Třinec – Mladá Boleslav 3:4 (0:2 po s.n.) | Litvínov – Motor ČB 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 1:5 (kon.)
Liberec – Zlín 2:4 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 6:1 (kon.) | Pardubice – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.)
Olomouc – Vítkovice 3:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:2 (1:0, 0:2, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 06.12.2020, 17:00 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:50 Tomáš VALENTA - 3:2
     
    52:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jeden z hostujících hráčů zlomil hokejku, a to se stalo Vítkovicím osudné. TOMÁŠ VALENTA si nikým nehlídán počkal na levém kruhu na pas Viléma Buriana a poté rychle dokázal zacílit do přední části brány. 3:2. Asistence: Vilém Burian.
    40:40 Jan KÁŇA - 2:2
     
    40:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc se také prosazuje z přesilové hry a opět máme srovnáno. JAN KÁŇA čekal dlouho s kotoučem na holi na pravé straně, nakonec se ke střele odhodlal. A tato střela byla velmi povedená, zaplula totiž do horního růžku u bližší tyče Miroslava Svobody. 2:2. Asistence: Jiří Ondrušek.
    32:58 Dominik LAKATOŠ - 1:2
     
    32:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ve chvíli, kdy do hry naskakoval pátý hráč Vítkovic, se hosté dostávají do náskoku. Rostislav Marosz posunul Janu Štencelovi, jehož přistrčení se dostalo k DOMINIKU LAKATOŠOVI. Útočník Vítkovic vstřelil svou desátou branku v sezoně z pravého kruhu. 1:2. Asistence: Jan Štencel a Rostislav Marosz.
    26:07 Josef MIKYSKA - 1:1
     
    26:07
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno. Prosazuje se čtvrtá formace Vítkovic. Petr Fridrich si připsal svůj první kanadský bod v extralize, když našel mezi kruhy JOSEFA MIKYSKU. Centr Ridery poté nečekaně vypálil a kotouč skončil v bráně. 1:1. Asistence: Petr Fridrich a Vojtěch Lednický.
    11:59 Rostislav OLESZ - 1:0
     
    11:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení díky povedené akci v útočné třetině. U zadní tyče si počkal na přihrávku Jakuba Valského ROSTISLAV OLESZ. Útočník domácích se pohotovou střelou z prvního doteku nemýlil. Branku z úcty ke svému bývalému klubu neslavil, neboť dříve oblékal barvy Vítkovic. 1:0. Asistence: Jakub Valský a Lukáš Nahodil.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 12. Olesz (Valský, Nahodil), 41. J. Káňa (Ondrušek), 53. Valenta (Burian) – 27. J. Mikyska (Fridrich, Lednický), 33. Lakatoš (Štencel, Marosz)


    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Švrček, Valenta, Dujsík, Vyrůbalík (C), T. Černý, Ondrušek (A), Škůrek – Bambula, J. Knotek (A), Burian – J. Káňa, Kolouch, Kucsera – Olesz, Nahodil, Valský – V. Tomeček, Kusko, Gřeš.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – R. Polák (C), Štencel, Trška, L. Kovář, R. Černý, Koch, Kubeš – Schleiss (A), Hruška (A), Lakatoš – Dej, Marosz, Mallet – Dočekal, Werbik, Šišovský – Lednický, J. Mikyska, Fridrich.

    Rozhodčí: Pešina, Lacina – Brejcha, Gerát
    bahis siteleri