Benátky n/J – Slavia 3:4 (kon.) | Vrchlabí – Litoměřice 5:2 (kon.) | Kolín – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Frýdek-M. – Jihlava 0:1 (kon.) | Kadaň – Havířov 2:9 (kon.) | Sokolov – Vsetín 4:3 (po pr.)
Šumperk – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Třebíč – Kladno 3:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
3:2 (0:2, 1:0, 2:0)
Rytíři Kladno
Sobota 12.12.2020, 17:30 • KHNP Aréna, Třebíč • Chance liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Košarišťan je na střídačce! Kladno hraje powerplay.
     
    56:14
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Guman – 2 min., nedovolené bránění).
    53:50 Václav KRLIŠ - 3:2
     
    53:50
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč otáčí skóre a už je velmi blízko k zisku tří bodů! VÁCLAV KRLIŠ si našel přihrávku Bittnera a prudkou střelou z levé strany dokázal uspět. Košarišťan zareagoval, ale kotouč vyrazit nestačil. 3:2. Asistence: Ladislav Bittner a Lukáš Chalupa.
     
    51:37
    Oba celky mohly jít do vedení! Nejprve v obrovské šanci selhal Tomáš Plekanec, jenž netrefil prázdnou bránu. O několik desítek sekund později také Karel Nedbal. Třebíčský obránce se objevil úplně sám mezi kruhy, branku ale nevsítil.
    50:25 Václav KRLIŠ - 2:2
     
    50:25
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí celek ihned po skončení oslabení dokázal vyrovnat. Vojtěch Němec dostal kotouč na pravý kruh, odkud VÁCLAV KRLIŠ naprosto přesně zamířil do horního růžku u zadní tyče. 2:2. Asistence: Vojtěch Němec.
     
    48:12
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Václav Krliš – 2 min., sekání).
     
    44:45
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Vítězslav Bílek – 2 min., podrážení).
     
    43:00
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (David Michálek – 2 min., hákování).
     
    39:39
    Šance přišla také na druhé straně. Dva hostující hráči mířili na jednoho beka Třebíče. Plekanec nakonec vypálil sám, ale pouze trefil beton Pavla Jekela.
     
    39:03
    Martinu Šťovíčkovi dnes není při samostatných únicích přáno. I nyní jel úplně sám na hostující bránu, ale Košarišťana nepřekvapil.
     
    34:37
    Šimon Kratochvil měl na holi vyrovnání. Jeho bekhendová klička byla téměř dokonalá, jenže kotouč nakonec skončil nad bránou.
     
    28:39
    Šimon Jelínek se z ničeho nic ocitl ve velké šanci. Útočník čtvrté lajny hostů ale se svým zakončením z blízkosti neuspěl. Trefil tyč.
     
    26:23
    Překvapivé nahození domácích skončilo na horní tyči. Nechybělo moc a bylo by srovnáno.
     
    24:40
    Vojtěch Němec málem napravil svou chybu z první třetiny. Tentokrát získal kotouč díky dobrému napadání a poté předložil Michalu Vodnému do ideální pozice. Košarišťan však svůj celek podržel.
    22:51 Martin ŠŤOVÍČEK - 1:2
     
    22:51
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí tým zaslouženě snižuje. MARTIN ŠŤOVÍČEK si počkal na přihrávku od mantinelu a z prostoru na vrcholu kruhu nechytatelně zamířil nad lapačku. Košarišťan byl bez šance, neboť kotouč zamířil přímo do horního růžku. 1:2. Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    20:22
    V obrovské šanci se ocitl Martin Šťovíček. Ujížděl úplně sám na brankáře Kladna, ale kotouč mezi betony neprocedil.
    17:09 Nicolas HLAVA - 0:2
     
    17:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nedůslednost Vojtěcha Němce za vlastní bránou přináší Rytířům druhou trefu. Domácí nedokázali rozehrát, a proto se černá guma odrazila před brankoviště. NICOLAS HLAVA do kotouče několikrát plácl, až nakonec na třetí pokus se mu povedlo jej dostat do sítě. 0:2. Asistence: Marek Račuk a Vítězslav Bílek.
     
    14:15
    Tomáš Guman se výborně prodral po levé straně až před bránu. Jekel touš vyrazil před sebe do místa, kam si nabruslil Marek Račuk. Zkušený útočník Kladna ale domácího brankáře nepropálil.
     
    11:20
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Vševolod Sorokin – 2 min., hákování).
     
    08:01
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Andrej Košarišťan – 2 min., podrážení). Trest odpyká Tomáš Guman.
    07:42 Adam KUBÍK - 0:1
     
    07:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se po dobrém vstupu do utkání ujímá vedení. Tomáš Plekanec si podržel puk na pravém kruhu a poté parádní přihrávkou uvolnil u vzdálenější tyče volného ADAMA KUBÍKA. Kladenský útočník poslal puk pod horní tyč a otevřel skóre. 0:1. Asistence: Tomáš Plekanec a Antonín Melka.
     
    00:46
    Adam Kubík si nabruslil do velmi zajímavé pozice na pravém kruhu. Zjevil se úplně sám před Jekelem, ale gólman Třebíče odolal.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 23. Šťovíček (Nedvídek), 51. Krliš (V. Němec), 54. Krliš (Bittner, L. Chalupa) – 8. Kubík (Plekanec, Melka), 18. Hlava (Račuk, Bílek)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Mičán) – Zukal, Furch, Nedbal, L. Chalupa, Stehlík, Tejnor, Kowalczyk – Vodný (A), Nedvídek (C), Šťovíček – Krliš, Bittner (A), Psota – Křehlík, V. Němec, Š. Kratochvil – Kořenek, Michálek, Valík. Trenér: Barvíř.
    Rytíři Kladno: Košarišťan (Brízgala) – S. Zacharčuk, Funk, V. Sorokin, Ticháček, Zelingr, Štochl – Melka, Plekanec (C), Kubík – Hajný, Pitule, Guman – Bílek, Račuk (A), Hlava – Šapovaliv, Filip, Š. Jelínek. Trenér: Čermák.

    Rozhodčí: Dědek, Koziol – Otáhal, Gančarčík
    thejrc.org