Třinec – Pardubice 4:3 (kon.) | Zlín – K. Vary 1:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Olomouc 6:1 (kon.)
Litvínov – Vítkovice 1:0 (po pr.) | Liberec – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 6:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HC Kometa Brno
Úterý 08.12.2020, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Tipsport extraliga nám v úterý nabídne šest dohrávek. My se společně zaměříme na souboj týmů, kterým se sezóna zatím nedaří podle představ. Budou se v dohrávce 9. kola radovat Bílí Tygři Liberec, nebo zvítězí HC Kometa Brno?
     
    BÍLÍ TYGŘI LIBEREC

    Liberečtí jsou v krizi, prohráli pětkrát za sebou a při této šňůře mají průměr bezmála pět obdržených gólů na zápas. Už v pátek se přitom zdálo, že Tygři tou dobou třízápasovou sérii ukončí. V Karlových Varech jim ale body protekly mezi prsty v samotném závěru, načež doma nestačili ani na Zlín, kterému podlehli 2:4.

    Na pěti nezdarech má svůj podíl také Kometa, která Severočechy před devíti dny na domácím ledě zdolala 3:2. Liberec tedy jistě bude chtít zvládnout odvetu a odrazit se k vyšším patrům tabulky. Aktuálně mu patří sedmá příčka, ztráta na elitní čtveřici, která si zahraje přímo čtvrtfinále, navíc pomalu roste. Zabere dnes?
     
    HC KOMETA BRNO

    I Moravané zatím marně hledají výkonnost, která by odpovídala nálepce jednoho z aspirantů na titul. V tabulce jim patří osmý stupínek a na Liberec ztrácejí čtyři body. Mají však dva zápasy k dobru. Kometa se jistě bude chtít poučit z posledních vystoupení na kluzištích soupeřů. Obě totiž skončila debaklem, v Hradci podlehla 2:6, na Spartě 1:6.

    Brnu se zatím velice vyplácí angažmá rakouského útočníka Schneidera, který v 16 zápasech nasázel úctyhodných 14 branek. Vykřičníkem ale pro tým Libora Zábranského je bezesporu právě závislost na výkonech Peterů – Schneider s Muellerem totiž společnými silami vstřelili přesně polovinu gólů svého týmu! Prosadí se i tentokrát?
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Šmíd (A), Knot, Rosandić, Havlín, Derner, Kolmann – Birner (A), Filippi, Lenc – A. Musil, Bulíř, M. Zachar – T. Rachůnek, P. Jelínek (C), J. Vlach – Průžek, Hrabík, Pekař – Šír.

    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – J. Zbořil, Pyrochta (A), Freibergs, O. Němec (A), Gulaši, F. Král, Barinka – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller – Vincour, Klepiš, Schneider – Plášek ml., Malý, L. Horký – Matěj Svoboda, Süss, Kunc.

    Rozhodčí: Šír, Hejduk – Lučan, Kis.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:38
    Ronald Knot si sjel na přihrávku na modrou čáru a tvrdou střelou minul brněnskou branku. Kometa vzápětí vyrazila do protiakce a Jakub Klepiš z levého křídla přinutil Petra Kváču k prvnímu zákroku.
     
    01:27
    Michalu Birnerovi se puk trošku zamotal mezi brusle. Do pásma tak jako první vjel Filippi a píská se ofsajd.
     
    01:45
    Marek Zachar nabral rychlost a zkusil štěstí z ostrého úhlu, Karel Vejmelka vyráží puk do protějšího rohu.
     
    02:15
    Sledujeme velice svižný úvod zápasu. Zdá se, že ani jeden tým nemíní hrát nějakého žanďoura.
     
    02:36
    Nebezpečné nahození poslal na branku Matěj Pekař. Kotouč byl tečovaný a přistál nedaleko od pravé Vejmelkovy tyčky.
     
    03:55
    Petr Holík za bránou pronásledoval Jaroslava Vlacha. Nakonec jej povalil na led a zalehl ho. Puk se ztratil pod těly obou hráčů a rozhodčí přerušují hru.
     
    04:46
    Liberečtí se dlouho drželi v útočném pásmu, jenže žádnou střeleckou možnost si nevypracovali. Peter Schneider na druhé straně nemohl vyrazit do protiútoku, jeho spoluhráči totiž zrovna střídali. Schneider tak pouze nahodil za branku Kváči.
     
    05:56
    Kryštof Hrabík se na vlastní obranné polovině dostal do trošku nepříjemné situace, raději tedy poslal kotouč na zakázané uvolnění.
     
    06:38
    Od Petra Jelínka se puk odrazil do prostoru mezi střídačkami. Čeká nás první komerční přestávka.
     
    Střely na branku – 3:3.
     
    07:41
    Michal Bulíř několika tvrdšími zákroky udržel Liberec v pásmu. Kotouče se posléze zmocnil Marek Zachar, jehož nedůrazný pokus z vrcholku kruhů vyrazil Vejmelka.
     
    08:21
    Kryštof Hrabík protečoval puk z prostoru před červenou čarou na zadní mantinel. Ve sprinterském souboji měl lehce navrch domácí Pekař, přesto rozhodčí pískají zakázané uvolnění.
     
    08:56
    Ladislav Šmíd dlouho držel puk v útočné třetině. Přihrávka před branku se neujala, nicméně kotouč se dostal ke Knotovi, jehož pumelici musel řešit Karel Vejmelka.
     
    09:50
    O puk se dlouho bojovalo za libereckou brankou. Úspěšnější byla Kometa, ani teď si však nic nevypracovala.
     
    10:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři těží z dobrého úvodu a dostávají se do vedení. Mislav Rosandić na útočné modré čáře skvěle vyhodnotil situaci a přihrál na pravou stranu rozjetému RADANU LENCOVI, který povedenou střelou zápěstím pokořil Karla Vejmelku! Asistence: Mislav Rosandić, Michal Birner.
    10:14 Radan LENC - 1:0
     
    10:58
    Tomáš Rachůnek vedl další útok Liberce. Při pokusu o kličku ztratil kontrolu nad pukem, avšak nakonec se domácí k zakončení přece jenom dostali. Jaroslav Vlach to zkusil z levého kruhu, Karel Vejmelka kryje.
     
    12:16
    Bílí Tygři jsou znovu nastěhování v pásmu a kombinují. Tlak ukončil Karel Vejmelka, který přikryl kotouč v brankovišti.
     
    Střely na branku – 7:4.
     
    12:37
    Tomáš Havlín skvělou přihrávkou od mantinelu oslovil Radana Lence. Ten byl úplně sám před Vejmelkou, kterého si táhlou kličkou vytáhl z brankoviště, jenže pak už i kvůli dobrému zákroku bránícího hráče nedokázal zakončit!
     
    13:25
    Poprvé o sobě dnes dal vědět Peter Mueller. Brněnský útočník nabral rychlost a vystřelil z pravého kruhu, Petr Kváča svým zákrokem přerušuje hru.
     
    14:05
    Ladislav Šmíd kličkou na modré čáře vyřadil ze hry hned dva hráče Komety. Slušnou příležitost měl tak na hokejce Jaroslav Vlach, kterému se však z kruhu propálit Vejmelku nepodařilo.
     
    14:57
    Liberec kombinuje v pásmu a snaží se unavit soupeře.
     
    15:36
    Kometa má problémy s přechodem středního pásma. Teď ji zastavil Tomáš Havlín, který založil akci svého týmu. Ani domácí nicméně tentokrát nezahrozili.
     
    16:17
    Jan Süss si dobře pokryl kotouč u zadního hrazení. Pak se k němu ale sjeli hned dva protihráči, kteří ho nenechali nic vymyslet.
     
    16:47
    Petr Jelínek chtěl pousnout skákající puk na volného Rachůnka. Nepodařilo se mu jej ale pořádně trefit, Brno vyhazuje alespoň na icing.
     
    17:28
    Aktuálně sledujeme spíše boj ve středním pásmu, k oběma gólmanům je daleko.
     
    18:03
    Tomáš Rachůnek povedenou křižnou přihrávkou nastartoval Jaroslava Vlacha. Ten si puk zpracoval a nebezpečně vystřelil z pravého kruhu. Karla Vejmelku zachránila bližší tyčka!
     
    18:23
    Po střele Tomáše Havlína, jehož projektil znovu vyrazil pozorný gólman, vypadla brněnská branka z optimálního postavení. Na led musejí ledaři.
     
    18:35
    Peter Mueller se napřáhl u pravého mantinelu, Petr Kváča jeho tvrdou ránu přizvedl ramenem.
     
    19:45
    Ronald Knot si dobře povyjel od modré čáry. Váhání se střelou se mu ale nakonec nevyplatilo, protihráč mu totiž klepl do hokejky a puk skončil na zadním mantinelu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina nabídla svižný hokej. O něco více ze hry měl domácí Liberec, který se také zásluhou hezké střely Radana Lence ujal vedení. Lenc je prozatím jediným úspěšným střelcem, Vlach totiž orazítkoval tyčku a Kometa na výraznější příležitost doposud čeká.

    Střely na branku – 8:7.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Úvodní buly ovládli domácí, nicméně v útoku nezůstali dlouho. Poté se Kometa sice osvobodila, ale hra byla přerušena ofsajdem.
     
    21:18
    Michal Birner si najel podél levého mantinelu a ve spolupráci s Tomášem Filippim se dostal ke střele z vrcholu levého kruhu. Brněnský brankář po zákroku raději přerušil hru.
     
    21:45
    Michal Gulaši taktéž zahrozil z levé části kluziště, kotouč byl však tečován vysoko nad led a hra se přesouvá před Petra Kváču.
     
    22:19
    Tomáš Rachůnek se dostal do úniku a byl faulován! Následuje trestné střílení!
     
    22:19
    Na Karla Vejmelku byl poslán Radan Lenc, kterému se nájezd vůbec nepovedl a trefil nakonec hostujícího gólmana do výstroje.
     
    22:38
    Tvrdý pokus Ronalda Knota vyrazil Vejmelka před sebe. Po dorážce se natahoval Tomáš Filippi, brankář byl však u puku první.
     
    23:39
    Jako blesk z čistého nebe přišla první zajímavá šance hostujícího celku! Puk se odrazil k Martinu Zaťovičovi, který byl sám před Kváčou. Rozhodl se rychle zakončit bekhendem, branku ale netrefil.
     
    24:45
    Petr Kolmann dlouhým obloukem vyjel až za branku. Následná přihrávka do kladného úhlu neprošla přes brusle bránícího hráče.
     
    25:34
    Tomáš Filippi obětavě zalehl do rány Michala Gulašiho, a dokonce se zapojil do liberecké protiakce. Křižná přihrávka z jeho hole byla nepřesná.
     
    26:00
    Matěj Pekař tvrdě vystřelil z pokleku. Vejmelkovi kotouč vypadl a měl štěstí, že nablízku zrovna nebyl žádný z Tygrů.
     
    Střely na branku – 14:9.
     
    26:34
    Petru Kváčovi vyklouzla střela Zaťoviče hned po vhazování. K dorážce chyběl dojíždějícímu Muellerovi jen kousek.
     
    27:03
    Martin Zaťovič (KOM) za brankou zválcoval Lukáše Dernera, který se jen těžko zvedal z ledu. Zaťovič je ohodnocen dvěma minutami za napadení. Je to dnes vůbec první trest.
     
    27:16
    Libereckou přesilovku otevřel ránou od modré Tomáš Rachůnek. Karel Vejmelka si do statistik připisuje další zásah.
     
    27:24
    Kometa se osvobozuje.
     
    27:49
    Bílí Tygři předvedli ukázkovou přesilovkovou kombinaci, na jejímž konci stál mezi kruhy Michal Bulíř. Zblízka ale proti Vejmelkovi neuspěl!
     
    28:04
    A další obrovská šance! Tomáš Filippi přenesl hru na Tomáše Rachůnka, který z první pálil za přesouvajícího se gólmana. Rána mu ovšem nesedla ideálně a roztažený Vejmelka našel puk pod betony.
     
    28:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo! Tomáš Filippi z pravého kruhu střílenou přihrávkou oslovil před brankou stojícího MICHALA BULÍŘE, který puk usměrnil za bezmocného brankáře. Přesilovka využita, 2:0! Asistence: Tomáš Filippi, Michal Birner.
    28:20 Michal BULÍŘ - 2:0
     
    29:27
    Kometa bude moci zareagovat, také ona si totiž zahraje přesilovku. Michal Birner (LIB) hasil v roli posledního hráče nebezpečí a inkasoval trest za hákování.
     
    29:40
    Domácí ujeli v oslabení. Marek Zachar našel Petra Jelínka, jehož střelu zblokoval Filip Král.
     
    30:10
    Šelmy znovu posílají kotouč do bezpečí.
     
    30:59
    Brněnští se drží v pásmu, zatím bez střelby.
     
    31:16
    Ronald Knot z velké dálky nahodil na Vejmelku, domácí už budou kompletní.
     
    31:39
    Filip Pyrochta od modré čáry prověřil pozornost Kváči. Liberecký gólman jeho nahození nastavil rukavici a nechal přerušit hru.
     
    32:23
    Trestů teď začíná trošku přibývat, přesilovku si zahrají pro změnu Tygři. Na trestnou lavici usedne za vysokou hůl Matěj Svoboda (BRN).
     
    32:51
    Ladislav Šmíd se nerozpakoval a napřáhl na modré čáře. Karel Vejmelka toho moc neviděl, ale stihl zasáhnout.
     
    33:24
    Michal Birner poslal kotouč do nebezpečného prostoru před brankou. K teči se snažil dostat Michal Bulíř, nakonec je z toho další práce pro Vejmelku.
     
    33:46
    Jaroslav Vlach zkusil překvapit gólmana prudkou střelou z vrcholku pravého kruhu. Karel Vejmelka přizvedl ránu až do ochranné sítě.
     
    34:27
    Liberec nehrál přesilovku vůbec špatně. Zužitkovat ji nicméně nedokázal a Kometa už je znovu v plném počtu.
     
    35:26
    Bílí Tygři zůstávají dále nastěhováni v útočném pásmu. Kometa se pouze brání.
     
    35:46
    Domácí byli velice blízko ke třetímu gólu! Marek Zachar obdržel přihrávku do jízdy a hnal se úplně sám na Vejmelku. Zkoušel to mezi betony, tam však Vejmelka nechal hůl a podržel své barvy.
     
    37:20
    Filip Král si byl vědom hustého provozu před Kváčou a zkusil ho překvapit nahozením. Liberec měl trošku štěstí, že kotouč zamířil těsně vedle.
     
    37:45
    Tomáš Filippi zaparkoval před brankovištěm Vejmelky a pohotovou dorážkou mezi nohama zkoušel přidat třetí liberecký gól. Vejmelka byl znovu na místě, hra je přerušena.
     
    38:51
    Tomáš Rachůnek se tentokrát ujal role nahrávače a fantastickou krosovou přihrávkou nabil Jaroslavu Vlachovi. Ten bez přípravy přestřelil brněnskou klec.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    V prostřední dvacetiminutovce dominovali Bílí Tygři, kteří Vejmelku zasypali hned osmnácti střeleckými pokusy. Kometa může svému brankáři děkovat, že inkasoval pouze jednou, když ho přesilovkovou tečí pokořil Michal Bulíř. Pokud chtějí Moravané s výsledkem ještě něco udělat, budou muset přidat.

    Střely na branku – 27:14.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:42.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    K vyhozenému puku měl nejblíže Filip Pyrochta, píská se tedy zakázané uvolnění libereckého celku.
     
    40:46
    Adam Musil velmi dobře napadal rozehrávku Komety. Ta i díky jeho tlaku ztratila kotouč a útočit mohou domácí.
     
    41:27
    Ronald Knot svým nahozením ze střední třetiny trefil pouze čárového rozhodčího. Moravané ale příhodného odrazu nevyužili.
     
    42:16
    Jiří Průžek hezkou předávkou nabídl puk Matěji Pekařovi, který přejel za modrou čáru a okamžitě zkusil štěstí. Do střely stihl vložit hůl bránící hráč a srazil ji do bezpečí.
     
    43:10
    Peter Mueller číhal před libereckou brankou. Mislav Rosandić ho však zakončit nenechal, následuje icing domácích.
     
    43:48
    Nepříjemné nahození Filipa Krále vyrazil Petr Kváča před Petra Jelínka. Liberecký kapitán obětavou rybičkou vyškrábl kotouč z brankoviště.
     
    44:19
    Radan Lenc si v levém kruhu šteloval puk ke střele. Michal Barinka se proti němu stihl dobře postavit a zakončení libereckého útočníka srazil do rohu ledové plochy.
     
    45:05
    Hraje se už poměrně dlouho bez přerušení a zároveň bez větších šancí na jakékoliv straně.
     
    45:59
    Michal Gulaši dostal přihrávku na modrou čáru a pokusil se překonat Kváču prudkou ranou z nápřahu. Kotouč zamířil jen na zadní plexisklo.
     
    46:52
    Ronald Knot předvedl zajímavou individuální akci, když se z vlastního obranného pásma prokličkoval až do střelecké pozice. Z poměrně ostrého úhlu to už každopádně bylo složité a Karel Vejmelka si bližší tyčku pohlídal.
     
    48:00
    Kometa si vytvořila velký tlak! Petr Holík měl volnou cestu až mezi kruhy a jen těsně minul domácí branku. Tím však nebezpečí nekončilo. Z levého kruhu měl korekci na hokejce Karel Plášek ml., jehož však vyčapal zatím bezchybný Kváča.
     
    Střely na branku – 30:17.
     
    48:53
    Peter Schneider nenechal Dernera rozehrát a hosté si prodlužují pobyt v pásmu. Zdá se, že Brněnští možná chytají dech.
     
    49:40
    Michal Bulíř nechal puk do tandemu Adamu Musilovi, jehož zajímavý pokus zamířil poměrně těsně nad břevno. Moravanům se posléze nevydařil přechod do pásma a máme tu ofsajd.
     
    50:38
    Bílí Tygři znovu získávají jistotu na kotouči. Radan Lenc dokonce mohl zahrozit, škoda pro Severočechy, že netrefil puk dobře.
     
    51:22
    Karel Vejmelka znovu podržel Kometu! Petr Jelínek si vyjel až do takřka ideální palebné pozice, Vejmelka proti němu ovšem dobře zmenšil úhel a včas ucpal mezeru mezi rukou a tělem.
     
    52:10
    Petr Kolmann propasíroval puk do ofenzivní třetiny. Za brankou o území válčí Petr Jelínek.
     
    52:30
    Po ofsajdu brněnského týmu následuje poslední komerční pauza dnešního večera. Necelých osm minut před koncem řádné hrací doby šelmy stále vedou rozdílem dvou zásahů.
     
    Střely na branku – 31:18.
     
    52:37
    Jelínek od červené čáry protečoval puk do pásma tak zajímavě, že Karel Vejmelka musel dávat pozor.
     
    53:44
    Michal Bulíř se místo střely pokusil dostrkat puk až do brankoviště hostů. Podařilo se mu to tak napůl, žádný z Tygrů totiž nebyl nablízku, aby ho poslal do sítě.
     
    54:45
    Zakázané uvolnění Brna.
     
    55:27
    Kometa byla centimetry od snížení! Od brusle Karla Pláška, který stál před brankou, se kotouč odrazil přesně mezi betony Petra Kváči. Liberecký gólman ale puk dokázal alespoň zpomalit a Tomáš Filippi ho posléze odpálil z prostoru brankové čáry.
     
    56:27
    Další snažení svěřenců Libora Zábranského zastavuje píšťalka rozhodčího, máme tu ofsajd.
     
    56:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Jakub Klepiš tvrdě vystřelil z pravé strany, Petr Kváča puk vyrazil, jenže MARTIN ZAŤOVIČ ho pohotově napálil do sítě.

    Martin Zaťovič tak ukazuje, že se mu proti Tygrům daří. Gól jim dal už v jedenáctém z posledních šestnácti vzájemných duelů! Asistence: Jakub Klepiš.
    56:40 Martin ZAŤOVIČ - 2:1
     
    57:41
    Brno vstřelená branka pochopitelně ještě více nabudila, hosté nyní prahnou po vyrovnání a drží se v útočné třetině.
     
    57:41
    Libor Zábranský si vyžádal oddechový čas, zůstane Vejmelka na střídačce?
     
    Ano, hosté jsou v šesti!
     
    57:57
    Domácím se nepovedlo odpálit puk do bezpečí a Brno toho mohlo využít! Peter Schneider posunul kotouč na Martina Zaťoviče, který jen těsně minul tři tyče.
     
    58:34
    Po dělovce Holíka se snažil dorážet znovu Martin Zaťovič, lapačka Petra Kváči byla proti. Hosté tlačí.
     
    58:37
    A Kváčova rukavice opět v akci! Tentokrát pohltila ránu Petera Muellera od modré lajny.
     
    58:39
    Jihomoravané se dožadovali odpískání nedovoleného zákroku, rozhodčí ale na situaci měli jiný názor. Stále se tedy hraje v šesti proti pěti z pohledu Brna.
     
    59:12
    Vyhození Jaroslava Vlacha sotva dojelo k zadnímu mantinelu, přesto se píská icing. Nyní se zlobí pro změnu Tygři.
     
    59:19
    Další vyhození už bylo s tečí, hraje se dál.
     
    59:39
    Ronald Knot se nerozpakoval a hned po buly odpálil puk na zakázané uvolnění. Kometě už pomalu ubývá čas...
     
    59:55
    Tohle už Liberečtí asi zvládnou, Petr Holík totiž zahrál proti Šmídově obloučku vysokou holí a vhazuje se v útočném pásmu domácích!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno a na straně Bílých Tygrů propuká velká radost, zaslouženě se jim dnes totiž podařilo ukončit sérii porážek. Ve třetí části se prosadil jen Martin Zaťovič, na další úder už se však Kometa nezmohla.

    Brněnští tak pokračují ve slabších výsledcích na stadionech soupeřů a vydávají se na dlouhou zpáteční cestu bez bodového zisku.

    Střely na branku – 33:24.
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost. (20:21:17)
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 11. Lenc (Rosandić, Birner), 29. Bulíř (Filippi, Birner) – 57. Zaťovič (Klepiš)


    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Šmíd (A), Knot, Rosandić, Havlín, Derner, Kolmann – Birner (A), Filippi, Lenc – A. Musil, Bulíř, M. Zachar – T. Rachůnek, P. Jelínek (C), J. Vlach – Průžek, Hrabík, Pekař – Šír.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – J. Zbořil, Pyrochta (A), Freibergs, O. Němec (A), Gulaši, F. Král, Barinka – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller – Vincour, Klepiš, Schneider – Plášek ml., Malý, L. Horký – Matěj Svoboda, Süss, Kunc.

    Rozhodčí: Šír, Hejduk – Lučan, Kis.
    thejrc.org