Valencia – Ath. Bilbao 2:2 (kon.) | Getafe – Sevilla 0:1 (kon.) | Huesca – Alavés 1:0 (kon.)
Real Madrid – Atlético 2:0 (kon.)
konec
Real Madrid
2:0 (1:0)
Atlético Madrid
Sobota 12.12.2020, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:56:40)
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 4:3. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 7:16.
     
    Je konec! Domácí Real nakonec toto utkání zvládl s přehledem a vyhrál 2:0. Zapisuje tedy tři body do tabulky a stáhl náskok Atlética na tři body, to však má ještě zápas k dobru. Domácí vedli po prvním poločase a v druhém své vedení ještě umocnili. K odraženému balónu se dostal Dani Carvajal, který sice parádní ranou trefil tyč, avšak míč se od zad Jana Oblaka odrazil do sítě. Smolná vlastní branka pro gólmana hostí. Na druhé straně mohl zápas ještě zdramatizovat Saúl, ale Thibaut Courtois vytáhl skvělý zákrok.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Do konce utkání nám chybí poslední minutka! Domácí celek vede o dvě branky a bude dnes vítězem madridského derby. Stáhne náskok Atlética na čele tabulky na tři body... Bude to ještě zajímavé.
     
    90+2
    Tento duel se svým způsobem už jenom dohrává. Real vede nadále o dvě branky a dá se říct, že stále kontroluje hru. Atlético toho dnes moc nepředvedlo.
     
    90+1
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    90
    Ještě šance na domácí straně, avšak třetí branka z toho není. Karim Benzema na sebe natáhl dva soupeře a poslal míč doprava na Lucase Vázqueze. Jeho dobrou ránu pod břevno Jan Oblak vyrazil na rohový kop!
     
    89
    Atlético vymyslelo parádní dlouhý pas na Ángela Correu, který si ale nejspíše nepohlídal ofsajdové postavení. Kdyby skóroval, gól by nejspíše uznán nebyl.
     
    88
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Federico Valverde.
     
    87
    Domácí fotbalisté sice směrem dopředu nic nevymysleli, ale vadit jim to nemusí. Na balónu se totiž drží i nadále a svému soupeři nedovolují nějaký tlak.
     
    86
    Atleti si vybojovali už šestý rohový kop do svých statistik, avšak nebezpeční nebyli ani tentokrát. Troufnu si tvrdit, že Bílý balet dnes získá plný počet bodů.
     
    85
    Rodrygo předvedl faul z kategorie taktických, takže jeho spoluhráči se v pohodě stihnout vrátit do obrany. Zidane navíc připravil další střídání.
     
    84
    Thibaut Courtois už samozřejmě nikam nespěchal a chvilku s odkopem počkal. Následně ho poslal na polovinu hřiště, kde souboj vyhrál jeho spoluhráč.
     
    83
    Raphaël Varane zastavil průnikovou přihrávku, ale poté nepřesně rozehrál. Thomas Lemar se následně dostal ke střele, která byla hodně nepřesná.
     
    82
    Atlético ještě vybojovalo autové vhazování na útočné polovině, ale nyní se mu jednoduše nedaří. Obrana jeho soupeře dnes působí opravdu dobrým dojmem.
     
    81
    Thibaut Courtois se však nyní musel zaskvět proti zakončení Atlética! Na parádní centr si totiž naskočil Saúl, jenž mířil do dobrého místa. Belgický gólman ale jeho hlavičku vyrazil!
     
    80
    A do konce druhého poločasu nám chybí posledních deset minut! Od Realu už by to musel být zkrat, aby dnes nezískal výhru, natož ani jeden bod.
     
    79
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Dani Carvajal, přichází Marco Asensio.

    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Rodrygo.

    Denisa Józsová

    Branky: 15. Casemiro (Kroos), 63. Oblak (vla.)

    Karty:   36. Casemiro (REA) – 46. Lemar (ATM), 50. Á. Correa (ATM), 65. Hermoso (ATM)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 4:3. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 7:16.
    Real Madrid: Courtois – Carvajal (79. Asensio), Varane, Ramos (C), F. Mendy – Modrić (88. Valverde), Casemiro, Kroos – L. Vázquez, Benzema, Vinícius Júnior (79. Rodrygo).
    Náhradníci: Altube, Lunin – Nacho Fernández, Isco, Valverde, Rodrygo, Militao, Odriozola Arzallus, Marcelo, Asensio.

    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, Felipe (46. Lemar), Hermoso – M. Llorente, H. Herrera (46. Lodi), Koke (C), Carrasco (46. Á. Correa) – L. Suárez (73. Kondogbia), Félix (60. Saúl).
    Náhradníci: Grbić, San Román – Á. Correa, Saúl, Lodi, Lemar, Šaponjić, Vrsaljko, Torreira, Kondogbia, Vitolo.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, De Francisco
    thejrc.org