Benátky n/J – Šumperk 1:3 (kon.) | Slavia – Litoměřice 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Sokolov 6:4 (kon.)
Kladno – Frýdek-M. 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 6:5 (kon.) | Třebíč – Přerov 4:5 (1:2 po s.n.)
Kadaň – Kolín 3:5 (kon.) | Prostějov – Vrchlabí 4:1 (kon.) | Jihlava – Vsetín 1:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
6:4 (3:2, 3:1, 0:1)
HC Baník Sokolov
Sobota 06.02.2021, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne z Ústí nad Labem je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera. (18:10:44)
     
    Třetí třetina už přinesla pouze jeden gól, a to z holí hráčů Sokolova. Slovan tak dokráčel k dalšímu vítězství, čímž se ještě více přiblížil k dvanáctému místu. Na Sokolov tak má ztrátu už jen dva body. Naproti tomu Baník pokračuje ve výsledkové mizérii a stále čeká na bodový zisk.
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Sokolovští se zmocnili puku v útočném pásmu. K samotné střele ale ne a ne se dostat. A když už, tak si místo rány na branku Pohl zlomí hokejku.
     
    59:26
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:06
    V poslední minutě se ještě Sokolov snaží dostat na dostřel. Úvodní šanci ale prováhal vyhozením puku podél mantinelu.
     
    58:19
    Oba týmy v plném počtu.
     
    57:56
    Protiakci ústeckého týmu rozjel Jiří Drtina. Ten se také mohl dostat k zakončení. Přihrávka z pravé strany od Vrdlovce ale byla pro něj příliš rychlá a zmocnili se jí Sokolovští.
     
    57:13
    Slovanu se povedlo narušit sokolovskou souhru a vytěsnit svého soupeře ven ze třetiny. Puk mu ale odevzdali zpět a Sokolov se tak mohl od vlastní branky rozjet zpět k Šatnému.
     
    56:19
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Michal Trávníček – 2 min., držení hole).
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Jan Pohl – 2 min., hákování).
     
    56:02
    Tohle byla velká chyba sokolovské obrany, kterou mohl vytrestat Daniel Vrdlovec, stojící těsně před brankovištěm. Odražený kotouč se pokusil dopravit do branky, avšak Neužil prostor u své svatyně vyblokoval.
     
    54:54
    Rychlý rozjezd Petra Přindiše pomohl Sokolovským usadit se v útočném pásmu. V něm se ale nedokáží dostat ke střele, naopak bránící hráči Slovanu drží svého soupeře u mantinelu.
     
    54:18
    Zpět k vlastní brance se musel pro puk vydat Adam Rulík. Nic mu to ale nebylo platné, když nahrávkou podél mantinelu našel pouze hráče v ústeckých barvách.
     
    53:49
    Domácí v plném počtu.
     
    53:13
    Útočná souhra Baníku pokračuje i nadále. Oliver Šatný ale celkem statečně svůj tým drží a blokuje všechny střely, které na něj letí.
     
    52:35
    Znovu Jan Pohl z podobné pozice od modré. Šatný tentokrát puk odrazil úplným koncem svého betonu.
     
    51:54
    Sokolovští naprosto přesně navázali na minulou přesilovku a hned zkraje prověřil Šatného dělovkou od modré Jan Pohl. Ústecký gólman ovšem zvládl kotouč vyrazit.
     
    51:49
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Vladimír Brož – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:14
    Souhra Slovanu v útočném pásmu vzala celkem rychle za své. Obrana Sokolova je takřka k ničemu nepustila a snahu o přihrávky tak blokovala hned v zárodku.
     
    50:43
    Exekuce trestného střílení se ujal Štěpán Matějček, který ale neprotlačil kotouč pod betony Jakuba Neužila.
     
    50:43
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Denis Zeman – trestné střílení, hákování).
     
    50:03
    Pod velkým úhlem posunul kotouč na branku Vladimír Brož. Neužil tak celkem snadno pouze svými betony vytvořil pro puk kolíbku a ten se jako ve hře Pinball odrazil na zrcadlově opačnou stranu.
     
    48:58
    Domácím se povedlo vyhodit kotouč do sokolovské obranné třetiny, kde ale nehrál žádný hráč Slovanu. Puku se tak zmocnil Sokolov, který se opět rychle vrátil k Šatnému a také ho střelecky prověřil.
     
    48:14
    Baník se drží na kotouči. Po Prymulově pasu se navíc usadil v útočném pásmu. Obrana Slovanu se ale tentokrát celkem statečně drží.
     
    47:03
    Domácí v plném počtu.
    47:03 David TŮMA - 6:4
     
    47:03
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov využívá přesilovku a snižuje na rozdíl dvou branek! Zcela volný prostor u levé tyče Šatného branky svou ranou vytrestal DAVID TŮMA, který tak navyšuje svou dnešní střeleckou listinu na dva přesné zásahy. Asistence: Jan Pohl.
     
    46:32
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Martin Bláha – 2 min., faul kolenem).
     
    45:56
    Sokolovští opět rozehrávají od vlastní branky. Tentokrát se ovšem nedostali přes střední pásmo, kde se puku zmocnil domácí tým a vrátil se s ním na opačný konec ledové plochy.
     
    45:11
    Tentokrát Šatného prověřil Marek Švec, který na něj vypálil z levého kruhu. Gólmanovi Slovanu se ale podařilo udržet puk u těla.
     
    44:04
    Petr Hašek se sice musel vrátit za vlastní branku, kolem ní ale pouze rychle projel a vystartoval na opačný konec ledové plochy. Když už to vypadalo, že o puk přijde, posunul jej dopředu na Dominika Rymona a šance Baníku tak ještě nějakou chvilku mohla pokračovat.
     
    43:02
    Trávníčkova přihrávka na Vrdlovce příjemci příliš nesedla. Toho využili hosté a vydali se dopředu proti brance Olivera Šatného.
     
    42:04
    Kolem ústecké branky se pokusil projet Petr Hašek. O puk ale přišel a Sokolovští se vrátili zpět ven z útočného pásma. Slovan tak může celkem v poklidu rozehrávat.
     
    41:23
    Po několika přihrávkách podél vnějšího obvodu útočného pásma od modré vypálil Sebastian Jasečko. Jakub Neužil ale jeho střelu přidržel u betonů.
     
    40:08
    Jako první se do útoku vydal Slovan. Své střelecké štěstí v zakončení zkusil Daniel Vrdlovec, kterého ale zradila nepřesnost v prostoru mezi dvěma bránícími hráči Sokolova.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V druhé periodě se utkání příliš neuklidnilo. Hned zkraje třetiny totiž dokázal Sokolov vyrovnat. Pak se ale delší dobu nic zásadního nedělo. Což se nedá říct o úplném závěru třetiny, ve které zvládl Slovan vstřelit další tři góly a právě ty tvoří jeho náskok před závěrečným dějstvím.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    38:55 Anatolij PROTASENJA - 6:3
     
    38:55
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to tak nevypadá, opravdu to tak je. Slovan dnes potvrdil, že když už gól, tak hned tři v řadě! Po delším obléhání Neužilovy branky dorazil kotouč za jeho záda ANATOLIJ PROTASENJA. Ústecký tým opět navyšuje své vedení. Asistence: Erik Mareš a Gabriel Szturc.
    37:32 Jiří SEVERA - 5:3
     
    37:32
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Skoro to vypadá, jakoby se Ústí střelecky probudilo! Po vhazování se ihned vydalo do útočného pásma a nahrávku přes pravý kruh dorazil přesně do branky u tyčky stojící JIŘÍ SEVERA. Asistence: Michal Trávníček a Štěpán Havránek.
    37:04 Ondřej BLÁHA - 4:3
     
    37:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan se opět ujímá vedení! Od modré tvrdě vypálil Erik Mareš, jehož střelu dotečoval za Neužilova záda ONDŘEJ BLÁHA, který tak kompletuje hattrick v tomto utkání! Asistence: Erik Mareš a Gabriel Szturc.
     
    36:12
    Petr Hašek vybruslil z náporu Ústí na vlastní branku a naopak se vydal ohrozit tu soupeřovu.
     
    35:30
    Tomu se říká smůla! Zcela volný prostor u levé tyče se otevřel před Danielem Vrdlovcem. Ten se do něj pokusil umístit kotouč bekhendem, svou šanci ale přetáhl a puk tak poslal pouze těsně vedle tyče.
     
    35:01
    Otakar Šik si drze počínal těsně před Šatným, navíc zcela sám proti čtyřem Ústeckým. Oliver Šatný ale pro svou jistotu přivinul puk u svého těla. Z následného buly se vydal Slovan do šance.
     
    33:54
    Vladimír Brož uchránil kotouč před dojíždějícím Jakubem Vránou. Ani tak se ale domácím nedaří vytěsnit Sokolov ven ze třetiny a stále musí bránit Šatného klec.
     
    33:08
    Štěpán Havránek našel na modré Štěpána Matějčka, který střelou z tohoto místa prověřil Neužila. Sokolovský brankář ale celkem bez obtíží kotouč přidržel.
     
    32:12
    Volný prostor pro střelu se otevřel přes Erikem Marešem. Ten neváhal ani nejmenší moment a tvrdě vypálil. K jeho smůle ale ne úplně přesně, kotouč se pouze odrazil o mantinel vedle levé tyče Neužilovy branky.
     
    31:44
    Tuhý boj o puk musí svést hráči obou týmů u mantinelu. Už dobrých patnáct vteřin nelze najít vítěze.
     
    31:24
    Domácí v plném počtu.
     
    30:58
    Sokolov opět rozehrál zpoza vlastní branky. Celkem rychlý rozjezd ale také našel bleskové vyústění. A to v podobě ofsajdu na modré čáře.
     
    30:29
    Chvilkový nápor zvládli domácí celkem snadno ustát, záhy navíc vyhodili puk na opačný konec kluziště.
     
    29:42
    Štěpánu Matějčkovi se podařilo pozdržet Sokolovské v obranném pásmu. Těm tedy trvalo skoro třicet vteřin než se poprvé v přesilovce vydali k Šatného brance.
     
    29:24
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Michal Trávníček – 2 min., pozdní dohrání).
     
    28:58
    Daniel Vrdlovec našel křižným pasem Marka Voženílka. Ten si kotouč pozastavil a následně vypálil. Svou ránu ale vyslal pod moc velkým úhlem přímo do mantinelu.
     
    27:57
    Slovan se držel celkem nebezpečně blízko k brance Neužila. Co ovšem chybí, to je jakákoliv střela na sokolovského gólmana.
     
    26:47
    Vytrvalý boj o kotouč za Šatného brankou svádějí Otakar Šik a Jiří Drtina. Sokolovský útočník si ale počínal trochu drzeji a i díky tomu se dostal do zakončení. Střelu z mezikruží ale Šatný snadno vyrazil.
     
    25:50
    Domácí se za vlastní brankou chopili kotouče. Místo rozehrávky se ho ale celkem snadno vzdali jeho vyhozením podél mantinelu.
     
    25:11
    Na poslední chvíli odrazil Michal Gut křižnou přihrávku přes brankoviště na Aleše Furcha. Sokolovští se posléze dostali do protiakce, kterou ale zbrzdil ofsajd.
     
    24:09
    Vracovského přihrávku z otočky zachytil Jiří Severa. Tomu se ale nepodařilo vystartovat do brejku, namísto toho se Slovan stále musí bránit ve vlastní třetině.
     
    23:16
    Jan Pohl rozjel další zpětnou akci svého týmu. Sám se na modré dostal k zakončení. Svou dělovku ale namířil vedle, kotouč pouze rozduněl mantinel.
     
    22:09
    Malý kousek chyběl Františku Klejnovi k doražení přihrávky zleva od Marka Švece. Najíždějící sokolovský bek totiž nakonec nastřelil jen betony Šatného, od kterých se kotouč vyrazil.
     
    20:59
    Vladimír Brož rozehrál od vlastní branky. Kvůli řadě nepřesností v rozehrávce ale na opačném konci ledové plochy museli o puk svést souboj Aleš Furch a Dominik Houdek. Úspěšnější byl ale sokolovský bek a hosté se vrátili k Šatnému.
    20:21 David TŮMA - 3:3
     
    20:21
    Baník právě vstřelil branku!
    Pouhých 21 vteřin hry stačilo Sokolovu k vyrovnání! Přestože se řítil k zemi, i tak dokázal DAVID TŮMA umístit kotouč k pravé tyči branky Olivera Šatného a definitivně tak vrátit svůj tým do hry. Bez asistence.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina přinesla trochu dramatičtější vývoj než by se mohlo zdát. A to zejména její úvod, kdy se Ústečtí dostali do vedení třemi rychlými góly. Sokolov ale následně vystřídal gólmana a dvěma trefami se dokázal vrátit do hry. Po zbytek třetiny byl navíc aktivnějším celkem, byť za Šatného záda už žádný další kotouč neumístil. I tak ale domácí vstupují do další třetiny s mírným náskokem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:24
    Jaromír Kverka se obtočil po vnějším obvodu útočného pásma a z mezikruží vyslal střední střelu na Šatného. Ten ale proti kotouči zavčasu vytáhl lapačku.
     
    19:13
    Ránu od modré zpacifikovala ústecká obrana těsně před Šatným. To ovšem vyvolalo menší strkanici mezi soupeři.
     
    18:00
    Trávníčkovu šanci z mezikruží srazil hokejkou Jakub Neužil. Toho využil Jiří Severa, který znovu naservíroval kotouč Michalu Trávníčkovi, sokolovský gólman ale branku naprosto precizně uzamkl.
     
    16:31
    Sokolovští odrazili ústecký atak a vyrazili přes několik tečí puk až k Šatnému. Domácí se posléze odhodlali ke zpětnému návratu, z něj ale Neužilovu klec příliš neohrozili.
     
    15:55
    Oba týmy se předhánějí v zakázaných uvolněních. Krátce o vhazování před Oliverem Šatným dochází k buly poblíž Jakuba Neužila.
     
    14:23
    Patrik Prymula převzal nepřesnou ústeckou rozehrávku a jsou to hráči Baníku, kteří se snaží projít ze středního pásma. Domácí obrana jim v tom ale celkem spolehlivě zabraňuje.
     
    13:14
    Zcela volná ulička se otevřela podél levého mantinelu pro Dominika Sklenáře. Ten ji využil a vystartoval do útočného pásma. Už ale nedokázal přesně nahrát doprava na svého spoluhráče.
     
    12:19
    Ránu z levé strany na sebe vzal Ondřej Bláha. Své zakončení ale zvedl příliš vysoko. Puk se tak pouze odrazil o plexisklo nad brankou Jakuba Neužila.
     
    11:36
    Z vnitřní hranice kruhu napálil kotouč na Olivera Šatného Tomáš Vracovský. Rána z těsné blízkosti ale nečinila ústeckému gólmanovi příliš mnoho práce a puk přidržel.
     
    10:36
    Šikovu nahrávku zastavil Karel Klikorka. Ústečtí se díky tomu mohli vydat proti Neužilově kleci. V útoku se ale příliš dlouho neohřáli.
     
    09:17
    Pod velkým úhlem vypálil od modré Jaromír Kverka. Šatnému se ale povedlo kotouč vyrazit k opačnému mantinelu. Ústečtí ho posléze vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    08:17
    Sokolov je v útočném pásmu nadále aktivnější. Už se ale nedostane přes ústeckou obranu tolik ke střele.
    07:31 Jakub VRÁNA - 3:2
     
    07:31
    Baník právě vstřelil branku!
    Úvodní náskok Slovanu se začíná pomalu ale jistě snižovat! Otakar Šik našel krásnou zadovkou přes brankoviště JAKUBA VRÁNU, který z první uklidil kotouč do Šatného svatyně. Asistence: Otakar Šik a Patrik Prymula.
     
    06:58
    Ondřejovi Bláhovi se povedlo na malou chvíli vyvézt kotouč ven z vlastní obranné třetiny.
     
    05:47
    Dlouhou ránu vyslal dopředu Denis Zeman. Sokolov se díky tomu dostal do útoku a snaží se ještě více přibližovat k Šatného brance. K samotné střele se ale nemůže dostat.
    04:53 Patrik PRYMULA - 3:1
     
    04:53
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov rychle odpovídá! Bezprostředně po vhazování se vydal od vlastní branky kombinací do brejku a svou přesnou ranou z mezikruží zaskočil Šatného PATRIK PRYMULA. Asistence: Jakub Vrána a Otakar Šik.
     
    04:09
    Střídání v týmu HC Baník Sokolov: ze hřiště odchází Oldřich Cichoň, přichází Jakub Neužil.
    04:09 Ondřej BLÁHA - 3:0
     
    04:09
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Jako by toho nebylo málo, Slovan v krátkém čase střílí již třetí branku! Rychlou kombinační akci zakončil dorážkou k pravé tyči ONDŘEJ BLÁHA a vyhnal Cichoně z branky. Asistence: Gabriel Szturc.
    02:56 Daniel VRDLOVEC - 2:0
     
    02:56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Na druhou branku netřeba dlouho čekat! Vladimír Brož napálil kotouč na modré přímo na teč DANIELU VRDLOVCOVI, který ho posunul k levé tyči svatyně Oldřicha Cichoně. Asistence: Vladimír Brož a Michal Trávníček.
    01:44 Ondřej BLÁHA - 1:0
     
    01:44
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé! Slovan se doslova vyřítil proti Cichoňově brance a v nájezdu se dostal k zakončení ONDŘEJ BLÁHA, který bleskově vypálil kotouč přímo za záda sokolovského brankáře. Asistence: Anatolij Protasenja a Sebastian Jasečko.
     
    00:56
    Dlouhý Trávníčkův pas letěl až k Oldřichu Cichoňovi. Sokolov se díky tomu vydal do brejku z něhož se dostal těsně před branku Šatného a David Tůma k zakončení. Ústecký gólman ale prostor u své levé tyče spolehlivě uzamkl.
     
    00:04
    První buly vyhráli hokejisté Sokolova. Od vlastní branky se posléze vydali k Šatnému. V útočném pásmu ale celkem snadno odevzdali puk do moci Ústeckých.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Ústí nad Labem: Šatný (Hamalčík) – J. Drtina (A), Š. Havránek, Vladimír Brož, Klikorka, M. Voženílek, Jasečko, Mareš – Trávníček (C), Vrdlovec, Severa – Tůma (A), Matějček, Furch – O. Bláha, G. Szturc, Protasenja – M. Bláha, Costa, D. Sklenář.

    HC Baník Sokolov: Cichoň (Neužil) – Přindiš (A), D. Zeman, J. Pohl, Houdek, Klejna, Kadeřávek, A. Rulík – D. Tůma, T. Rohan (C), Švec – Vracovský, Kverka (A), Gut – Rymon, Hašek, Jiskra – Šik, Vrána, Prymula.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Kreuzer, Polonyi.
     
    Předchozí vzájemné utkání:

    3. 12. 2020, 10. kolo: HC Baník Sokolov – HC Slovan Ústí nad Labem 3:1
    Branky a nahrávky:
    10. Kverka (M. Kadlec), 11. Prymula, 12. Vildumetz (Kropáček, D. Zeman) – 22. O. Bláha (Trávníček).
    Vyloučení: 4:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:1.
    Střely na branku: 25:20. Po třetinách: 3:0, 0:1, 0:0.

    Sestava Sokolova: Hamrla – D. Zeman, Kadeřávek, Houdek, Klodner, Klejna, A. Rulík, Tureček – M. Kadlec, Kverka, Šik – Prymula, Gut, Jiskra – Švec, T. Rohan, D. Tůma – Kropáček, Vildumetz, Osmík.

    Sestava Ústí nad Labem: Hamalčík – Vl. Brož, Vala, J. Drtina, Š. Havránek, M. Voženílek, Vacík, Pika – Tůma, Vrdlovec, Pšenička – Trávníček, G. Szturc, Severa – O. Bláha, Protasenja, Furch – Grim, Matějček, Tlačil.
     
    Lídry sokolovského bodování lze zmínit dva. Na samém vrcholu je Jaromír Kverka, který má na svém kontě doposud čtrnáct gólů a třináct asistencí. O mírný krok za ním se drží Tomáš Rohan a to díky třinácti trefám a dvanácti nahrávkám. I do sokolovské svatyně se postavilo už pět gólmanů. Pravidelně se ale střídají dva. Oba mají shodně jedenáct odchytaných utkání a oba přišli do Baníku na střídavé starty ze Sparty. Prvním z nich je zkušenější Jakub Neužil, jehož úspěšnost činí 89,42 %. Druhým pak junior Oldřich Cichoň s úspěšností 87,59 %.
     
    V ofenzivě Slovanu se daří především jeho kapitánovi Michalovi Trávníčkovi. Tomu se povedlo nasbírat už 24 kanadských bodů, které rozdělil shodně mezi dvanáct tref a dvanáct nahrávek. V počtu asistencí ho ale překonal Jiří Severa se čtrnácti přihrávkami. Ty doplnil šesti góly. Brankoviště Ústeckých střežilo už pět maskovaných mužů. Nejvíce utkání ale odchytala dvojice Hamalčík – Schwarz. Petr Hamalčík je jedničkou Slovanu. Do branky se postavil v třinácti kláních, a to s úspěšností 92,39 %. Zkušený Marek Schwarz mu zdatně sekunduje, ústeckou klec hájil v osmi utkáních. Jeho úspěšnost se vyhoupla na 87,62 %.
     
    To sokolovský Baník nezažívá zrovna radostné období. Nejenže se musel potýkat s odchodem jedné z největších opor Martina Kadlece, ale také z posledních sedmi zápasů dosáhl na bodový zisk jen v jednom jediném, a to když venku porazil o jediný gól v přestřelce nováčka z Kolína. Všechny tři body pak odevzdal Litoměřicím, Jihlavě, Třebíči, Vrchlabí, Prostějovu a Benátkám. Kvůli tomu se Sokolov v tabulce propadl až na jedenáctou příčku se získanými 38 body. Na svého soupeře tak má náskok jen pěti bodů.
     
    S výkony ústeckého týmu je to v současné době jako na houpačce, na každou prohru vždy navazuje jedna výhra. Začalo to venkovní porážkou v Třebíčí, což Slovan napravil už v dalším domácím klání s Frýdkem-Místkem. Totéž se opakovalo u venkovního utkání v Prostějově a domácího s Benátky nad Jizerou. A situace zůstala stejná i v poslední dvojici zápasů, jen porážku Slovan utrpěl doma proti Kolínu, kdežto pro výhru si jel do Kadaně. V současnosti je tedy Slovan v tabulce na třináctém místě, přičemž na postup do play-off mu chybí pět bodů.
     
    Zdravím vás u 27. kola hokejové Chance ligy. V rámci něho bude ústecký zimní stadion hostit klání týmů, které bojují o nejlepší dvanáctku, každý ovšem z jiné pozice. A zatímco domácí HC Slovan Ústí nad Labem se mezi nejlepší snaží dostat, hostující HC Baník Sokolov by se v ní rád udržel. Přeji příjemné hokejové počtení.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. O. Bláha (Protasenja, Jasečko), 3. Vrdlovec (Vladimír Brož, Trávníček), 5. O. Bláha (G. Szturc), 38. O. Bláha (Mareš, G. Szturc), 38. Severa (Trávníček, Š. Havránek), 39. Protasenja (Mareš, G. Szturc) – 5. Prymula (Vrána, Šik), 8. Vrána (Šik, Prymula), 21. D. Tůma, 48. D. Tůma (J. Pohl)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Šatný (Hamalčík) – J. Drtina (A), Š. Havránek, Vladimír Brož, Klikorka, M. Voženílek, Jasečko, Mareš – Trávníček (C), Vrdlovec, Severa – Tůma (A), Matějček, Furch – O. Bláha, G. Szturc, Protasenja – M. Bláha, Costa, D. Sklenář.
    HC Baník Sokolov: Cichoň (5. Neužil) – Přindiš (A), D. Zeman, J. Pohl, Houdek, Klejna, Kadeřávek, A. Rulík – D. Tůma, T. Rohan (C), Švec – Vracovský, Kverka (A), Gut – Rymon, Hašek, Jiskra – Šik, Vrána, Prymula.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Kreuzer, Polonyi
    thejrc.org