Barys – N.Novgorod 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 2:0 (kon.)
Ufa – Jokerit 0:3 (kon.) | Čerepovec – Spartak Moskva 4:3 (kon.) | Kazaň – Minsk 7:2 (kon.)
Soči – Nižněkamsk 4:2 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
Spartak Moskva
Pátek 11.12.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:53:43)
     
    Československá stopa v utkání

    Adam Liška (CER) – 0+1, 3 střely, čas na ledě 14:22
    Lukáš Radil (SPM) – 0+0, 4 střely, čas na ledě 19:19
    Robin Hanzl (SPM) – 0+1, 2 střely, čas na ledě 19:55
    Július Hudáček (SPM) – 22 zákroků, 4 góly, 84,6%
     
    Střely na branku: 26 – 25
     
    Je konec! Severstal Čerepovec nakonec ubránil těsné vedení a vítězí 4:3. Ve třetí třetině poslal domácí celek do vedení Denis Vicharev. Deset minut před přestávkou si domácí připravili opravdovou parádu, když se krásně prosadil Vovčenko. Na jeho zásah ale odpověděl Emil Djuse. V závěru si hráči Spartaku další šance nepřipravili a odjíždějí bez bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Adam Liška si ještě sjel na přihrávku z pravé strany, jenže v těžké pozici kotouč vůbec netrefil. Severstal přesto nadále drží útočné pásmo.
     
    59:00
    Severstal hraje s kotoučem a zatím nepouští Spartak ven z jeho obranného pásma. Domácí celek si profesorsky hlídá těsné jednobrankové vedení.
     
    58:18
    Hostující kouč si vyžádal oddechový čas!
     
    58:18
    Hosté si komplikují závěr dnešního duelu. Střídačka Spartaku dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:26
    Shawn Lalonde se dostal k volnému kotouči a bez problémů jej vyhodil daleko z obranného pásma. Spartaku hodně rychle dochází čas.
     
    56:34
    Maxim Majorov dostal nabito na modrou čáru, odkud pohotově zakončil příklepem, jenže jeho dělovku zablokoval hned první obránce ve žlutém.
     
    56:12
    Andrej Zubarev dostal přihrávku do středního pásma, dostal se do útočného pásma, nicméně nikdo v bílém se nedostal do zakončení.
     
    55:41
    Domácí brankář si dal pozor na nahození ze středního pásma a sklepl kotouč na spoluhráče z defenzivy. Severstal hraje přesně to, co potřebuje.
     
    55:15
    Kirill Kapustin spěchal za přihrávkou do útočného pásma, ale obránci Spartaku měli ke kotouči o kousek blíže a bez problémů jej odehráli.
     
    54:10
    Vadim Kudako nahodil puk bekhendem za branku soupeře, jenže ke kotouči se nedostal nikdo ve žlutém dresu domácího Severstalu.
     
    53:26
    Domácí se znovu dostali do útočného pásma, jenže kotouč příliš dlouho neudrželi. Hostující Spartak se tak může vydat snažit o vyrovnání.
    53:00 Emil DJUSE - 4:3
     
    53:00
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hostující celek ještě dramatizuje vývoj dnešního souboje! Spartak se usadil v útočném pásmu. Po přihrávce zpoza branky dostal moře prostoru EMIL DJUSE a vymetl horní roh! Asistence: Robin Hanzl, Anatolij Nikoncev.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. Guslistov (J. Morozov, Liška), 32. Kodola (Petunin, Vovčenko), 43. Vicharev (Kapustin, Sizov), 50. Vovčenko – 8. Širokov (Djuse, Lehterä), 35. Zubarev (Kotljarevskij, Juňkov), 53. Djuse (R. Hanzl, Nikoncev)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Provolněv, Vittasmäki, M. Tichonov, Sizov (A), Lalonde, Adamčuk, Kudako – Dumbadze, Geraskin (A), A. Alexejev – A. Garejev, J. Morozov, Guslistov – Liška, Petunin, Kodola – Vovčenko, Mojsejev, Vicharev (C) – Kapustin.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Truškov) – Kulik, Djuse, Serikov, Rylov (A), Sokolov, Zubarev, D. Musin – Radil, Lehterä, Širokov (A) – Nikoncev (C), R. Hanzl, Fjodorov – M. Cyplakov, Zubov, Talalujev – M. Majorov, Juňkov, Kotljarevskij – Averšin.

    Rozhodčí: Birin, Sojin – Galimov, Černyšov
    bahis siteleri