou ranou mířil na protější tyč, Hruška se musel činit, aby těžkou ránu vyrazil na roh.
    8. Petrželův utažený halfvolej z úhlu skvěle vytáhl Hruška
     
    9
    Ze standardní situace domácího celku už nic nebylo.
     
    10
    Beauguel se po delší době zapojil do hry, když se snažil vybojovat míč u rohového praporku, domácí obránce si situaci pohlídal a od své branky bude rozehrávat Nemrava.
     
    11
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Plzeň pokračuje v nevýrazných výkonech na hřištích soupeřů. Kayamba ztratil míč, Jurečka s ním postupoval, poté sice akci trochu zpomalil, přihrál Navrátilovi, jehož centr na zadní tyč našel Petrželu, ránu domácího záložníka vyrazil Hruška před sebe a důrazný JAN KLABIŠKA dopravil míč do sítě.
    11. Jan KALABIŠKA - 1:0
     
    14
    Hosté kombinují na své polovině, domácí fotbalisté na ně dobře dorážejí, ale zatím míč nevybojovali.
     
    15
    Hra Plzně je zatím pomalá, Viktoriáni nemají čím překvapit zformované Slovácko.
     
    16
    Plzeňané sice drží míč ve své moci, přihrávají stále na své polovině, Slovácko zatím čeká, co hosté vymyslejí.
     
    17
    Polovysoký centr do vápna si sebral vybíhající Nemrava před Kayambou.
     
    18
    Beauguel se snažil přejít přes Havlíka, ale ten jej dokázal ustrážit, domácí se dostali na polovinu Plzně a budou zahrávat rohový kop.
     
    19
    Ten rozehrál Sadílek, balon propadl až do středu vápna, ale tam se nikdo z domácích k němu nedostal, hosté to řeší odkopem.
     
    20
    Nyní je hra přerušena, jelikož na trávníku zůstal ležet Petržela, který se dostal do šprajcu s Brabcem při předchozí akci. Hostující obránce je v tom nevinně, jelikož to byl střet o míč.
     
    21
    Viktorka zahrávala Čermákem rohový kop, míč také propadlo v pokutovém území, ale následné dvě střely hostujících hráčů byly zblokované.
     
    23
    Kalvach našel na levé straně Kayambu, který přihrál Ba Louaovi, jehož centr směřoval na zadní tyč, kde ale na něj nedosáhl vpádu Havel.
     
    25
    Čermák zahrál volný přímý kop z levé strany, na který vyskočil nejvýše Hejda, brankář Nemrava si připsal první zákrok v utkání.
    25. Hejda hlavičkoval po Čermákově standardce
     
    26
    Na opačné straně velmi dobře vystřelil Kohút, s jeho střelou měl velké potíže Hruška, který musel balon nadvakrát zkrotit.
    26. Kohút se krásně proháčkoval ke střele, Hruška s ní měl pořádné problémy
     
    27
    Plzeň zahrávala aut u rohového praporku na levé straně, poté kombinovala kolem velkého vápna, ale nic vážného z toho nebylo.
     
    28
    Kohút sklepl míč před vápnem Petrželovi, který si balon zpracoval a vystřelil, rána šla necelý metr vedle levé tyče.
    28. Petrželovu rána zpoza vápna kryl Hruška
     
    29
    Slovácko se natlačilo na plzeňskou polovinu a snaží se vybojovat míč.
    29. Tvrdý střet bývalých tahounů! Limberský naložil Petrželovi od cesty
     
    30
    Domácímu celku se to podařilo, centr Kohúta sklepl Jurečka na Kalabišku, jehož střela nártem šla vysoko nad branku.
     
    31
    Před vápnem uhrál míč před plzeňským obráncem Kalabiška a přiťukl jej Petrželovi, ten ihned vystřelil tvrdou ránu, kterou Hruška musel vyrazit.
     
    33
    Plzeň zahrávala standardní situaci zprava. Kalvach nacentroval míč na malé vápno, tam ale kraloval domácí stopér, který balon odvrátil mimo vápno.
     
    34
    Milan Havel je prvním potrestaným hráčem, když fauloval Milana Petrželu.
     
    35
    Kouč Guľa bude ještě v prvním poločase střídat, na hřiště se chystá útočník Ondrášek.
     
    35
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Joel Ngandu Kayamba, přichází Zdeněk Ondrášek.
     
    36
    Plzeň není zatím v utkání výrazná, trenér Guľa proto dává do útoku druhého hráče Ondráška, tím by měla vzniknout síla při standardních situacích v pokutovém území.
     
    38
    Jurečka se dnes bije jako lev, nyní byl proti němu zapískaný nedovolený zákrok.
     
    38
    Milan Petržela si v dnešním zápase prakticky dělá co chce, od plzeňských hráčů dostává v pokutovém území hodně prostoru, nyní vystřelil ránu ve vápně a ta byla sražena na roh.
     
    39
    Viktoriáni se standardní situace ubránili, balon v moci má ale stále Slovácko, to ale následně nepřesnou přihrávkou na pravou stranu přišlo.
     
    42
    Ondrášek vyhrál osobní souboj a šel s míčem ve středu hriště, poté jej přihrál Havlovi, ten balon posunul Čemákovi, ale hostující hráč byl zdvojený a tím akce Plzně skončila.
     
    43
    Petržela si narazil balon do vápna se Sadílkem a z osy hřiště vystřelil tvrdou ránu, kterou zablokoval Hejda.
     
    45
    Blíží se konec první půle, ve které hráči Slovácka více zaměstnali brankáře Hrušku než jejich sokové na opačné straně Nemravu.
     
    45
    V prvním poločase se budou hrát dvě minuty navíc.
     
    45+1
    Petržela podržel míč u lajny a raději jej přihrál do zadních řad, než aby zbytečně zkazil přihrávku do vápna.
     
    45+2
    Jurečka na levé straně se snažil odcentrovat, ale jeho pokus byl sražený, navíc balon se odrazil od Jurečky do zámezí, Hruška bude rozehrávat od své brány.
     
    45+2
    Ještě nakonec střela v podání plzeňského hráče končí u Nemravy.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Po prvním poločase vede Slovácko nad Plzní 1:0. Od počátku utkání jsou domácí aktivnější a dokázali toho využít po dobré akci, centr Navrátila střílel do Hrušky Petržela a dorážející Kalabiška nezaváhal. Modrobílí stále hýřili pohybem a byli nebezpečnější, brankář Hruška musel po střelách Kohúta a Petržely být v pozoru, protože se jednalo o velice těžké střely. Hosté prakticky hrozili jen po standardních situacích. Malá aktivita v útočné fázi přiměla trenéra Guľu ke střídání, když na hřiště poslal druhého útočníka Ondráška. Pokud chce Plzeň zápas otočit, bude muset velice přidat.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Vlastimil Daníček odvrátil hlavou centr plzeňského hráče, to samé musel udělat také Hofmann, hosté jsou stále na míči.
     
    47
    Čermák vybojoval rohový kop přes Milana Petrželu, stejný hráč zahrál standardní situaci, oba dva centry mířili na přední tyč, tam Plzeňáci nebyli.
     
    48
    Na opačné straně byl faulovaný Havlem Navrátil, standardní situace pro Slovácko.
     
    48
    Havlík nacentroval míč do vápna, kde jej hosté odvrátili, ale Slovácko stále mělo míč v moci, nakonec vybojovalo roh.
     
    50
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácko už vede o dva. Modrobílí měli po rohovém kopu míč ve své moci, po kombinaci na levé straně byl zcela volný Sadílek, který našel na zadní tyči také volného STANISLAVA HOFMANNA, ten už zblízka jen dorážel.
    50. Stanislav HOFMANN - 2:0
     
    51
    Ba Loua táhl míč po levé straně a po individuální akci vystřelil do horního prostoru branky, Nemrava chytá.
    51. Ba Louovo sólo si Nemrava pohlídal
     
    52
    Slovácko kopalo rohový kop, Havlík nakrátko se Sadílkem, který mu míč vrátil, jeho centr částečně plzeňská obrana odehrála.
     
    54
    Beauguel se snažil na hranici vápna projít přes klubko hráčů Slovácka, ale to se mu nepovedlo, domácí hráči šli do útoku.
     
    55
    Na centr nedosáhl Kohút, akce dále pokračovala přes Šimka, jeho centr hosté dostali z vápna.
     
    56
    Hosté rozehrávají až od svého brankáře Hrušky, který dlouhým nákopem hledal na polovině Slovácka Beauguela.
     
    57
    Plzeňská kombinace na polovině Slovácka přišla vniveč, jelikož Havel nezastihl míč po přihrávce Buchy míč na hrací ploše.
     
    58
    Slovácko velice dobře brání, ve druhém poločase hodně míčů jde na Beauguela, který zatím moc hlaviček nevyhrává.
     
    59
    Viktoriáni obléhali pokutové území Slovácka, z volej střílel Čermák, jeho rána byla sražena.
     
    61
    Plzeň si vynutila větší územní převahu, nyní centr z levé strany byl sražen na roh.
     
    61
    Po rohovém kopu šel individuálně Bucha do šestnáctky a snažil balon procpat na své spoluhráče, ten byl odvrácený na roh.
     
    62
    Po dalším rohovém kopu, hosté kombinovali před vápnem, centr mířil na Buchu, ten hned z první přihrával, ale jen do míst kde byl připravený Nemrava.
    62. Bucha si zasekl na pravačku, Nemrava pokus kryl
     
    63
    Oba dva trenéři mají nachystané střídání, do hry ze strany Plzně půjdou Mihálik s Káčerem a kouč Svědík pošle na trávník Klimenta.
     
    64
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jean-David Beauguel, přichází Ondřej Mihálik.
     
    64
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Aleš Čermák, přichází Miroslav Káčer.
     
    65
    Čermák z hranice vápna vyslal ze své kopačky přízemní střelu, kterou Nemrava kryl.
     
    67
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Václav Jurečka, přichází Jan Kliment.
     
    67
    Nový hráč na hřišti Kliment centroval ve vápně na dobíhajícího Petrželu, který ale byl zdvojený a ani centr nebyl příliš optimální, aby jej domácí záložník zasáhl.
     
    69
    Plzeň má ve druhém poločase více ze hry, ale výraznější šanci si nevypracovala.
     
    70
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Michal Kohút, přichází Filip Kubala.
     
    70
    Žlutou kartu dostává Michal Kohút (1.FC Slovácko).
     
    71
    Ba Loua byl faulovaný na polovině Slovácka Janem Kalabiškou a ten viděl hned žlutou kartu.
     
    72
    Filip Kubala byl až moc důrazný a což ocenil sudí Ginzel žlutou kartou.
     
    73
    Viktorka však branku Slovácka moc neohrozila z volného přímého kopu.
     
    74
    Petržela byl faulovaný na polovině Slovácka. Na rozehrávku si naběhl Kalabiška, který centroval na zadní tyč, kde balon hlavičkoval osamocený Šimko a ve výhodné pozici ji netrefil.
     
    75
    Kliment fauloval Hejdu, Plzeň bude rozehrávat z pětadvaceti metrů.
     
    76
    Centroval Ba Loua, jeho přihrávka do pokutového území šla na plzeňské hráče, ale dobře zasáhl hráč Slovácka.
     
    77
    Slovácko chystá dvojí střídání, u střídačky se připravují Srubek s Tomičem.
     
    79
    Milan Havel fauloval ve výskoku loktem Navrátila a od sudího Ginzela viděl druhou žlutou kartu a následně červenou, Plzeň bude dohrávat utkání v deseti.
    78. Červená karta po 2. žluté
     
    79
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Jan Navrátil, přichází Jaromír Srubek.
     
    79
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Milan Petržela, přichází Michal Tomič.
     
    80
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácko využívá přesilovku jednoho muže v poli a střílí třetí branku. Kliment udělal dobrou práci, když na sebe navázal hráče Plzně a tím Šimko měl čas na centr a jeho přihrávku proměnil LUKÁŠ SADÍLEK z voleje.
    80. Lukáš SADÍLEK - 3:0
     
    82
    Brankář Nemrava musel dvakrát zasahovat po střelách Buchy, v obou případech hosté zahrávali rohový kop.
     
    82
    Ve druhém případě už si domácí hráči více situaci pohlídali a dostali míč z vápna.
     
    84
    Marek Havlík střílel technicky na vzdálenější tyč, rána šla jen těsně vedle tyče.
    84. Havlíkova tvrdá rána zapadla těsně vedle
     
    85
    Limberský zůstává na hrací ploše, když dal nohu do odkopu Tomiče, vypadá ale že bude to v pohodě.
     
    86
    Trenér Svědík dostal žlutou kartu, když se mu nelíbilo, jak byly posouzeny předchozí situace.
     
    88
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Adriel D´Avila Ba Loua, přichází Marko Alvir.
     
    88
    Slovácko už se soustředí defenzívu, Plzeň se snaží ještě vstřelit aspoň čestný úspěch.
     
    89
    Kubala našel na hranici vápna Sadílka v rozhozené obraně Plzně, ale jeho přihrávku Klimentovi vystihl na poslední okamžik Hejda.
     
    90
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Demolice Plzně pokračuje. Kliment uvolnil na levé straně Sadílka, který přihrávkou do druhé vlny našel FILIPA KUBALU, ten propálil Hrušku počtvrté.
    90. Filip KUBALA - 4:0
     
    90
    Ve druhém poločase se budou nastavovat 3 minuty.
     
    90
    Sudí Ginzel ještě situaci prověřoval u VARu, zda nabíhající Sadílek nebyl ofsajdu, čtvrtou branku posvětil i VAR.
     
    90+2
    Brankář Nemrava musel vytáhnout super zákrok proti střele Limberského.
    90+2. Limberského pumelici skvěle zlikvidoval Nemrava
     
    90+3
    Ze standardní situace se hosté neprosadili a Slovácko už zápas dohrává.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Slovácko vyhrává i třetí vzájemný souboj nad Plzní a to nevýraznějším rozdílem 4:0. Viktoriáni nenavázali na vítězství s Teplicemi a pokračují ve slabých výkonech na hřištích soupeřů. Všechny branky ve druhém poločase padly do rozhozené obrany Plzně, kde si obrana hostů nepohlídala ani v jednom případě střelce branky. Plzeň měla optickou převahu, ale žádnou tutovou šanci si nevypracovala, měla šance spíše ze střel, které vychytal brankář Nemrava, navíc dohrávala utkání v deseti, když byl vyloučený po druhé žluté kartě Havel a v oslabení inkasovala ještě dvě branky. Slovácko se výhrou posunulo do první části tabulky, Plzeň zůstává pátá. (18:01:50)

    Tomáš Kučera

    Branky: 11. Kalabiška, 50. S. Hofmann (L. Sadílek), 80. L. Sadílek (Šimko), 90. Kubala (L. Sadílek)

    Karty:   70. Kohút (SLO), 71. Kalabiška (SLO), 72. Kubala (SLO) – 34. M. Havel (PLZ)   79. M. Havel (PLZ)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 3:1. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:14.
    1.FC Slovácko: Nemrava – Kalabiška, S. Hofmann, V. Daníček (C), Šimko – M. Petržela (79. Tomič), Havlík, L. Sadílek, Navrátil (79. Srubek) – Kohút (70. Kubala) – Jurečka (67. Kliment).
    Náhradníci: Bajza – Srubek, Mareček, Kliment, Hellebrand, Kubala, Tomič.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – M. Havel, Hejda, Brabec (C), Limberský – Bucha, Kalvach, Al. Čermák (64. Káčer) – Kayamba (35. Ondrášek), Beauguel (64. Mihálik), Ba Loua (88. Alvir).
    Náhradníci: Staněk – Hořava, Ondrášek, Mihálik, Káčer, Pernica, Alvir.

    Rozhodčí: Ginzel – Caletka, Kříž
    bahis siteleri