K. Vary – Mladá Boleslav 1:2 (1:2 po s.n.) | Vítkovice – Litvínov 6:2 (kon.) | Liberec – Pardubice 1:2 (kon.)
Plzeň – Sparta 2:6 (kon.) | Motor ČB – Mountfield HK 3:5 (kon.) | Zlín – Olomouc 1:4 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 1:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
2:6 (1:2, 1:1, 0:3)
HC Sparta Praha
Neděle 13.12.2020, 16:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:49 Lukáš PECH - 2:6
     
    57:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nyní už je to definitivní. Plzeň špatně vyvezla kotouč z vlastní třetiny, puk si pro sebe uzmul LUKÁŠ PECH, který s velkou dávkou paní štěstěny překonává Frodla. Bez asistence.
    52:32 Michal ŘEPÍK - 2:5
     
    52:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je nejspíše rozhodnuto. Polášek našel u mantinelu Sobotku, který hned vrátil puk mezi kruhy, odkud nechytatelně pálil MICHAL ŘEPÍK. Sparta vede o tři branky a všechny jejich kroky směřují ke třem bodům. Asistence: Vladimír Sobotka, Adam Polášek.
    41:06 Jan BUCHTELE - 2:4
     
    41:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle Plzeň přesně nechtěla. David Tomášek ujel na levé straně, bekhendem našel na druhé vlně rozjetého JANA BUCHTELEHO, který se trefil naprosto přesně pod horní tyčku, Frodl zcela bez šance. Asistence: David Tomášek.
    33:53 Peter ČEREŠŇÁK - 2:3
     
    33:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla neskutečný bomba! Milan Gulaš hledal mezi kruhy Kodýtka, ten ovšem puk netrefil. Kracík následně našel na modré čáře PETERA ČEREŠŇÁKA, který nedal Machovskému sebemenší šanci. Asistence: Jaroslav Kracík, Milan Gulaš.
    31:44 Lukáš ROUSEK - 1:3
     
    31:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nejprve se Kantner neprobojoval ke střele a puk ztratil, po rychlé přihrávce Poláška vzápětí jel sám na bránu LUKÁŠ ROUSEK a sparťanský hráč se trefil přesně mezi betony. Asistence: Adam Polášek, David Tomášek.
    12:29 Robert ŘÍČKA - 1:2
     
    12:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta opět vede a využívá svou první početní výhodu. Jan Košťálek nejprve střelou od modré čáry hodně minul bránu, avšak jeho rána se změnila v přihrávku na Rouska, který okamžitě oslovil mezi kruhy ROBERTA ŘÍČKU, který zamířil do černého. Asistence. Lukáš Rousek, Jan Košťálek.
    08:51 Petr KODÝTEK - 1:1
     
    08:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Petr Straka nejprve z otočky minul branku, avšak puk se dostal na modrou čáru, odkud vystřelil Roman Vráblík, puk v letu trefil ještě PETRA KODÝTKA, který si tak připisuje na svůj vrub velice šťastnou branku. Asistence: Roman Vráblík, Petr Straka.
    03:26 Roman HORÁK - 0:1
     
    03:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se z první vážnější situace ujímá vedení. Vladimír Sobotka z levého kruhu nastřelil jen před brankou stojícího Vojtěcha Budíka, odražený puk vzápětí dopravil střelou mezi betony ROMAN HORÁK. Asistence: Vladimír Sobotka, Michal Řepík.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 9. Kodýtek (Vráblík, Straka), 34. Čerešňák (Kracík, Gulaš) – 4. Horák (Sobotka, Řepík), 13. Říčka (Rousek, Košťálek), 32. Rousek (Polášek, Tomášek), 42. Buchtele (Tomášek), 53. Řepík (Sobotka, Polášek), 58. Pech


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák, Budík, Stříteský, Vráblík, Kvasnička, Lang – Suchý, Kracík (A), Gulaš (C) – Straka (A), Kodýtek, Eberle – Pour, Rob, Kantner – Malát, Stach, Šuhaj.
    HC Sparta Praha: Machovský (Neužil) – Němeček, M. Jandus, Polášek, Košťálek, Tomáš Dvořák, Kalina, Piskáček (A) – Sobotka, Horák, Řepík (C) – Buchtele, Tomášek, Rousek – Říčka, Pech (A), Šmerha – Zikmund, Sukeľ, Dvořáček.

    Rozhodčí: Šír, Kika – Lučan, Kis
    bahis siteleri