Jihlava – Kolín 6:0 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 1:0 (kon.)
Ústí n/L – Vsetín 3:2 (po pr.) | Frýdek-M. – Slavia 4:2 (kon.) | Kadaň – Přerov 3:2 (4:3 po s.n.)
Sokolov – Kladno 3:4 (1:2 po s.n.) | Šumperk – Vrchlabí 1:6 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 4:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:0 (0:0, 2:0, 4:0)
SC Marimex Kolín
Sobota 05.12.2020, 16:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to tak dnes vše. Přeji vám z komentátorské budliny krásné svátky, úspěšný nový rok a již v roce 2021 se na vás budu opět odtud z Jihlavy těšit napočtenou. Carpe diem! (18:27:46)
     
    Výborný výkon dnes především předvedla mladá jihlavská krev. Vždyť Miroslav Juda měl dnes skvělou bilanci 2+1, Tomáš Chlubna se poté po matných výkonech rozjel a k jednomu – poslednímu dnešnímu – gólu přidal i asistenci. Zkrátka se ukázalo, že Jihlava má v mladých hráčích celkem budoucnost.
     
    Až v nečekanou exhibici se proměnila třetí třetina, kde hráči Dukly nastříleli do sítě nebohých Středočechů čtyři góly a zápasy v tomto roce na domácím ledě tak zakončili výhrou. Přitom to dlouho vypadalo na vyrovnaný závěr zápasu, Jihlava opět sice pokračovala v herní převaze, ale dlouho nemohla odskočit na větší rozdíl než dvě branky. Od gólu Miroslava Judy v čase 50:42 se rozjela mladá letka domácích a nakonec ustanovila konečný výsledek zápasu, a to 6:0.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Strejček nakonec ještě do zápasu zasáhl, zavezl kotouč do útočného pásma, ale více se už v dnešním špílu nestane.
    59:10 Tomáš CHLUBNA - 6:0
     
    59:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Junioři Dukly dneska válí a mají velký podíl na tomto výsledku! Šestou branku na už tak zdecimovanou psychiku brankáře Kolína přidal TOMÁŠ CHLUBNA, který si po přihrávce od Judy projel sám až před brankáře a zasunul kotouč mezi jeho betony – 6:0! Asistence: Miroslav Juda.
    58:33 Jiří FRONK - 5:0
     
    58:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Demolice potvrzena, ježci naložili Kozlům minimálně pět branek na cestu domů! Matěj Pekr šikovně nahrál mezi kruhy volnému JIŘÍMU FRONKOVI, který na nic nečekal a okamžitě střílel tak, že vymetl levý vingl Sejpalovy branky. Ten byl v tomto případě naprosto bezmocný – 5:0! Asistence: Matěj Pekr.
     
    58:02
    Jsme v poslední dvouminutovce zápasu. Zahajuje ji ofsajd Středočechů.
     
    57:14
    Černý dvakrát střílel od modré proti brance, ale bezúspěšně. Jihlava musí znovu jet pro kotouč až za Brožovu branku.
     
    56:27
    Kolín vyhodil napříč celým kluzištěm. Dukla ale zápas dohrává ve velké pohodě a během chvíle se dostala zpět do útočného pásma.
     
    56:02
    Martin Štohanzl (KOL) nestačil rychlostně na Fronka, a proto jej zahákoval. Nejdéle dvě minuty tak stráví na lavici hanby.
     
    55:19
    Zápas se prakticky dohrává. Sejpal raději nahození Krenželoka od modré přikryl, dojde tak k dalšímu vhazování před jeho vlastní brankou.
     
    54:51
    Marek Němec dostal v brejku 2 na 1 přihrávku před odkrytou branku, jenže se pořádně ustřelil! Ač to v globálu myslel dobře, když chtěl zakončit na delší tyč, kde Brož už nebyl, přesnost pokusu chyběla.
    53:53 Patrik ČERMÁK - 4:0
     
    53:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přehlídka jihlavských juniorů a Kozlům se to v závěru úplně sesypalo! Chlubna spíše takovým nahozením nastartoval PATRIKA ČERMÁKA, který přebruslil obránce, zpracoval puk do nájezdu a bez problémů prostřelil Sejpala nad betonem – 4:0! Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    53:08
    Další zákrok kolínského brankáře a následuje poslední komerční přestávka v tomto utkání.
     
    52:16
    Kolín se snaží ještě snížit, naráží však na velmi dobře konsolidovanou obranu Dukly. Navíc musel čelit dalšímu útoku, Fronk si obešel snadno obránce a přihrával Jiránkovi na modrou, jehož pokus je však zablokován.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 32. Juda (Pekr), 38. Skořepa (T. Černý, T. Havránek), 51. Juda (Čermák), 54. Čermák (Chlubna), 59. Fronk (Pekr), 60. Chlubna (Juda)


    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok (A), D. Kolář, T. Černý, Strejček, Bilčík, Mareš, Eliáš – T. Havránek, Skořepa (C), Illéš – Jiránek, Fronk, Mácha – T. Harkabus, Lichanec, Pekr – Čermák, Juda, Chlubna.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (O. Martínek) – Husa, Kukla, Blaha, Muška, Váchal, Pýcha – Jankovský, Šafránek (C), Z. Král – L. Krejčík (A), Zumr, Stehlík (A) – Síla, Štohanzl, Petržilka – Semirád, R. Martínek, Němec – Mašín.

    Rozhodčí: Wagner, Kostourek – Horažďovský, Flegl
    ocianews.com