Brighton – Southampton 1:2 (kon.)
konec
Brighton & Hove Albion
1:2 (1:1)
Southampton FC
Pondělí 07.12.2020, 21:00 • Amex Stadium, Falmer • Anglická Premier League • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Za mě musím říci, že bylo neskutečné příjemné vidět zase diváky na stadionu a doufejme, že to tak bude co nejdříve i v ostatních zemích. Přeji příjemný zbytek večera. (23:00:04)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:12.
     
    Southampton nakonec prodlužuje trápení Brightonu na domácím trávníku a po pěkném obratu se raduje z tříbodového zisku. Sledovali jsme ale hodně vyrovnanou podívanou, kdy mohly vyhrát oba týmy. Lépe tak začal právě Albion, který se dostal do vedení z pokutového kopu, ale to mu nevydrželo ani dvacet minut. Do šaten se tedy odcházelo za vyrovnaného stavu, přičemž ve druhé půli to nakonec rozsekli The Saints, za které kontroverzní penaltu využil Danny Ings, který tak rozhodl o zisku třech bodů pro svůj tým!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Southampton stále drží míč daleko od svého pokutového území a velmi suverénně míří za dalším vítězstvím.
     
    90+3
    Che Adams čistě vybojoval míč před pokutovým územím, následně ho dopředu vyváží Danny Ings, který ještě více času získává autem.
    90+2. McCarthy podržel své spoluhráče
     
    90+2
    Solly March na hraně malého vápna výborně našel Leandra Trossarda, který v těžké pozici zvládl zakončení na jedničku, ale mířil přímo do náruče brankáře!
     
    90+1
    Stuart Armstrong to mohl definitivně rozhodnout, protože byl po přihrávce sám před Mathewem Ryanem, který ho ale nakonec vytlačil až z pokutového území.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90
    Hosté dostali míč na útočnou polovinu, kde se sice jejich vinou dostal za pomezní čáru, ale získali tak pár cenných sekund.
     
    89
    The Saints s rozehrávkou samozřejmě nikam nespěchají, což ale neplatí o domácích, kteří jsou při napadání opravdu hodně důrazní, ale s agresí to nyní přehnal Yves Bissouma, který za to vidí žlutou kartu.
     
    88
    Leandro Trossard si při souboji na útočné půlce pomohl nedovoleným zákrokem, s čímž tedy všichni domácí hráči jednoznačně nesouhlasí, ale hlavní rozhodčí si nenechá měnit svůj názor.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Alex McCarthy (Southampton FC).
     
    86
    Domácí už jsou ve finálním náporu a velmi aktivně se tlačí za vyrovnáním, jenže na útočné polovině nyní docela lacině faulovali, takže si hosté mohou na chvíli oddechnout.
     
    85
    Alex McCarthy se po delší době zapojil do hry, v klidu chytil soupeřící centr, takže následnou rozehrávkou může získat pár cenných sekund.
     
    84
    Tak mohlo být okamžitě vyrovnáno, na hraně šestnáctky z otočky nebezpečně pálil Neal Maupay, ale ten nakonec mířil jen těsně vedle brány!
     
    83
    Brighton se nehodlá s aktuálním stavem smířit a okamžitě se tlačí k vyrovnání, na útočné polovině tak díky dobrému napadání získávají aspoň aut.

    Lukáš Mihal

    Branky: 26. Groß (pen.) – 45. Vestergaard (Ward-Prowse), 81. Ings (pen.)

    Karty:   56. Dunk (BRN), 80. Groß (BRN), 89. Bissouma (BRN) – 13. Djenepo (SOT), 47. Romeu (SOT), 87. A. McCarthy (SOT)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 8:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:12.
    Brighton & Hove Albion: Ryan – Veltman, Dunk (C), Webster – Lamptey, White (81. Džahánbachš), Bissouma, March – Groß – Connolly (64. Maupay), Welbeck (82. Trossard).
    Náhradníci: Steele – Bernardo, Burn, Alzate, Maupay, Trossard, Džahánbachš.

    Southampton FC: A. McCarthy – Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand – Armstrong, Ward-Prowse (C), Romeu, Djenepo (46. Ings) – Walcott (69. Redmond), Adams.
    Náhradníci: Forster – J. Stephens, Salisu, Redmond, Diallo, S. Long, Ings.

    Rozhodčí: Coote – Cann, Hopton
    bahis siteleri