K. Vary – Mladá Boleslav 1:2 (1:2 po s.n.) | Vítkovice – Litvínov 6:2 (kon.) | Liberec – Pardubice 1:2 (kon.)
Plzeň – Sparta 2:6 (kon.) | Motor ČB – Mountfield HK 3:5 (kon.) | Zlín – Olomouc 1:4 (kon.)
Kometa Brno – Třinec 1:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:5 (0:4, 2:0, 1:1)
Mountfield HK
Neděle 13.12.2020, 17:00 • Budvar aréna • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Jakub LEV - 3:5
     
    59:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Miroslav Forman svou dobrou střelou trefil jen rameno gólmana, následně se hosté trefují do prázdné sítě! JAKUB LEV se po dalším souboji dostal k odraženému kotouči a trefil se přes celé hřiště do prázdné branky. Bez asistence.
    43:40 Zdeněk DOLEŽAL - 3:4
     
    43:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak nakonec to bude ještě drama! Matouš Venkrbec byl faulovaný na útočné modré, ale do samostatného úniku se dostal ZDENĚK DOLEŽAL. Jeho střela sice nebyla úplně ideální, ale kotouč se nejspíš došoural za čáru! Bez asistence.
    36:09 Vít JONÁK - 2:4
     
    36:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši měli hrát přesilovou hru ale nebudou, jelikož se trefují ve výhodě! Marek Mazanec se nedostal ke pomalé střele bekhendem včas. Následně vznikla hodně nepřehledná situace v brankovišti, kterou vyřešil svým gólem VÍT JONÁK! Jsou Budějovice zpět ve hře?
    23:43 Miroslav FORMAN - 1:4
     
    23:43
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí se ubránili a podařilo se jim právě snížit rozdíl na tří branek! Marek Mazanec udělal obrovskou chybu za brankou, načež přišla přihrávka zpět před branku. Tam byl nejagilnější MIROSLAV FORMAN, který zapisuje v prvním utkání za Motor první branku. Zdeněk Doležal tam byl ale také hodně aktivní, tak uvidíme, jestli se střelec nebude měnit. Bez asistence.
    09:35 Jordann PERRET - 0:4
     
    09:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to už je debakl pro domácí, a to je odehrání teprve deset minut! JORDAN PERRET si najel na útočnou modrou, kam také přihrávku dostal. Dostal se až ke střele zápěstím přes obránce a trefil se přesně k zadní tyči. Asistence: Kevin Klíma a Filip Hronek.
    07:48 Radek SMOLEŇÁK - 0:3
     
    07:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    A s domácím celkem to začíná vypadat opravdu bledě, prohrává už o tři branky! Jakub Orsava táhl přečíslení dva na jednoho a vybídl ke skórování RADKA SMOLEŇÁKA, který v pohodě posunul puk do prázdné sítě. Asistence: Jakub Orsava a Radim Šalda.
    03:30 Radek SMOLEŇÁK - 0:2
     
    03:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Avšak krátce po vypršení oslabení domácích se hosté prosazují! RADEK SMOLEŇÁK byl připravený u pravé tyče, kam dostal skvělou přihrávku. Domácí gólman se proti němu sice vrhnul, avšak hostující kapitán si poradil a poslal puk nad něj. Asistence: Petr Koukal Filip Hronek.
    00:43 Radim ŠALDA - 0:1
     
    00:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je znovu rychlá branka, kterou dostává Motor v první minutě. Jakub Sklenář posunul kotouč na modrou, kde se do puku opřel RADIM ŠALDA. Tomu sice střela úplně nesedla, možná došlo k lehké teči domácích a touš skončil v síti. Asistence: Jakub Sklenář a Radek Smoleňák.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 24. Forman, 37. Jonák, 44. Z. Doležal – 1. Šalda (J. Sklenář, Smoleňák), 4. Smoleňák (Koukal, Hronek), 8. Smoleňák (Orsava, Šalda), 10. Perret (Kevin Klíma, Hronek), 60. Lev


    Banes Motor České Budějovice: Patera (10. Strmeň) – Slováček, Vydarený, Pýcha, Plášil, Lytvynov, Pavel, Roth, Suchánek – Christov, Venkrbec, Jonák – Forman, Raška I, Z. Doležal – Michnáč, Gilbert, D. Voženílek – Karabáček, Prokeš.
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel, Hronek, Šalda, F. Pavlík, Jank, Zámorský, Čáp – Kelly Klíma, Cingel, Orsava – Smoleňák, M. Zachar, J. Sklenář – Kevin Klíma, Koukal, Perret – Jergl, Lev, R. Pilař.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Pešek, Malý
    thejrc.org