Havířov – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Přerov – Sokolov 4:0 (kon.)
Slavia – Prostějov 2:3 (kon.) | Třebíč – Kadaň 6:4 (kon.) | Vsetín – Jihlava 1:7 (kon.)
Kolín – Vrchlabí 3:2 (kon.) | Kladno – Šumperk 4:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
HC Baník Sokolov
Středa 09.12.2020, 17:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    28:27 Vlastimil DOSTÁLEK - 4:0
     
    28:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou už do čtyřbrankového vedení, když využili i druhou přesilovou hru v dnešním zápase! Roman Pšurný napřáhl k tvrdé střele, kterou skvělou tečí nasměroval za Neužila VLASTIMIL DOSTÁLEK, který si tak připisuje už devátý zásah v letošní sezoně. Asistence: Roman Pšurný, Josef Hrabal.
    19:56 Tomáš ŠOUSTAL - 3:0
     
    19:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Baník Sokolov inkasuje třetí branku do šatny! Zubři uspěli na vhazování, Krisl předal puk Zbořilovi a ten jej ze zadních řad předal do středu Hejcmanovi, který jej letmým dotykem rovnou nasměroval na Neužila! Před ním se důrazně prezentoval TOMÁŠ ŠOUSTAL, který si počkal na do výšky sražený kotouč a doklepl jej za záda sokolovského gólmana! Asistence: Hejcman, Zbořil.
    15:05 Radek ČÍP - 2:0
     
    15:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Šoustal vybojoval kotouč a posunul jej na pravé křídlo Darku Hejcmanovi, jenž skvěle naznačil střelu a zmátl Neužila! Sám se chtěl stát exekutorem a zasunout puk do odkryté branky k bližší tyči, ale z ostrého úhlu se kotouč dostal "pouze" k RADKU ČÍPOVI, který už práci tak složitou neměl a puk do branky bez problémů dopravil! Asistence: Darek Hejcman, Tomáš Šoustal.
    07:50 Rok MACUH - 1:0
     
    07:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři otevírají po necelých osmi minutách hry skóre dnešního večera! Sokolov se hnal do rychlého útoku, do brejku se ale brzy velmi rychle otočil čtvrtý přerovský útok, kde se dobře vyhnul soupeři Dobiáš. Následně přeposlal z pravé strany puk do mezikruží na ROKA MACUHA, který se kotouče svou holí letmo dotkl i přes úsilí bránicího Klejny a puk se nakonec došoural až za brankovou čáru! Pro Macuha jde o druhý zápas za Zubry a hned se prosazuje prvním gólem! Asistence: Vojtěch Dobiáš, David Dobša.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 8. Macuh (Dobiáš, Dobša), 16. Číp (Hejcman, Šoustal), 20. Šoustal (Hejcman, Zbořil), 29. Dostálek (Pšurný, Hrabal)


    HC ZUBR Přerov: Kacetl (D. Dvořák) – Hrabal, Dluhoš, Machů, Krisl (C), Zbořil (A), Dřímal, Gréč – T. Doležal, Pšurný (A), Dostálek – Šoustal, Hejcman, Číp – Matěj Svoboda, F. Dvořák, Süss – Dobša, Macuh, Dobiáš.
    HC Baník Sokolov: Neužil (Krbeček) – J. Pohl, Kadeřávek, D. Zeman, Klodner, Klejna, A. Rulík, Tureček – M. Kadlec, Kverka (A), Konečný – Prymula, Vildumetz, Osmík – Švec, T. Rohan (C), Šik – Jiskra, Vrána, Křemen.

    Rozhodčí: Ondráček, Marek – Polák, Komínek
    bahis siteleri