Havířov – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Přerov – Sokolov 4:0 (kon.)
Slavia – Prostějov 2:3 (kon.) | Třebíč – Kadaň 6:4 (kon.) | Vsetín – Jihlava 1:7 (kon.)
Kolín – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Kladno – Šumperk 4:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
1:7 (0:3, 0:2, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Středa 09.12.2020, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:19 Miroslav JUDA - 1:7
     
    57:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava předvedla ve třetí třetině ukázkovou akci. Čermák přihrál na Chlubnu, který poslal pas na MIROSLAVA JUDU, který zavěsil do horního rohu Málkovy brány. Dukla jasně dominuje a přidává dnes již 7 branku. Asistence: Tomáš Chlubna, Patrik Čermák.
    52:48 Tomáš HARKABUS - 1:6
     
    52:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Početní výhody jsou dnes v podání Dukly smrtící. Jihlava využívá již čtvrtou přesilovou hru. Brankář Málek se sice domníval, že střelu TOMÁŠE HARKABUSE chytil, ale opak byl pravdou, Harkabus překonal i druhého strážce vsetínské klece a zvyšuje skóre utkání na 1:6. Asistence: Tomáš Černý, Jakub Illéš.
    42:40 Adam ZEMAN - 1:5
     
    42:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín se po 43. minutách střeleckého trápení konečně prosazuje. Gól Valachů vstřelil ex-jihlavský ADAM ZEMAN, který po Bartkově přihrávce obkroužil bránu a překonal Brože. Asistence: Jan Bartko.
    37:05 Joshua James Mácha - 0:5
     
    37:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Valachům se přesilová hra nepovedla, na jejím konci se do útoku dostali hosté, kdy Tomáš Harkabus přenechal kotouč na JOSHUU JAMESE MÁCHU, který zakončil mezi nohy Gáby, čímž vsetínského brankáře vyhnal z klece a zvyšuje na 0:5. Asistence: Tomáš Harkabus, Jan Strejček.
    24:05 Jiří FRONK - 0:4
     
    24:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté využívají třetí početní výhodu. Hosté si Valachy vyťukali. Kotouč šel z hole Skořepy na Tomáše Havránka, který přihrál na JIŘÍHO FRONKA, který překonal Gábu a Jihlavští odskakují domácím od čtyři branky. Asistence: Jan Skořepa, Tomáš Havránek.
    17:31 Tomáš HAVRÁNEK - 0:3
     
    17:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá druhou přesilovou hru. Matěj Pekr je pro Valachy opravdu velkou hrozbou, po přihrávce Fronka dostal přihrávku na pravý kruh a vyslal krásný střelecký pokus na Gábu. Ten proti němu vytáhl excelentní zákrok betonem, ale byl už krátký na dorážku TOMÁŠE HAVRÁNKA, který měl před sebou prázdnou klec a svým zásahem posílá Jihlavu do tříbrankového vedení. Asistence: Matěj Pekr, Fronk Jiří.
    07:28 Tomáš HARKABUS - 0:2
     
    07:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava zvyšuje na 2:0. Po přesné přihrávce Lichance, dostal puk na hůl TOMÁŠ HARKABUS, který od pravého kruhu vypálil nad Gábovu lapačku a vsetínský brankář je podruhé v dnešním utkání překonán. Asistence: Peter Lichanec, Matěj Pekr.
    04:50 Matěj PEKR - 0:1
     
    04:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Dukle se dlouho nedařilo vytvořit kombinaci a zavařit Valachům v jejich obranné třetině. Střelecké pokusy mířily příliš vysoko. Vše se změnilo ve chvíli, kdy se k puku dostal MATĚJ PERK, který vystřelil z prostoru mezi kruhy a posílá Jihlavu do vedení. Asitence: Tomáš Černý.
    Marken.cz

    Alena Ryšavá

    Branky a nahrávky: 43. A. Zeman (Bartko) – 5. Pekr (T. Černý), 8. T. Harkabus (Lichanec, Pekr), 18. T. Havránek (Pekr, Fronk), 25. Fronk (Skořepa, T. Havránek), 38. Mácha (T. Harkabus, Strejček), 53. T. Harkabus (T. Černý, Illéš), 58. Juda (Chlubna, Čermák)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (38. Málek) – Jenáček, Smetana, Kudělka, Bartko, Hryciow, Jenáček – Březina, Pechanec, Gorčík – Půček, J. Kloz, Kucharczyk – Machač, R. Vlach, Babka – Hořanský, Šilhavý, A. Zeman – Vítek.
    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok, D. Kolář, T. Černý, Strejček, Bilčík, Mareš, Eliáš – T. Havránek, Skořepa, Illéš – Jiránek, Fronk, Mácha – T. Harkabus, Lichanec, Pekr – Čermák, Juda, Chlubna.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Zídek, Kleprlík
    ocianews.com