Třinec – Mladá Boleslav 3:4 (0:2 po s.n.) | Litvínov – Motor ČB 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 1:5 (kon.)
Liberec – Zlín 2:4 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 6:1 (kon.) | Pardubice – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.)
Olomouc – Vítkovice 3:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC Dynamo Pardubice
1:2 (1:0, 0:1, 0:0 - 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 06.12.2020, 17:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Příjemné odpoledne z Pardubic! Dnes budeme v enteria areně svědky dalšího extraligového souboje mezi HC Dynamo Pardubice a HC Energie Karlovy Vary!
     
    Pardubice se postupnými krůčky zvedají ze dna extraligové tabulky, což zajisté budou chtít ukázat i doma proti silné Energii. Poslední zápas ve Vítkovicích odehráli pardubičtí borci skvěle, byli lepší a vítězství si zasloužili. „Chtěl bych kluky pochválit. Podali výborný výkon po celých šedesát minut. Samozřejmě vždycky se najdou nějaká okýnka, ale po taktické stránce jsme spokojeni," chválil asistent trenéra Dynama David Havíř výkon svých svěřenců na ledě Vítkovic.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dynamo Pardubice: Vladař (Kantor) – J. Kolář (A), Nakládal (C), Mikuš, J. Zdráhal, Holland, Ďaloga, Vála – Svačina, Mandát (A), Poulíček – Camara, Paulovič, Claireaux – Blümel, R. Kousal, Tybor – Kusý, Rohlík, Zeman.

    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Hamrla) – M. Rohan (A), Šenkeřík, Graňák, Plutnar, Zábranský, Pulpán (A), Weinhold – Lauko, Flek, D. Kaše – Hladonik, T. Mikúš, Koblasa – O. Beránek, Kohout, Černoch – Redlich, Skuhravý (C), Vondráček.

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Ondráček, Špůr.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba celky právě nastupují na hrací plochu, kde za malou chvilku odstartuje další extraligový duel. Domácí v červené, hosté nasadili bílo-šedou variantu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Domácí hokejisté zvládli úvodní vhazování lépe a ihned posílají kotouč až za brankáře Novotného.
     
    00:29
    Autor hattricku z posledního zápasu Jan Mandát poslal puk na modrou čáru na Nakládala, tomu ale zakončení tuze nevyšlo – trefil jen blokujícího Fleka.
     
    01:01
    To na druhé straně vypadala akce Energie velmi zajímavě. Plutnar na modré čáře nahodil puk na Vladaře, těsně před ním tečoval kotouč Jakub Flek jen kousek od pravé tyče pardubické branky!
     
    01:34
    Zatím se hraje velmi svižný hokej, rozhodčí aktivitu hráčů obou týmů zatím píšťalkou brzdit nemusel.
     
    01:55
    Předchozí tvrzení pozbylo platnosti, nepřesná rozehrávka Dynama přináší zakázané uvolnění a vhazování po levé ruce Daniela Vladaře.
     
    02:15
    První pěkná šance také na straně Pardubic! Kousal vlétl do útočné třetiny a táhl přečíslení dva na jednoho, pěknou žabičkou vyslal do stoprocentní příležitosti Matěje Blümela. Domácí mladík si troufl na kličku, jenže byl příliš blízko karlovarské brance, a tak nedokázal kloudně zakončit. Přesto měla Energie dostatek štěstí, aby nemusela již ve třetí minutě prohrávat.
     
    02:35
    Nyní se budou Pardubice muset bránit, uvidíme první přesilovou hru. V útočné se zbytečným faulem provinil Tomáš Zeman (PCE), který dostává dvě minuty za hákování.
     
    02:46
    Dynamo se na začátku oslabení v poklidu osvobozuje.
     
    03:40
    Vladař poprvé v dnešním zápase zasahuje, hosté vykombinovali obranu až poslali do šance Černocha, jeho zakončení z mezikruží končí na betonu pardubického gólmana.
     
    04:17
    A znovu v akci levý beton Daniela Vladaře, který jím vyrazil střelu zápěstím v podání Petra Šenkeříka.
     
    04:35
    S návratem vyloučeného Zemana se hosté dostali ještě do jedné šance! Mezi beky se prosmýkl Tomáš Mikuš, který se dostal až před Vladaře. Zkoušel zakončit mezi betony, ty ale pardubická posila sklapla včas a zamezila tím radosti Energie! Domácí jsou v pěti.
     
    05:13
    Puk končí mimo ledový ovál, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    05:59
    Nahození Martina Weinholda bylo jedním z pardubických hráčů přizvednuto až do ochranné sítě.
     
    06:18
    Energii se i nadále daří držet pardubický tým v jeho obranné třetině, obléhání Vladařovy branky však ukončila nepřesná přihrávka Lauka.
     
    07:16
    Výborný obranný zákrok si zapsal Jakub Nakládal, který chytře vystihl rodící se přečíslení Energie. Poulíček následně při postupu dopředu o kotouč taktéž přišel.
     
    07:45
    Dynamo znovu přidalo, Energie se osvobozuje jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    08:28
    První početní výhodu si v polovině deváté minuty vyzkouší také Pardubice. Marek Ďaloga byl evidentně zastaven při svém průniku nedovoleně Michalem Plutnarem (KVA), který míří za katr a dá Dynamu šanci otevřít střelecký účet zápasu. Může se tak stát po první komerční přestávce dnešního střetnutí.
     
    08:42
    Paulovič si troufl na výjezd zpoza brankové čáry, k zakončení se dostal, Novotného, nalepeného na přední tyč, ale nepřekonal.
     
    09:05
    Energie se následně osvobodila a daří se jí držet Pardubice daleko od vlastního obranného pásma.
     
    09:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Další nájezd do obranné třetiny Energie ale končí v síti Filipa Novotného a domácí se tak dostávají do vedení! Nejlepší možnou odpověď na události posledních týdnů dává ROBERT KOUSAL, který z bezprostřední blízkosti zužitkoval ideální "centr" od Patrika Poulíčka a ze vzduchu poslal puk za záda karlovarského brankáře – 1:0! Asistence: Patrik Poulíček a Jakub Nakládal.
    09:22 Robert KOUSAL - 1:0
     
    09:30
    Domácí nemají dost, Blümel pořádně vlétl do Novotného. Ten byl ale u kotouče dříve a zamezil tím další radosti pardubických hokejistů.
     
    10:26
    A mohlo to být 2:0! Anthony Camara však na levé straně před prázdnou brankou špatně zasáhl kotouč po pasu od Pauloviče!
     
    10:38
    Na druhé straně Vladař jistým zákrokem lapil do své rukavice střelu jednoho z karlovarských hokejistů. Hrát se bude nadále před pardubickým gólmanem.
     
    11:09
    Karlovarská defenzíva znovu nabídla domácím nadějný protiútok dva na jednoho, Matěj Blümel vzal tentokrát vše sám na sebe, se střelou ale dlouho váhal a jeho pokus z ideální pozice byl nakonec o obráncovu hůl sražen na branku Filipa Novotného!
     
    12:12
    Karlovarští se do útočné třetiny tentokrát nepodívali, nepřesná rozehrávka naopak přinesla icing a stěhování zpět před Novotného.
     
    12:48
    Camara znovu prověřil pozornost Novotného, který jeho pokus odrazil jen do rohu kluziště. Následné obléhání karlovarské klece končí pro postavení útočícího hráče v brankovišti. Dynamo je vyhnáno z útočné třetiny.
     
    13:36
    Ani jeden z týmů v posledních akcích nic zajímavého nevymyslel, na tahu je Energie.
     
    13:59
    Hosté tentokrát využili pardubického zaváhání skvěle, pohledné kombinaci chybělo jediné, aby si Jiří Černoch před Vladařem lépe zpracoval prudký kotouč. Tomu nakonec utekl až k zadnímu mantinelu.
     
    14:30
    Domácí se osvobodili, Energie bude muset hrát zpoza vlastní branky.
     
    15:04
    Kusý zavezl puk až za Novotného, následný postup Rohlíka ale skončil pro změnu až ve středním pásmu.
     
    15:56
    Jakub Lauko si chytře vyměnil kotouč s Flekem, z čehož pro něj následně plynula střela z první z mezikruží! Přesto, že Vladař nemohl vidět vůbec nic, dokázal se přesunout tak, že karlovarský útočník trefil jeho dobře postavený levý beton!
     
    16:20
    Na druhé straně Novotný raději ukryl kotouč pod svoji lapačkou a nabídl domácím vhazování v útočném pásmu.
     
    16:56
    Blümel si znovu hodně šikovně sjížděl na Zdráhalovo nahození, jemná teč ale skončila mimo tři tyče Novotného branky.
     
    17:32
    Další úspěšný zákrok pro Daniela Vladaře, po pasu Koblasy na levou stranu pálil přímo do lapačky domácího gólmana Kohout.
     
    18:01
    A znovu je hra přerušena, když puk skončil na střídačce Energie. Dvě minuty před koncem tak uvidíme buly ve střední třetině.
     
    18:44
    Dynamo nyní dlouho kombinovalo v útočné třetině, z čehož ale nakonec vyplynula jen zablokovaná rána Jakuba Nakládala.
     
    19:13
    Být v aréně fanoušci, teď by už jistě předčasně slavili. Claireaux chytře tečoval nástřel svého spoluhráče, kotouč se sice třepotal v síti, bohužel pro Dynamo ale jen z její vnější strany.
     
    19:30
    Ještě jedno zakázané uvolnění Dynama Pardubice.
     
    19:44
    Flek předložil puk Lukášovi Půlpánovi, který z voleje nastřelil pravou tyčku pardubické klece!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní dějství dnešního souboje je za námi! Domácí se dostali do vedení v jeho polovině zásluhou přesilovkové trefy Roberta Kousala. V enteria areně sledujeme střeleckou převahu karlovarské Energie v poměru 11:5, brankář Vladař ale prokazuje své kvality a drží čisté konto.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:38
    Velmi sympatický průnik zkusil v úvodu druhého dějství útočník Patrik Poulíček, který se z pravé strany natlačil až do brankoviště. Novotný si zřejmě zákrok nepřipsal, puk se totiž vykutálel mimo karlovarskou branku.
     
    21:44
    A mohlo být vyrovnáno! Obrana Dynama zcela zapomněla na rozjetého Tomáše Mikuše, který sám před Vladařem nechal vyniknout jen domácího gólmana!
     
    22:25
    Karlovy Vary si vzápětí vytvořili další kvalitní příležitosti, v té největší byla však Graňákova střela na branku s ležícím Vladařem zblokována.
     
    22:46
    Domácí brankář raději uklidňuje vášně a přikrytím puku pod lapačkou přerušuje hru.
     
    23:01
    Jan Mandát chtěl rozmnožit své gólové statistiky střelou z ostrého úhlu, Novotný se ale na svou tyčku namáčkl ideálně a zamezil druhé pardubické radosti. Vhazování pro změnu v obranné třetině Energie.
     
    23:29
    Další práce pro Vladaře po střele Fleka z pravého kruhu. Domácí gólman znovu neomylný.
     
    24:00
    Denis Kusý pálil po přejezdu modré čáry ostře, leč nepřesně. Následně se píská posunutá branka Energie, akce Dynama tím, alespoň prozatím, končí.
     
    25:09
    Další velké šance Energie! Puk za záda Daniela Vladaře se snažili dotlačit Weinhold či Vondráček, kouzlo pardubického gólmana ale nadále trvá.
     
    25:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na konci šestadvacáté minuty přichází vyrovnávací trefa! Hosté měli řadu brankových příležitostí, Daniel Vladař nejprve lapil únik TOMÁŠE VONDRÁČKA, jenže karlovarský útočník se k puku rychle dostal znovu a chytrou střelou ze záporného úhlu o záda pardubického gólmana vyrovnal – 1:1! Asistence: Tomáš Redlich.
    25:46 Tomáš VONDRÁČEK - 1:1
     
    26:22
    Lauko se z obětí Jakuba Nakládala nevysmýkl, zakončit nedokázal a nedovolený zákrok se taktéž nepíská. Vladař ukryl puk pod lapačkou, tlak Energie přeruší komerční brejk.
     
    26:29
    Ani komerční přestávka ale Energii neutlumila, krátce po vhazování vypálil do lapačky Vladaře Beránek.
     
    26:51
    Pochvalu si nyní zaslouží slovenský zadák v dresu Dynama Pardubice Marek Ďaloga, který na poslední chvíli sáhl do prudkého pasu Libora Zábranského a odrazil ho do ochranné sítě. Nutno přiznat, že ani na začátku druhé třetiny Dynamo nestíhá zachycovat útoky karlovarské Energie a může děkovat brankářovi Vladařovi za nerozhodný stav.
     
    27:42
    Na druhé straně zavezl puk do útočné třetiny Kolář, po následné střele Zemana od mantinelu úspěšně zasáhl Filip Novotný.
     
    28:11
    A znovu v hlavní roli Zeman, tentokrát se mu povedlo Dynamo osvobodit tečovaným vyhozením na střídačku Energie.
     
    28:39
    Kaše velmi šikovně předložil kotouč na hokejku rozjetého Jakuba Fleka, který z první opět narazil na dobře umístěný beton Daniela Vladaře.
     
    29:33
    Teď hra nabralo obrovské tempo. Gólman Novotný dokázal po střele Blümela rychle rozehrát a vyslat Energii do přečíslení. Akce tři na jednoho sice skončila v rohu, následná rána Ondřeje Beránka již pozornost Vladaře vyzkoušela. Dvacátý zákrok pro pardubického gólmana v dnešním utkání.
     
    30:25
    V polovině třetiny další pokus o rychlý karlovarský brejk nevyšel, rozhodčí odpískali zakázané uvolnění a poslali veškeré dění zpět před Filipa Novotného.
     
    30:49
    Juraj Mikuš měl dlouho puk na modré čáře, nakonec se rozhodl pro prudké nahození, které ale uklidil neomylně do lapačky karlovarského gólmana.
     
    30:59
    Na opačné straně končí příklep autora vyrovnávací trefy Tomáše Vondráčka v moci Daniela Vladaře.
     
    31:29
    Z ničeho nic mělo velkou šanci také Dynamo, obrana Karlových Varů naprosto zapomněla na Matěje Blümela, který postupoval zcela sám na Filipa Novotného. Hostující gólman mu šikovně sáhl holí do kličky a tím zmařil naději Dynama na druhý gól!
     
    32:19
    Jakub Lauko táhl rychlou odpověď Karlových Varů po pravé straně, jenže v nejdůležitější moment nechal puk za sebou a tím vystavil své spoluhráče do ofsajdu. Následně naštvaně plácl hokejkou do mantinelu a pronesl několik slov, které v prázdné enteria areně dolétly až ke stropu a rozhodně je nemůžeme publikovat před desátou hodinou večerní.
     
    32:37
    Potlesk pro Jakuba Lauka, který nyní ukázal parádní gesto fair play! Po prudkém nahození skončil na ledě, sudí se rozhodli vylučovat pardubického hráče, jenže sám Lauko trest odvolal!
     
    33:40
    Ondřej Beránek se sice sám vytlačil mimo střeleckou pozici, přesto dokázal Vladaře prověřit. Plácnutí bekhendem vypadalo velmi nebezpečně, pardubický gólman ho ale špičkou betonu vykopl mimo tři tyče!
     
    34:29
    Dva slepené icingy na obou stranách, po tom druhé se bude vhazovat před Filipem Novotným.
     
    34:48
    Vynikající práci nyní předvedl Martin Kohout, který lehkým vychýlením nahození Černocha zaskočil Vladaře! Puk nakonec poskakoval po brankové čáře branky pardubického Dynama, naštěstí pro domácí ale skončil jen o centimetry mimo!
     
    35:05
    Další práce pro Daniela Vladaře po ostrém projektilu z hokejky Libora Zábranského.
     
    35:28
    Složitá práce i pro Novotného, při nepříjemné střele Kousala dokázal sklapnout betony včas a zabránil tím druhému gólu za svými zády.
     
    35:46
    Na hostujícím Jakubu Laukovi je vidět, jak moc chce dnešní zápas rozhodnout. Tentokrát se prosmýkl po levé straně, ranou pod horní tyč ale Vladaře opět nenachytal.
     
    36:47
    Na pardubické straně je aktivní především Matěj Blümel, který pravidelně zaměstnává soupeřova gólmana. Ani jeho další pokus ale pardubickou radostí neskončil.
     
    37:12
    Na začátku osmatřicáté minuty mělo Dynamo skvělou příležitost dostat se znovu do vedení! Pohledná kombinace domácí třetí formace skončila na čepeli Radoslava Tybora, který z mezikruží orazítkoval spojnici břevna a tyče branky Energie!
     
    37:21
    Další pardubickou akci maří odpískaný ofsajd.
     
    37:42
    Stejný prohřešek, tedy postavení mimo hru, je ale pískáno i na druhé straně.
     
    38:34
    V závěru druhé třetiny hraje velmi dobře pardubické Dynamo, které je nyní napevno nastěhováno v obranné třetině soupeře. Dobrou šanci měl Patrik Poulíček, Novotný ale změnu stavu nepovolil.
     
    39:05
    Kusého nástřel končí po teči na plexiskle za brankou Energie, domácí však pokračují v útočném snažení.
     
    39:44
    Na opačné straně Jakub Lauko svůj další střelecký pokus mezi tři tyče nevměstnal.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Prostřední třetina nám přinesla také jen jedinou branku, tentokrát ale v síti karlovarské Energie. Prosadil se Tomáš Vondráček, z následného tlaku ale hosté vedoucí branku nevytěžili. V závěru naopak velmi aktivně hrál pardubický celek, z čehož vyplynula nastřelená spojnice Tybora.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:43.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:35
    Několik nepřesností na obou stranách v úvodu třetiny zatím méně vadí Dynamu, které může založit další útočnou akci vstříc Novotného brance.
     
    40:59
    Postup přes útočnou modrou čáru nevyšel dle představ, píská se postavení mimo hru.
     
    41:50
    Úvod třetí části bezpochyby lépe vychází Dynamu, které si hlasitě říkalo o druhý gólman. Po závaru, kdy byl brankář Novotný na lopatkách se puk kutálel brankovištěm, Karlovarští však celou ošemetnou situaci zvládli bez úhony.
     
    42:24
    Ondřej Rohlík vyslal pěknou a skrytou střelu, která však zaduněla jen na pravém betonu brankáře Filipa Novotného.
     
    42:46
    Icing Karlových Varů.
     
    43:31
    Pardubice se šikovně točily v útočné třetině, aktivní byli především Mandát s Nakládalem, k ohrožení branky soupeře ale tentokrát nedošlo.
     
    44:22
    Další nebezpečí na obou stranách v krátkém sledu! Po zaváhání domácího beka postupoval Lauko do velké šance, místo střely ale volil přihrávku a tím zmařil naděje Energie. Na druhé straně zakončoval po Kousalově pasu Tybor jen do betonu přesouvajícího se Filipa Novotného!
     
    45:11
    Další práce pro Daniela Vladaře, který nadvakrát krotil Mikúšovu střelu z pravé strany. Úspěšně.
     
    45:55
    Zábranského nahození vzešlo ještě před červenou čarou a z toho důvodu se musí pískat zakázané uvolnění v podání karlovarské Energie.
     
    46:17
    Velmi blízko vedoucí trefě byl Vladimír Svačina, který ale před poloprázdnou karlovarskou brankou promáchl letící kotouč, následná střela Jana Koláře od modré čáry byla odkloněna opět jen těsně mimo hostující klece.
     
    47:06
    Jak se to Tyborovi ve střední třetině nepovedlo, tak to nakonec mělo užitek pro domácí Dynamo. Nadvakrát se slovenský forvard dobře nepopasoval s přihrávkou, puk se mu nakonec vrátil a po podrážení od Tomáše Vondráčka (KVA) si Pardubice zahrají přesilovou hru. Tu první využily, co tentokrát?
     
    48:01
    Dynamo má silný tlak a je nastěhováno před karlovarskou brankou, chybí však střelba.
     
    48:12
    Obrovský závar na brankovišti karlovarské Energie nekončí vedoucí brankou! Novotný vleže uhájil jediný inkasovaný proti agilnímu Poulíčkovi, vše nakonec ukončila posunutá branka!
     
    48:36
    Denis Kusý z mezikruží z voleje těsně minul pravou tyčku karlovarské branky!
     
    49:06
    Dynamo strávilo celé dvě minuty v útočné třetině, druhou přesilovou hru se mu ale využít nepodařilo. Vyloučený Vondráček je zpět na ledové ploše.
     
    49:57
    Jenže domácí celek dostane další dobrou možnost uzmout si vedení zpět na svoji stranu! Za nedovolené bránění je za katr odeslán hostující Petr Šenkeřík (KVA).
     
    50:23
    Tentokrát Energie na úvod hry ve čtyřech vyhazuje až za Vladaře.
     
    51:19
    Opět sledujeme souvislou převahu Dynama, hráči Energie jsou již hodně unavení. Žádná velká šance se ale nekoná.
     
    51:37
    A teď již Energie vyhodila.
     
    51:53
    Po střetu Claireauxe a Zábranského je branka Energie posunuta, do konce početní výhody zbývá pět vteřin. Zdá se, že se Karlovarští i v tomto případě ubrání.
     
    51:57
    Hosté v plném počtu.
     
    52:29
    Při hře pět na pět však Pardubice i nadále pokračují v souvislé převaze, Kolářova střela ale našla jen lapačku Novotného.
     
    52:55
    Na druhé straně je pískán ofsajd v podání karlovarských hokejistů.
     
    53:27
    Ostrá střela Mandáta trefila brankáře Novotného nepříjemně do masky, karlovarská jednička se teď hodně těžce zvedá ze země. Jeho pokračování v utkání ale šest a půl minutu před koncem řádné hrací doby ohroženo není.
     
    53:35
    Anthony Camara byl teď při clonění hostujícímu gólmanovi až příliš důrazný, právem se píská postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    54:40
    Hosté jen nahodili kotouč za Vladaře, následně se ale musí znovu bránit pardubickému útoku.
     
    55:10
    Prudká rána Davida Kašeho končí nad brankou Dynama.
     
    55:50
    Zdá se, že oba týmy se již nechtějí pouštět do bezhlavého útočení, utkání nám směřuje do prodloužení. Ale nepředbíhejme.
     
    56:59
    Třetí vyloučení karlovarského hráče v průběhu třetího dějství dává Dynamu exkluzivní šanci rozhodnout dnešní duel! Za krosček je vyloučen Tomáš Vondráček (KVA).
     
    57:28
    Neskutečná vřava na brankovišti Karlových Varů, puk ležel u tyčky, kde se ho do branky snažili nejaktivněji zamést Vladimír Svačina a Radoslav Tybor, druhý jmenovaný ale trefil jen pravou tyčku!
     
    57:28
    Ještě je nutné pořádně upevnit konstrukci karlovarské branky, na řadu přijde ledař. Dnešní duel se nám tak ještě protáhne.
     
    57:46
    Po dalším vhazování se Energie osvobozuje, domácí musí zakládat útočnou akci zpoza vlastní branky.
     
    58:05
    A znovu.
     
    58:40
    Ne, teď už se hokejisté Pardubic nemohou dostat do útočného pásma.
     
    59:06
    Naopak po návratu vyloučeného Vondráčka se tentýž hráč dostal do slušné příležitosti, z ideální pozice ale přestřelil Vladařovu branku!
     
    59:42
    Proti střele Lauka znovu úspěšně zasáhl Vladař, osmnáct vteřin před sirénou se bude vhazovat před pardubickým gólmanem.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Ani šedesát minut hry nerozhodlo o tom, který z týmů vyhraje tento duel, po krátké pauze se tak bude prodlužovat!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:55
    Dynamo tráví první minutu v útočném pásmu, Novotný ale zatím zasahovat nemusel.
     
    61:27
    Nakládal si chtěl vykoledovat faul na Graňákovi, rozhodčí ale jen zakroutili hlavou. A tak hraje Energie.
     
    62:06
    Zatím se hraje hodně klidné prodloužení, oba týmy se chtějí vyvarovat zbytečné chyby, která by mohla duel rozhodnout.
     
    62:41
    Fantastický Daniel Vladař! Hostující Martin Rohan dostal ideálně nabito, pardubický gólman se ale přesunul a "pohaškovsku" lapil jeho tvrdou střelu!
     
    62:41
    Pardubičtí trenéři si vyžádali oddechový čas, trenér Richard Král rozdává úkony na druhou polovinu prodloužení.
     
    63:19
    Anthony Camara v kvalitní příležitosti nepřekonal Novotného, znovu se natlačil až brankoviště, ale ani tentkrát neuspěl.
     
    63:56
    Nakládalova střela sražena do rohu, na opačné straně hřiště neuspěl po stahovačce Kaše.
     
    64:21
    Karlovarská klec nedrží tak, jak by měla, nyní ji Novotný znovu po lehkém zákroku neúmyslně posunul. I přesto, že se ji snažil následně srovnat, rozhodčí museli hru přerušit.
     
    65:00
    Hosté dostali v závěru prodloužení ještě výhodu, vyloučen je Anthony Camara (PCE), který se tak nemůže zúčastnit nájezdové rozstřelu.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Po úpravě ledové plochy rozhodnou o vítězi až samostatné nájezdy!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Matěj Paulovič vše odstartoval střelou na lapačku, kterou si ale Filip Novotný pohlídal.
     
    1. série
    0:0
    Václav Skuhravý z pozice nejzkušenějšího hráče na Vladaře také nevyzrál, střela po ledě se neujala.
     
    2. série
    0:0
    Pardubický Vladimír Svačina zamíchal před Novotným, jeho střela ale také gólová nebyla.
     
    2. série
    0:1
    Petr Koblasa to udělal skvěle a posílá Energii do vedení!
     
    3. série
    1:1
    Na opačné straně pod horní tyč poslal puk Robert Kousal, je vyrovnáno!
     
    3. série
    1:2
    Jakub Lauko umístil puk mezi betony Vladaře a posílá Energii znovu do vedení.
     
    4. série
    1:2
    Ďaloga mířil mezi betony také, ale na rozdíl od Lauka neuspěl.
     
    4. série
    1:2
    Flek trefil jen Vladařovu vyrážečku, pokračujeme.
     
    5. série
    1:2
    Jan Mandát nezvládl tíhu situace, bonusový bod bere karlovarská Energie!
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Energie Karlovy Vary.
    Autorem vítězné branky je JAKUB LAUKO.
    65:00 Jakub LAUKO - 1:2
     
    Konec zápasu.
     
    V nájezdovém rozstřelu nakonec uspěli hráči z Karlových Varů, kteří si odváží dva body za vítězství 2:1! Dynamo tak boduje potřetí za sebou, tentokrát je ale na straně poražených. Příjemný zbytek večera přeje z Pardubic Petr Dejnožka. (19:40:18)
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 10. R. Kousal (Poulíček, Nakládal) – 26. Vondráček (Redlich), rozh. náj. Lauko

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Matej Paulovič (PCE)
    0:0   Václav Skuhravý (KVA)
    2. série:
    0:0   Vladimír Svačina (PCE)
    0:1   Petr Koblasa (KVA)
    3. série:
    1:1   Robert Kousal (PCE)
    1:2   Jakub Lauko (KVA)
    4. série:
    1:2   Marek Ďaloga (PCE)
    1:2   Jakub Flek (KVA)
    5. série:
    1:2   Jan Mandát (PCE)


    HC Dynamo Pardubice: Vladař (Kantor) – J. Kolář (A), Nakládal (C), Mikuš, J. Zdráhal, Holland, Ďaloga, Vála – Svačina, Mandát (A), Poulíček – Camara, Paulovič, Claireaux – Blümel, R. Kousal, Tybor – Kusý, Rohlík, Zeman.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Hamrla) – M. Rohan (A), Šenkeřík, Graňák, Plutnar, Zábranský, Pulpán (A), Weinhold – Lauko, Flek, D. Kaše – Hladonik, T. Mikúš, Koblasa – O. Beránek, Kohout, Černoch – Redlich, Skuhravý (C), Vondráček.

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Ondráček, Špůr
    bahis siteleri