Chabarovsk – Jaroslavl 3:4 (kon.) | Novosibirsk – Viťaz 1:2 (kon.) | Omsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
N.Novgorod – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
3:1 (1:1, 2:0, 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Úterý 08.12.2020, 15:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:59
    Nastřelení Georgije Bělousova se setkalo s úspěchem, Jekatěrinburg je v útočném pásmu. Kouč Peters reaguje a odvolává Kováře na střídačku.
     
    51:47
    Peter Holland naznačil střelu, místo toho ovšem šikovně nahodil před bránu na teč. Pobídky se zhostil Anatolij Golyšev, změnu stavu nepřipustil pravý beton Bobkova!
     
    50:15
    Vyloučeným hráčem je Sergej Tolčinskij. Útočník neunesl tvrdý, ale čistý hit na svou osobu od Mamkina, jehož na oplátku sekl přes kotníky.
     
    45:31
    Razítko na vítězství Avangardu mohl dát Alexandr Chochlačov. Útočník si najel před bránu na přihrávku Semjonovovi, v gólové pozici ovšem mířil nepřesně!
    38:15 Denis ZERNOV - 3:1
     
    38:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče Hartleyho v závěru druhé třetiny odskakují do dvoubrankového náskoku! DENIS ZERNOV mohl vystřelit, ale neunáhlil se, otočil se a před brankou ještě hledal spoluhráče Jaremčuka. Ten sice puk netrefil, ale nemusel smutnit, protože do vlastní brány si touš srazil obránce! Asistence: Reid Boucher.
     
    28:18
    Střelec zatím rozhodujícího gólu Damir Šaripzjanov zůstal ležet na ledě, Pavel Dacjuk ho totiž hokejkou trefil do obličeje. Rozhodčí situaci viděl a zkušeného hráče vylučuje na dvě minuty.
    24:10 Damir ŠARIPZJANOV - 2:1
     
    24:10
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět ztracené vedení! Tolčinskij zadovkou uvolnil Potapova, který z pravého křídla nahrál napříč pásmem DAMIROVI ŠARIPZJANOVI, který pověsil kotouč pod břevno, Kovář byl bez šance. Asistence: Alexej Potapov a Sergej Tolčinskij.
    13:13 Alexej VASILEVSKIJ - 1:1
     
    13:13
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Přichází zasloužené vyrovnání! Hosté zůstali v pásmu i po skončení přesilovky a našel před brankou najíždějícího ALEXEJE VASILEVSKÉHO a ruský obránce z bezprostřední blízkosti našel mezeru v postoji krajana Bobkova. Asistence: Georgij Bělousov a Alexandr Protapovič.
     
    11:01
    Avtomobilist bude mít šanci srovnat v první přesilové hře. Na lavici hanby putuje za sekání ve středním pásmu Klim Kostin.
    07:47 Nikita KOMAROV - 1:0
     
    07:47
    Avangard právě vstřelil branku!
    Favorit jde do vedení! Nahození Pokky od modré čáry se odrazilo od mantinelu zpátky před bránu, kde ukázal velkou šikovnost NIKITA KOMAROV, jenž bekhendem nastřelil z velkého úhlu Kováře a dezorientovaný český gólman si puk sám srazil za brankovou čáru! Asistence: Ville Pokka a Ilja Kablukov.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 8. N. Komarov (Pokka, Kablukov), 25. Šaripzjanov (A. Potapov, Tolčinskij), 39. Zernov (Boucher) – 14. Alexej Vasilevskij (Bělousov, Protapovič)


    Avangard Omsk: Bobkov (Hrubec) – Jemelin (C), Šaripzjanov, Pokka, Běreglazov, Gončarov, Kaski, Čudinov, Gotovec – A. Potapov (A), Knight (A), Tolčinskij – Chochlačov, Zernov, Boucher – Dědunov, K. Semjonov, Jaremčuk – K. Kostin, Kablukov, N. Komarov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Gross) – Alexej Vasilevskij, Trjamkin (A), Holzer, Ch. Genoway, Mamkin, Arzamascev, D. Zajcev – Golyšev, Dacjuk (C), Makejev – Macek, Holland (A), Obidin – Bočarov, P. Kulikov, Bělousov – Litovčenko, Protapovič, Chripunov – Ovčinnikov.

    Rozhodčí: Romaško, Hribik – Gorděnko, Ivanov
    bahis siteleri