Jihlava – Kolín 6:0 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 1:0 (kon.)
Ústí n/L – Vsetín 3:2 (po pr.) | Frýdek-M. – Slavia 4:2 (kon.) | Kadaň – Přerov 3:2 (4:3 po s.n.)
Sokolov – Kladno 3:4 (1:2 po s.n.) | Šumperk – Vrchlabí 1:6 (kon.) | Třebíč – Poruba 2011 4:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:0 (0:0, 2:0, 4:0)
SC Marimex Kolín
Sobota 05.12.2020, 16:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:10 Tomáš CHLUBNA - 6:0
     
    59:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Junioři Dukly dneska válí a mají velký podíl na tomto výsledku! Šestou branku na už tak zdecimovanou psychiku brankáře Kolína přidal TOMÁŠ CHLUBNA, který si po přihrávce od Judy projel sám až před brankáře a zasunul kotouč mezi jeho betony – 6:0! Asistence: Miroslav Juda.
    58:33 Jiří FRONK - 5:0
     
    58:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Demolice potvrzena, ježci naložili Kozlům minimálně pět branek na cestu domů! Matěj Pekr šikovně nahrál mezi kruhy volnému JIŘÍMU FRONKOVI, který na nic nečekal a okamžitě střílel tak, že vymetl levý vingl Sejpalovy branky. Ten byl v tomto případě naprosto bezmocný – 5:0! Asistence: Matěj Pekr.
    53:53 Patrik ČERMÁK - 4:0
     
    53:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přehlídka jihlavských juniorů a Kozlům se to v závěru úplně sesypalo! Chlubna spíše takovým nahozením nastartoval PATRIKA ČERMÁKA, který přebruslil obránce, zpracoval puk do nájezdu a bez problémů prostřelil Sejpala nad betonem – 4:0! Asistence: Tomáš Chlubna.
    50:42 Miroslav JUDA - 3:0
     
    50:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sice šťastnější gól, ale platí stejně jako ostatní. Jihlava už vede o tři branky a pravděpodobně si pojistila tři body. Čermák přihrál podél mantinelu na rozjetého MIROSLAVA JUDU, který spíše nahazoval na branku. Sejpal již šel ale do zákroku a betonem si srazil kotouč do vlastní sítě – 3:0! Asistence: Patrik Čermák.
    37:17 Josef SKOŘEPA - 2:0
     
    37:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Chyba v kolínské obraně a domácí odskakují na dvě branky! Tomáš Černý ze středního pásma poslal do brejkové situace JOSEFA SKOŘEPU, který sice nepříliš povedeným, ale úspěšným blafákem překonal Sejpala a dostal tak puk za brankovou čáru, což se počítá především – 2:0! Asistence: Tomáš Černý, Tomáš Havránek..
    31:05 Miroslav JUDA - 1:0
     
    31:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Prokletí Sejpalovy kasy prolomeno jest, Dukla se ujímá vedení! Matěj Pekr zavezl puk za branku, odkud zpětnou přihrávkou našel ideálně volného MIROSLAVA JUDU. Na něj obrana modrobílých trochu zapomněla, Juda byl na střelu připraven a propálil hostujícího brankáře na bližší tyči – 1:0! Asistence: Matěj Pekr.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 32. Juda (Pekr), 38. Skořepa (T. Černý, T. Havránek), 51. Juda (Čermák), 54. Čermák (Chlubna), 59. Fronk (Pekr), 60. Chlubna (Juda)


    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok (A), D. Kolář, T. Černý, Strejček, Bilčík, Mareš, Eliáš – T. Havránek, Skořepa (C), Illéš – Jiránek, Fronk, Mácha – T. Harkabus, Lichanec, Pekr – Čermák, Juda, Chlubna.
    SC Marimex Kolín: Sejpal (O. Martínek) – Husa, Kukla, Blaha, Muška, Váchal, Pýcha – Jankovský, Šafránek (C), Z. Král – L. Krejčík (A), Zumr, Stehlík (A) – Síla, Štohanzl, Petržilka – Semirád, R. Martínek, Němec – Mašín.

    Rozhodčí: Wagner, Kostourek – Horažďovský, Flegl
    thejrc.org