CSKA Moskva – Jaroslavl 3:2 (kon.) | Riga – Petrohrad 1:4 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:4 (0:3, 0:1, 1:0)
SKA Petrohrad
Sobota 12.12.2020, 16:00 • Arena Riga, Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:27 Martinš DZIERKALS - 1:4
     
    48:27
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru poté, co se svým důrazem na brankovišti prosadil MARTINŠ DZIERKALS, který dotlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Janis Švanenbergs a Tony Sund.
    24:31 Andrej KUZMENKO - 0:4
     
    24:31
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec využívají i svou druhou dnešní přesilovou hru, když se střelou švihem, z pravého kruhu pro vhazování, trefuje ANDREJ KUZMENKO. Asistence: Danila Galeňuk a Dinar Chafizullin.
    19:41 Jakov TRENIN - 0:3
     
    19:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Další pěkná individuální akce hostů, kdy se JAKOV TRENIN dokázal dostat v rohu k puku, vybruslit si odtamtud až před branku, kde v těsné blízkosti zvedl puk pod víko, nechytatelně. Bez asistence.
    09:43 Vladimir E. Tkačjov - 0:2
     
    09:43
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelná individuální akce VLADIMIRA E. TKAČJOVA, který za vlastní brankou vzal puk, projel s ním po pravé straně až před branku Rigy, kde střelou nad vyrážečku překonal McIntyra. Asistence: Viktor Antipin a Vasilij Tokranov.
    01:28 Igor OŽIGANOV - 0:1
     
    01:28
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tentokrát se již IGOR OŽIGANOV z levé strany prosazuje, po přihrávce Fantenberga vypálil z voleje a poslal puk nechytatelně nad levé rameno domácího gólmana, hosté tak využívají přesilovou hru. Asistence: Oscar Fantenberg a Linden Vey.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 49. Dzierkals (Švanenbergs, Sund) – 2. Ožiganov (Fantenberg, Vey), 10. Tkačjov (Antipin, Tokranov), 20. Trenin, 25. Kuzmenko (Galeňuk, Chafizullin)


    Dinamo Riga: McIntyre (10. Proskurjakov) – Sotnieks, Vitásek, Zile, Mamčics, Maione, Ošenieks, Scarlett, Sund – Roberts Bukarts, Darzinš, Indrašis – Rihards Bukarts, P. Černov, Gračov – Berzinš, Gegeris, Dzierkals – Švanenbergs, Zyrjanov, Skvorcovs.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Samonov) – Tokranov, Antipin, Fantenberg, Chafizullin, Galeňuk, Ožiganov, A. Bělov – Švec-Rogovoj, Tkačjov, Kemppainen – Kuzmenko, Trenin, Ivan Morozov – Cicjura, Timkin, Ketov – Vey, Starkov, K. Marčenko.

    Rozhodčí: Ravodin, Morozov – Novikov, Šalagin
    thejrc.org