Frýdek-M. – Sokolov 6:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
6:2 (3:1, 2:1, 1:0)
HC Baník Sokolov
Čtvrtek 25.02.2021, 17:00 • Frýdek-Místek, Hala Polárka • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:21 Rostislav MARTYNEK - 6:2
     
    47:21
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi navyšují své vedení a zatím nenasvědčuje nic tomu, aby o něj přišli. David Klimša poslal přihrávku ROSTISLAVU MARTYNKOVI před odkrytou hostující klec, druhý jmenovaný si zpracoval kotouč a poté ho zasunul do sítě. Jakub Neužil ještě robinsonádou chtěl zakročit, ale inkasovanému gólu nezabránil – 6:2. Asistence: David Klimša a Denis Kindl.
    27:41 Vojtěch TOMI - 5:2
     
    27:41
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Brzy se rysi vrátili zpět do útočného pásma, kde rozjeli další akci. Denis Kindl pak na pravém kruhu oslovil VOJTĚCHA TOMIHO a ten ranou z první dostal kotouč za Oldřicha Cichoně. A protože je to jeho dnešní druhá trefa, má zaděláno na hattrick – 5:2. Zároveň pak v hostující kleci Oldřich Cichoň končí. Asistence: Denis Kindl a Radek Veselý.
    22:58 Jan POHL - 4:2
     
    22:58
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté snižují a už jsou na dosah kontaktní brance. V prostoru mezi kruhy zužitkoval přihrávku spoluhráče JAN POHL, jenž svižnou střelou dostal kotouč za záda Davida Honzíka – 4:2. Asistence: David Tůma a Tomáš Rohan.
    20:42 Milan MIKULÍK - 4:1
     
    20:42
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak nyní se to už povedlo a domácí mají znovu zpět tříbrankový náskok. Po střele Ondreje Šedivého se k odraženému kotouči na pravé straně dostal MILAN MIKULÍK a bekhendem ho zametl do frýdeckomístecké klece – 4:1. Asistence: Ondrej Šedivý a Patrik Husák.
    18:42 Tomáš VRACOVSKÝ - 3:1
     
    18:42
    Baník právě vstřelil branku!
    V závěru první části hry hosté snižují na rozdíl dvou branek. Kadeřávek posílal přihrávku na levý kruh, kde na ni nedosáhl jeden z beků rysů a tam napřáhl ke střele TOMÁŠ VRACOVSKÝ. Po jeho prudké střele pak propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:1. Asistence: Patrik Kadeřávek a Adam Křemen.
    15:23 Michal RAMIK - 3:0
     
    15:23
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    O dvanáct vteřin později udeřili hráči Frýdku-Místku znovu a rázem je to 3:0. Stuchlík vyzval mezi kruhy zpětnou přihrávkou MICHALA RAMIKA, jenž napoprvé trefil beton Cichoně, ale sám si našel na pravé straně odražený puk a dopravil ho do sítě – 3:0. Asistence: Kryštof Stuchlík a Michal Matiaško.
    15:11 Jurij REPE - 2:0
     
    15:11
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi využívají přesilovou hru. Od modré čáry po přihrávce od Rostislava Martynka prostřelil Cichoně JURIJ REPE a domácí mají náskok o dva góly – 2:0. Asistence: Rostislav Martynek a Jonáš Peterek.
    12:32 Vojtěch TOMI - 1:0
     
    12:32
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí se ve třinácté minutě ujímají vedení. Peterek našel přihrávkou na levém kruhu volného VOJTĚCHA TOMIHO, který poté hodně svižnou ranou propálil Oldřicha Cichoně u bližší tyče – 1:0. Asistence: Jonáš Peterek a Jakub Adámek.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Tomi (Peterek, J. Adámek), 16. Repe (Martynek, Peterek), 16. Ramik (Stuchlík, Matiaško), 21. Mikulík (Šedivý, Husák), 28. Tomi (D. Kindl, R. Veselý), 48. Martynek (Klimša, D. Kindl) – 19. Vracovský (Kadeřávek, Křemen), 23. J. Pohl (D. Tůma, T. Rohan)


    HC Frýdek-Místek: Honzík (Suchánek) – Hrachovský, Haman, J. Adámek, Husák, Repe, Z. Malík, J. Michálek – Šedivý, Mikulík (C), R. Veselý – Klimša (A), D. Kindl, Martynek (A) – Tomi, Peterek, Macháček – Ramik, Stuchlík, Matiaško.
    HC Baník Sokolov: Cichoň (28. Neužil) – J. Pohl, Poizl, Kadeřávek, Klejna, Přindiš (A), D. Zeman, Benda – T. Rohan (C), Gut, D. Tůma – Šik, Hašek, Prymula – Vracovský, Vrána, Kropáček – A. Rulík, Rymon, Křemen.

    Rozhodčí: Dědek, Kašík – Konvička, Kráľ
    thejrc.org