Jihlava – Kolín 6:0 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 1:0 (kon.)
Ústí n/L – Vsetín 3:2 (po pr.) | Frýdek-M. – Slavia 4:2 (kon.) | Kadaň – Přerov 3:2 (4:3 po s.n.)
Sokolov – Kladno 3:4 (1:2 po s.n.) | Šumperk – Vrchlabí 1:6 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 4:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:0 (0:0, 2:0, 4:0)
SC Marimex Kolín
Sobota 05.12.2020, 16:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:02
    Martin Štohanzl (KOL) nestačil rychlostně na Fronka, a proto jej zahákoval. Nejdéle dvě minuty tak stráví na lavici hanby.
     
    47:53
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Lukáš Blaha – 2 min., podrážení).
     
    33:30
    Lukáš Krejčík (KOL) jednomu z domácích vysekl hokejku takovým způsobem, že skoro sestřelila chatrně držící osvětlení CZ LOKO Arény. Po krátké poradě dostává menší trest a hrajeme opět 4 na 4.
     
    32:19
    Tomáš Jiránek (JIH) se na hlavního Wagnera zlobí. Tentokrát jde na trestnou opět za podrážení, když na mantinel přihrál Blahu. Dle sudích jej ale tímto hitem podrazil a po komerční přestávce půjde Jihlava do dalšího oslabení.
     
    28:16
    Jakub Husa (KOL) takticky zatáhl za záchrannou brzdu. Lichance v zakončení brejku nekompromisně sekl přes hůl a míří na trestnou lavici. Pro Kolín možná i štěstí, že nepřišla signalizace trestného střílení.
     
    26:54
    29 sekund přesilovky 5 na 3 pro Kolín! Lukáš Mareš (JIH) trefil hokejkou do obličeje Jankovského, dostává za to menší trest. Středočeši tak mají nejlepší příležitost jít do vedení!
     
    25:23
    Je tomu skutečně tak, Tomáš Jiránek (JIH) ale nejde ven skrze tvrdý hit na Jankovského, nýbrž za jeho následné podražení mezi kruhy. Kolín má tak 1:05 4 na 3!
     
    24:28
    Jak Tomáš Chlubna (JIH), tak Jakub Muška (KOL) mají shodně po dvou minutách za hrubost. Hraje se tak v počtu 4 na 4 celé dvě minuty.
     
    08:25
    Jakub Illéš (JIH) je na straně Dukly zatím smolařem. I druhé vyloučení v týmu se týká jeho, tentokrát za hákování ve středním pásmu.
     
    04:10
    Robin Martínek (KOL) ve středním pásmu trefil loktem do obličeje jednoho z domácích. I on tak dostává menší trest, Dukla rozehraje první početní výhodu.
     
    00:42
    Jakub Illéš (JIH) ve snaze odpálit kotouč do útočného pásma trefil Kuklu holí přímo do obličeje, za což dostává menší trest. Kolín odehraje svoji první přesilovku.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 32. Juda (Pekr), 38. Skořepa (T. Černý, T. Havránek), 51. Juda (Čermák), 54. Čermák (Chlubna), 59. Fronk (Pekr), 60. Chlubna (Juda)


    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok (A), D. Kolář, T. Černý, Strejček, Bilčík, Mareš, Eliáš – T. Havránek, Skořepa (C), Illéš – Jiránek, Fronk, Mácha – T. Harkabus, Lichanec, Pekr – Čermák, Juda, Chlubna.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (O. Martínek) – Husa, Kukla, Blaha, Muška, Váchal, Pýcha – Jankovský, Šafránek (C), Z. Král – L. Krejčík (A), Zumr, Stehlík (A) – Síla, Štohanzl, Petržilka – Semirád, R. Martínek, Němec – Mašín.

    Rozhodčí: Wagner, Kostourek – Horažďovský, Flegl
    thejrc.org