Freiburg – Hertha 4:1 (kon.) | Wolfsburg – Stuttgart 1:0 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
1:0 (0:0)
VfB Stuttgart
Neděle 20.12.2020, 18:00 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Německá Bundesliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli všem. Děkuji za pozornost a u Bundesligu v příštím roce na počtenou. (19:58:48)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 9:8. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 15:7.
     
    Wolfsburg udržel domácí neporazitelnost i v dnešním duelu a navíc prolomil neporazitelnost Stuttgartu na venkovních hřištích. Domácí však měli velkou dávkou štěstí, protože výhru jim dost šťastným gólem zajistil Josip Brekalo, protože po jeho střele z přímého kopu se míč ještě dvakrát odrazil a až pak zamířil do sítě. Stuttgart následně usiloval o vyrovnání, vytvořil si několik nebezpečných příležitostí, ale chybělo tomu přesné zakončení. Hosté tak po dlouhé době prohrávají a zůstávají tak na sedmém místě tabulky, zatímco Wolfsburg se díky třem bodům posouvá na čtvrtou příčku.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Koen Casteels odkopem posílá míč co nejdál od své klece. Gregor Kobel míč okamžitě posílá zpátky, takže jeho spoluhráči ještě mohou hledat cestu do zakončení.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Yannick Gerhardt (VfL Wolfsburg).
     
    90+2
    Josuha Guilavogui sice dobře zachytil nákop za své záda, ale míč vlastně sklepl jenom pro hostujícího Waldemara Antona, který šel místo zakončení do kličky, což už se mu nevyplatilo!
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    90
    Při rohu se hosté k ničemu nedostali, rozehrávat navíc bude Koen Casteels, který s tím samozřejmě nikam nespěchá a snaží se získat co nejvíce času.
     
    89
    Další velká šance pro Stuttgart, která ale končí jen rohovým kopem. Mateo Klimowicz se výborně uvolnil a následně posílal míč do malého vápna, kde však dobrý obranný zákrok předvedl John Anthony Brooks.
     
    88
    Roberto Massimo dostal dobrý pas na pravou stranu, kde ale neměl moc prostoru, takže přihrával jen dozadu, kde následně jeho spoluhráči přišli o balón.
     
    87
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Bote Baku, přichází Joao Victor.
     
    86
    Z rohu však nic nebylo, následný protiútok soupeře taktickým faulem raději zastavil Orela Mangalu, který za svůj počin zhlédl kartu žluté barvy.
     
    86
    Gonzalo Castro také servíroval míč za obranu, avšak jeden z protihráčů balón srazil na rohový kop, což je pro hosty vlastně dobře.
     
    85
    Stuttgart bude v závěru hodně nebezpečný, což nyní potvrdil Saša Kalajdžić, který si dobře naběhl za obranu, ale po přihrávce pálil jen do protihráče, který před ním šel obětavě do skluzu.
     
    84
    Wolfsburg se k míči rychle dostal a sám rozehrává, s čímž si samozřejmě dává na čas. Následně Wout Weghorst přihrával za obranu, avšak Nicolás González se dobře vrátil a hlavou srazil míč do rukavic svého brankáře.
     
    83
    Hostům už opravdu začíná docházet čas, další útok navíc musí začínat ze své poloviny.
     
    82
    Philipp Klement od rohového praporku posílal míč na zadní tyč, kde si to zkušeně pohlídal Koen Casteels, který bez problémů vyrazil míč z nebezpečné zóny.

    Lukáš Mihal

    Branky: 49. Brekalo

    Karty:   76. Steffen (WOF), 90+2. Gerhardt (WOF) – 20. N. González (STU), 48. Anton (STU), 86. Mangala (STU)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 9:8. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 15:7.
    VfL Wolfsburg: Casteels – Steffen, Lacroix, Pongračić (73. Brooks), Otávio – Gerhardt, Guilavogui (C) – Baku (87. Joao Victor), Brekalo (60. Mbabu) – Weghorst, Białek (73. Ginczek).
    Náhradníci: Pervan – Marmúš, Mbabu, Ginczek, Malli, Brooks, Joao Victor.

    VfB Stuttgart: Kobel – Stenzel (73. Kalajdžić), Anton, Kempf (C) – Wamangituka (60. Klimowicz), Mangala, Endo, Didavi (81. Klement), Sosa (81. G. Castro) – Coulibaly (61. Massimo), N. González.
    Náhradníci: Bredlow – Kamiński, Massimo, Kalajdžić, Klimowicz, Klement, Förster, G. Castro, Mavropanos.

    Rozhodčí: Badstübner – Schüller, Dietz
    bahis siteleri