Benátky n/J – Šumperk 1:3 (kon.) | Slavia – Litoměřice 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Sokolov 6:4 (kon.)
Kladno – Frýdek-M. 5:1 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 6:5 (kon.) | Třebíč – Přerov 4:5 (1:2 po s.n.)
Kadaň – Kolín 3:5 (kon.) | Prostějov – Vrchlabí 4:1 (kon.) | Jihlava – Vsetín 1:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
6:4 (3:2, 3:1, 0:1)
HC Baník Sokolov
Sobota 06.02.2021, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:03 David TŮMA - 6:4
     
    47:03
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov využívá přesilovku a snižuje na rozdíl dvou branek! Zcela volný prostor u levé tyče Šatného branky svou ranou vytrestal DAVID TŮMA, který tak navyšuje svou dnešní střeleckou listinu na dva přesné zásahy. Asistence: Jan Pohl.
    38:55 Anatolij PROTASENJA - 6:3
     
    38:55
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to tak nevypadá, opravdu to tak je. Slovan dnes potvrdil, že když už gól, tak hned tři v řadě! Po delším obléhání Neužilovy branky dorazil kotouč za jeho záda ANATOLIJ PROTASENJA. Ústecký tým opět navyšuje své vedení. Asistence: Erik Mareš a Gabriel Szturc.
    37:32 Jiří SEVERA - 5:3
     
    37:32
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Skoro to vypadá, jakoby se Ústí střelecky probudilo! Po vhazování se ihned vydalo do útočného pásma a nahrávku přes pravý kruh dorazil přesně do branky u tyčky stojící JIŘÍ SEVERA. Asistence: Michal Trávníček a Štěpán Havránek.
    37:04 Ondřej BLÁHA - 4:3
     
    37:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan se opět ujímá vedení! Od modré tvrdě vypálil Erik Mareš, jehož střelu dotečoval za Neužilova záda ONDŘEJ BLÁHA, který tak kompletuje hattrick v tomto utkání! Asistence: Erik Mareš a Gabriel Szturc.
    20:21 David TŮMA - 3:3
     
    20:21
    Baník právě vstřelil branku!
    Pouhých 21 vteřin hry stačilo Sokolovu k vyrovnání! Přestože se řítil k zemi, i tak dokázal DAVID TŮMA umístit kotouč k pravé tyči branky Olivera Šatného a definitivně tak vrátit svůj tým do hry. Bez asistence.
    07:31 Jakub VRÁNA - 3:2
     
    07:31
    Baník právě vstřelil branku!
    Úvodní náskok Slovanu se začíná pomalu ale jistě snižovat! Otakar Šik našel krásnou zadovkou přes brankoviště JAKUBA VRÁNU, který z první uklidil kotouč do Šatného svatyně. Asistence: Otakar Šik a Patrik Prymula.
    04:53 Patrik PRYMULA - 3:1
     
    04:53
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov rychle odpovídá! Bezprostředně po vhazování se vydal od vlastní branky kombinací do brejku a svou přesnou ranou z mezikruží zaskočil Šatného PATRIK PRYMULA. Asistence: Jakub Vrána a Otakar Šik.
    04:09 Ondřej BLÁHA - 3:0
     
    04:09
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Jako by toho nebylo málo, Slovan v krátkém čase střílí již třetí branku! Rychlou kombinační akci zakončil dorážkou k pravé tyči ONDŘEJ BLÁHA a vyhnal Cichoně z branky. Asistence: Gabriel Szturc.
    02:56 Daniel VRDLOVEC - 2:0
     
    02:56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Na druhou branku netřeba dlouho čekat! Vladimír Brož napálil kotouč na modré přímo na teč DANIELU VRDLOVCOVI, který ho posunul k levé tyči svatyně Oldřicha Cichoně. Asistence: Vladimír Brož a Michal Trávníček.
    01:44 Ondřej BLÁHA - 1:0
     
    01:44
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé! Slovan se doslova vyřítil proti Cichoňově brance a v nájezdu se dostal k zakončení ONDŘEJ BLÁHA, který bleskově vypálil kotouč přímo za záda sokolovského brankáře. Asistence: Anatolij Protasenja a Sebastian Jasečko.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. O. Bláha (Protasenja, Jasečko), 3. Vrdlovec (Vladimír Brož, Trávníček), 5. O. Bláha (G. Szturc), 38. O. Bláha (Mareš, G. Szturc), 38. Severa (Trávníček, Š. Havránek), 39. Protasenja (Mareš, G. Szturc) – 5. Prymula (Vrána, Šik), 8. Vrána (Šik, Prymula), 21. D. Tůma, 48. D. Tůma (J. Pohl)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Šatný (Hamalčík) – J. Drtina (A), Š. Havránek, Vladimír Brož, Klikorka, M. Voženílek, Jasečko, Mareš – Trávníček (C), Vrdlovec, Severa – Tůma (A), Matějček, Furch – O. Bláha, G. Szturc, Protasenja – M. Bláha, Costa, D. Sklenář.
    HC Baník Sokolov: Cichoň (5. Neužil) – Přindiš (A), D. Zeman, J. Pohl, Houdek, Klejna, Kadeřávek, A. Rulík – D. Tůma, T. Rohan (C), Švec – Vracovský, Kverka (A), Gut – Rymon, Hašek, Jiskra – Šik, Vrána, Prymula.

    Rozhodčí: Zubzanda, Kostourek – Kreuzer, Polonyi
    thejrc.org