Spezia – Lazio 1:2 (kon.) | Juventus – Turín 2:1 (kon.) | Inter – Bologna 3:1 (kon.)
konec
Inter Milán
3:1 (2:0)
Bologna FC
Sobota 05.12.2020, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu napočtenou! (22:46:35)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 2:2. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:13.
     
    A je konec! V dnešním utkání si celkem pohodlně pro tři body dokráčel domácí celek, který vyhrál o dvě branky. Chvilku to sice vypadalo, že uvidíme drama, když se chvilku po svém příchodu na hřiště trefil Emanuel Vignato, jenž snížil rozdíl na jednu jedinou branku. Tato radost Bologni však netrvala vůbec dlouho, jelikož o tři minuty později zapsal druhý gól v zápase Achraf Hakimí, který dodal definitivní tečku na gólový účet zápasu. On sám navíc dnes zapsal dvě branky.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jenže z této šance štěstí v podobě branky nezapršelo. Emanuel Vignato to vzal na sebe, ale svým pokusem minul bránu o pořádný kus...
     
    90+2
    Roberto Soriano a Milan Škriniar se přetahovali na pravé straně od vápna. Nakonec je faul pískán slovenskému hráči a poslední možnost na skórování.
     
    90+1
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Alexis Sánchez, přichází Christian Eriksen.
     
    90+1
    A skoro jsme ještě měli zaděláno na drama! Jeden z hostů se dostal k odraženému balónu, ale v těžké pozici ho šajtlí trefil jenom do boční sítě.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    89
    A troufnu si i tvrdit, že se dnes už opravdu další branky nedočkáme. Bologna dobývá území, které domácí střeží. Ti už jenom odkopávají do bezpečí.
     
    88
    Emanuel Vignato si jí vzal na starosti. Svůj centr stáčel spíše k zadní tyči, ale tam si obrana domácího celku poradila. Dnes z toho budou pro Inter tři body.
     
    87
    Lorenzo De Silvestri to zkoušel po pravé straně, avšak tam nebylo místo. Přesto hostující celek se následně dostal k míči a vybojoval ještě standardku.
     
    86
    Marcelo Brozović předvedl moc dobrý odhad na odraz míče. Díky tomu byl o chvilku dříve u balónu, načež byl faulován. To bylo také sudím odpískáno.
     
    85
    Samir Handanovič se musel zapojit do rozehrávky svého týmu, pokud nechtěl čelit velké šanci soupeře. To se mu povedlo a domácí se mohou hnát dopředu.
     
    84
    Inter už bude spoléhat jenom na rychlé protiútoky, dočkáme se dnes ještě nějaké branky? To je otázkou, ale spíše si troufnu tvrdit, že už žádnou neuvidíme.
     
    83
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Alessandro Bastoni, přichází Danilo D'Ambrosio.
     
    82
    Hráči v bílém se ještě opravdu snaží, trenér dokonce už vyčerpal všechny možnosti střídání. Do větší možnosti se však nemohou za žádnou cenu dostat.
     
    81
    Držení míče: 48% – 52%!

    Denisa Józsová

    Branky: 16. R. Lukaku (Perišić), 45. Hakimí (Brozović), 70. Hakimí (Arturo Vidal) – 67. Vignato (R. Soriano)

    Karty:   66. Hakimí (INM) – 54. Hickey (BLG), 74. Danilo (BLG)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 9:7. Střely mimo: 2:2. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:13.
    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni (83. D'Ambrosio) – Hakimí (71. Darmian), Arturo Vidal (71. Barella), Brozović, Gagliardini, Perišić – R. Lukaku (71. Lautaro Martínez), Alexis Sánchez (90+1. Eriksen).
    Náhradníci: D. Padelli, F. Stanković – Young, Lautaro Martínez, Barella, Darmian, Eriksen, Sensi, D'Ambrosio, Ranocchia.

    Bologna FC: Skorupski – Danilo, Medel (62. Domínguez), Tomijasu – De Silvestri, J. Schouten, Svanberg (63. Vignato), R. Soriano, Hickey (63. Khailoti) – Palacio (79. Vergani), Barrow (79. Rabbi).
    Náhradníci: A. Da Costa – Vignato, Vergani, N. Sansone, Domínguez, Calabresi, M'Baye, Paz, Michael, Baldursson, Rabbi, Khailoti.

    Rozhodčí: Valeri – Preti, Bresmes
    thejrc.org