Třinec – Mladá Boleslav 3:4 (0:2 po s.n.) | Litvínov – Motor ČB 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 1:5 (kon.)
Liberec – Zlín 2:4 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 6:1 (kon.) | Pardubice – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.)
Olomouc – Vítkovice 3:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 06.12.2020, 15:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:28 Pawel ZYGMUNT - 3:2
     
    50:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Zvýšená aktivita domácích nyní nese ovoce. Po střele Havelky z dálky se odrazil puk na levou stranu, kde si ho všiml PAWEL ZYGMUNT a pohotově ho poslal k tyči hostující branky – 3:2. Následovalo ještě video na základě trenérské výzvy Motoru, atak brankáře Patery se však nepotvrdil a gól videosudí potvrdili. Asistence: Martin Havelka a Oskars Cibulskis.
    41:53 Martin HANZL - 2:2
     
    41:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Teď už se to povedlo a je vyrovnáno. Lví podíl na tomto gólu má Patrick Kudla, který nejprve udržel útočné pásmo, poté projel na levou stranu, odkud namazal na pravý kruh MARTINU HANZLOVI, který bez přípravy poslal touš do odkrytého místa v Paterově kleci – 2:2. Asistence: Patrick Kudla.
    23:51 Vít JONÁK - 1:2
     
    23:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    David Štich chyboval v obranné činnosti, když poslal puk přímo na hůl Venkrbce, ten ho ještě potáhl na VÍTA JONÁKA, jenž z úhlu překonal Denise Godlu a budějovický Motor jde poprvé v utkání do vedení – 1:2. Asistence: Matouš Venkrbec.
    10:52 Ondřej SLOVÁČEK - 1:1
     
    10:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Předchozí velká šance Motoru vlila hostům do žil krev a o chvilku později je vyrovnáno! Plášil posunul puk na levou stranu pro Pavla Pýchu a ten okamžitě pálil. Jeho pokus ale ještě tečoval ONDŘEJ SLOVÁČEK a puk skončil za zaskočeným Denisem Godlou – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Pavel Pýcha a Karel Plášil.
    03:31 Patrik ZDRÁHAL - 1:0
     
    03:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se ve čtvrté minutě hry ujímají vedení. Jarůšek se proháčkoval obranou hostů, poté poslal na levý kruh přihrávku PATRIKU ZDRÁHALOVI, který se před Paterou nemýlil a překonal ho střelou z první, po které pověsil puk do Paterovy sítě – 1:0. Asistence: Richard Jarůšek.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. P. Zdráhal (Jarůšek), 42. M. Hanzl (Kudla), 51. Zygmunt (M. Havelka, Cibulskis) – 11. Slováček (Pýcha, Plášil), 24. Jonák (Venkrbec)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Honzík) – Irving, Ščotka, Štich (A), Cibulskis, Kudla, Demel, L. Doudera – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Látal, Gerhát, Válek – Zygmunt, Helt, M. Havelka.
    Banes Motor České Budějovice: Patera (Strmeň) – Pýcha (C), Plášil, Vydarený (A), Roth, Lytvynov, Pavel, Suchánek, Slováček – Christov, Venkrbec, Jonák – Michnáč, Gilbert, Raška I (A) – M. Novák, R. Přikryl, Z. Doležal – D. Voženílek.

    Rozhodčí: Kika, Micka – Hlavatý, Lederer
    bahis siteleri