Přerov – Třebíč 4:0 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Sobota 19.12.2020, 16:00Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:19
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Filip Dvořák – 2 min., vysoká hůl).
    53:10 Daniel INDRÁK - 4:0
     
    53:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Sedm minut před koncem Zubři velmi pravděpodobně směřují zápas ke svému vítězství! Rok Macuh si ve středním pásmu krásně počkal na Dobiáše, předal mu puk povedenou zadovkou a ten pak mohlo překročit modrou čáru. Následně předal puk k zakončení DANIELU INDRÁKOVI, kterému se povedlo soupeřova brankáře proděravět střelou příklepem! Asistence: V. Dobiáš, R. Macuh.
     
    47:57
    Dlouhé vteřiny teď trval chaos okolo ležícího Jekela, který v obklopení šesti hráčů vůbec nevěděl, kde má kotouč! Filip Dvořák se na hranici brankoviště činil nejvíce, podobně jako Číp však zatím druhou branku večera nezapsal.
     
    45:16
    Dobrá šance Dvořáka! Bittner chybně poslal puk středem pásma a přerovskému forvardovi dojíždějícímu z druhé vlny doslova nabil na střelu! Jekel velmi dobře zasáhl.
     
    40:58
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Šimon Kratochvil – 2 min., držení).
     
    39:51
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Radek Číp – 2 min., hákování + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Matěj Svoboda.
     
    37:05
    Dobiáš z bezprostřední vzdálenosti nedokázal vyzrát na Jekela, kterého se snažil oklamat mícháním s kotoučem! Třebíčskému brankáři hrál do karet značně zmenšený prostor, jenž mladému přerovskému forvardovi k zakončení zbyl.
    35:47 Radek ČÍP - 3:0
     
    35:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Třebíčská přihrávka v útočném pásmu přišla na hokejku Hejcmana, který okamžitě obrátil hru na RADKA ČÍPA! Ten v protiútoku dobrou kličkou zmátl obránce a z poměrně větší vzdálenosti následně prostřelil Pavla Jekela! Druhá Čípova branka dnešního večera. Asistence: Darek Hejcman.
     
    35:26
    Těsně po skončení trestu Šoustala hledal Bittner u pravé tyče volného Psotu, ten ale puk promáchl!
     
    33:25
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Šoustal – 2 min., podrážení).
     
    32:20
    Šťovíček se šikovně prodral přes přerovského obránce do zakončení, avšak z nelehké pozice, ze které beton Klimeše nepřekonal!
     
    23:02
    Dostálek tečoval Kubešovu střelu těsně mimo Jekelovu branku!
     
    22:05
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Michal Vodný – 2 min., hákování).
    21:58 Filip DVOŘÁK - 2:0
     
    21:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři podruhé v zápase využívají samostatného úniku a navyšují své vedení! Souboje u střídaček skončily pukem na hokejce Svobody, který pasem vyslal do brejku FILIPA DVOŘÁKA! Jeho bekhendové zakončení se štěstím proklouzlo pod výstrojí třebíčského brankáře až za brankovou čáru! Asistence: Matěj Svoboda, Jan Süss.
     
    16:06
    Tomáš Doležal odvedl skvělou práci v útočném pásmu po dlouhém pasu Hrabala, kterému po oblouku přenechal střelu na pořádnou dělovku! Na ni Jekel nedosáhl a odrazila se až o jeho tyč do míst, kde do odkryté klece mohl bekhendem dorážet právě Doležal! Puk ale proletěl brankovištěm dále do rohu kluziště a stav se tedy nemění.
    12:34 Radek ČÍP - 1:0
     
    12:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři otevírají skóre po 13 minutách hry! RADEK ČÍP nabral rychlost, které mohl využít při atakování Furcha ve středním pásmu. Toho obral o kotouč a rázem se tak dostal do samostatného úniku, kterého využil přesnou střelou pod Jekelovu lapačku! Bez asistence.
     
    06:21
    Šoustal zpoza branky našel pěknou přihrávkou Hejcmana, jehož nebezpečnou střelu vyrazil částí své výstroje brankář Jekel na horní tyč! První velká šance domácích.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 13. Číp, 22. F. Dvořák (Matěj Svoboda, Süss), 36. Číp (Hejcman), 54. Indrák (Dobiáš, Macuh)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Holík) – Hrabal, Kubeš, Zbořil (A), Krisl (C), Dluhoš, Dřímal – T. Doležal, Pšurný (A), Dostálek – Šoustal, Hejcman, Číp – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Süss – Macuh, Indrák, Dobiáš – Dobša.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Zukal, Furch, L. Chalupa, Nedbal, Tejnor, Stehlík, Kowalczyk – Vodný (A), Nedvídek (C), Šťovíček – Krliš, Bittner (A), Psota – Křehlík, V. Němec, Š. Kratochvil – Kořenek, Michálek, Valík.

    Rozhodčí: Skopal, Cabák – Novák, Zídek
    bahis siteleri