Přerov – Frýdek-M. 3:0 (kon.) | Vrchlabí – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Litoměřice – Poruba 2011 3:0 (kon.)
Havířov – Jihlava 3:2 (kon.) | Vsetín – Třebíč 3:0 (kon.) | Kolín – Slavia 2:5 (kon.)
Kladno – Prostějov 4:2 (kon.) | Šumperk – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Sokolov – Kadaň 10:0 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
10:0 (2:0, 2:0, 6:0)
SK Trhači Kadaň
Středa 17.02.2021, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký středeční večer přeji všem příznivcům hokeje. Hokejová Chance liga pokračuje dalšími zápasy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Baník Sokolov a SK Trhači Kadaň v rámci osmadvacátého kola.
     
    HC Baník Sokolov

    Hokejisté dnes domácího Sokolova se v tabulce Chance ligy nacházejí na dvanáctém místě a jsou tedy na poslední pozici, která zaručuje vyřazovací boje, konkrétně osmifinále druhé nejvyšší soutěže. Na své konto dosud zapsali osmatřicet bodů a rozhodně nemají play-off jisté, protože jim na záda dýchají další soupeři, kteří mají minimální ztrátu. Baník naposledy zvítězil první únorový den, kdy vyhrál 5:4 v Kolíně. Poté přišly dvě prohry po sobě shodným výsledkem. 4:6 totiž Baníci prohráli v Benátkách a v Ústí nad Labem. Po šesti duelech na cizím kluzišti se dnes Sokolov vrací na svůj stadion a proti Kadani bude chtít uspět.

    Nejproduktivnější hráči

    Jaromír Kverka 14+14
    Tomáš Rohan 13+12
    Otakar Šik 7+13
     
    SK Trhači Kadaň

    Hokejisté Kadaně patří i letos k nejslabším týmům Chance ligy, v tabulce je najdeme na samém chvostu. Jsou tedy poslední, na osmnáctém místě a zapsali jen šestnáct bodů. Za sebou mají tři domácí duely. Nejprve porazili 4:3 Šumperk, poté následovaly dvě prohry. 1:5 s Ústím nad Labem a 3:5 pak s nováčkem z Kolína. Výsledky tak tedy nejsou ideální a na vyřazovací boje tak mohou hosté určitě zapomenout a po základní části tak sezona pro ně skončí. Na dvanáctou pozici mají velkou ztrátu, kterou už jen těžko doženou. Nicméně v Sokolově budou chtít vyhrát, aby zastavili dvojzápasový bodový půst. Čeká nás zajímavý zápas, který si nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Jan Svoboda 8+16
    Roman Chlouba 9+14
    Tomáš Koblížek 8+11
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně už utkaly. Sokolov v lednu vyhrál na ledě Kadaně 6:4. Hosté tak mají svému soupeři dnes co vracet.
     
    Vzhledem k opatřením kvůli koronaviru se utkání uskuteční bez přítomnosti diváků v hledišti.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Baník Sokolov: Neužil (Cichoň) – Poizl, J. Pohl (A), Kadeřávek, Klejna, Přindiš (A), D. Zeman, Benda – D. Tůma, Gut, T. Rohan (C) – Šik, Hašek, Prymula – Kropáček, Vrána, Vracovský – Křemen, Rymon, A. Rulík.

    SK Trhači Kadaň: Hamrla (R. Běhula) – Trefný (C), Kottek (A), Havlín, Seemann, Delmarche, T. Běhula, Horáček – M. Zabloudil, M. Svoboda (A), Chlouba – T. Koblížek, J. Svoboda, Houška – L. Koblížek, Hradecký, Homer – Adámek, J. Veselý.

    Rozhodčí: Petružálek, Kostourek – Coubal, Baxa.
     
    Domácí hráči se ještě trochu zdrželi v kabině. Nyní už jsou oba celky na ledě a utkání za chvíli začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:23
    Hned po vhazování se k puku dostal David Tůma a natlačil se před hostující branku. Patrik Hamrla však zakročil a po chvilce vychytal i Michala Guta.
     
    00:36
    Také hosté hned o sobě dali vědět. Z rychlého protiútoku pálil od levého hrazení Jan Svoboda a jeho projektil pak chytá Jakub Neužil a raději hru zastavuje.
     
    01:20
    Znovu se domácí celek usadil v pásmu Kadaně. Od modré čáry pak vystřelil Tomáš Vracovský, ovšem jeho pokus Patrik Hamrla srazil do bezpečí. Stále ale pokračuje akce sokolovského Baníku.
     
    02:15
    V rohu obranného pásma vybojoval puk Tomáš Vracovský a hned ho poslal do prostoru mezi kruhy. Najíždějící spoluhráč však svou střelu poslal jen vedle levé tyče.
     
    02:49
    Pohl střílel od modré čáry a těsně před Patrikem Hamrlou dorážel Petr Hašek, ale i s touto akcí sokolovského týmu si brankář Kadaně poradil.
     
    03:32
    Kadaňští se jen ubránili další domácí akci a vytěsnili kotouč do středního pásma. Tam si ho sebrali Baníci a pádí do další útočné akce.
     
    04:29
    Otakar Šik si sjel do prostoru mezi kruhy a klepl si o přihrávku, ale nakonec pak puk namířil jen hodně vedle hostující branky. Na druhé straně se rýsovala akce Kadaně, ale David Homer se zblízka neprosadil.
     
    05:15
    Po další střele domácích zakročil Patrik Hamrla a před dotírajícími sokolovskými útočníky raději hru přerušil. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    05:41
    Adam Rulík to znovu zkusil zblízka, ale opět na Patrika Hamrlu nevyzrál. Ten tak znovu podržel Trhače.
     
    06:18
    Na pravém kruhu střílel Michal Gut, jeho svižná rána pak skončila znovu na připraveném Patriku Hamrlovi. Ten hned nechal hru plynout a do akce posílá své spoluhráče.
     
    07:15
    Aktivita Sokolova stoupala, znovu se musel Hamrla zaskvět ve svém brankovišti, když lapil dvě po sobě jdoucí střely soupeře. Opět je přerušeno.
     
    07:43
    Pokus od modré čáry opět kryje brankář Trhačů a rozhodně se ve své brance nenudí. Po dalším zákroku musel opět hru zastavit.
     
    08:08
    Daniel Poizl si připsal dobrý obranný zákrok. Po delší době se do útočné akce dostali hosté, ale Jakub Neužil si poradil a konečně si také pořádně sáhl na puk.
     
    08:52
    Adam Rulík se proháčkoval obranou Kadaně jako nůž máslem a poté stahovačkou poslal pozdrav na Patrika Hamrlu, který byl znovu pozorný a neinkasoval.
     
    09:37
    Na druhé straně si zase museli dávat pozor hosté, kteří čelili dalšímu menšímu tlaku sokolovských hokejistů. Znovu však uspěli.
     
    10:00
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Matyáš Svoboda – 2 min., krosček).
     
    10:00
    Jako první si přesilovou hru zahrají hráči Sokolova. Matyáš Svoboda dostal dvě minuty za krosček a už sedí na lavici hanby.
     
    10:18
    Hosté se ubránili první přesilovkové akci Sokolova a ten se po vracení se zpět do teritoria Kadaně dopustil postavení mimo hru a ta byla vykázána zpět do neutrální zóny.
     
    10:58
    David Tůma se natlačil až před Hamrlu, kde tečoval pokus spoluhráče, ale hostující brankář byl znovu pohotový a přikryl puk pod svojí lapačku.
     
    11:24
    Otakar Šik měl na holi největší šanci průběhu zápasu. Na pravém kruhu převzal přihrávku a poté okamžitě pálil k bližší tyči, ale Patrik Hamrla natáhl svůj levý beton a tuto šanci Sokolova zneškodnil!
     
    11:59
    Následně pak se k puku dostala Kadaň a odpálila ho až před Jakuba Neužila. Domácí tak musejí svou další akci zakládat od jeho branky.
     
    12:00
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    12:30
    Jakub Trefný si zpracoval puk na modré čáře a poté vyslal na Neužila přízemní pokus, který však domácí brankář vykopl pravým betonem do bezpečí.
     
    13:39
    Hosté se opět dostali do útočné akce, ale obrana Sokolova je nepustila k ohrožení Jakuba Neužila. Nicméně stále se Trhači drží v útočném teritoriu.
     
    14:14
    Po rychlé akci na druhé straně to ze střední vzdálenosti zkusil Otakar Šik, ale opět proti gólmanovi Kadaně neuspěl.
     
    14:50
    Zakázané uvolnění Sokolova a hra se stěhuje před Jakuba Neužila. Vhazovat se bude po jeho levé ruce. Kadaň tak zadarmo získala útočné pásmo.
     
    15:05
    Otakar Šik prolétl do útočného pásma po pravém křídle, rychle si sjel na hranu pravého kruhu, jeho přízemní pokus však končí jen vedle vzdálenější tyče.
     
    16:01
    Padající hostující hráč vzal s sebou i branku domácích a ta se vychýlila ze svého postavení. Už je ale zase vše v pořádku a vhazuje se po pravé ruce Jakuba Neužila.
     
    16:18
    Další dvě střely šly na Patrika Hamrlu, hostující gólman zapsal další dva přesné zákroky a opět notně svůj tým podržel.
     
    17:00
    Baník právě vstřelil branku!
    Přesně úderem sedmnácté minuty se v první třetině poprvé mění skóre. Dominik Rymon to zkusil před Hamrlou, ale kotouč se jen odrazil do prostoru mezi kruhy, kam si sjel ADAM RULÍK a poté svižnou ranou poslal kotouč za záda hostujícího brankáře – 1:0. Asistence: Dominik Rymon.
    17:00 Adam RULÍK - 1:0
     
    17:42
    Domácí se po chvilce dostali do další akce, ale Daniel Poizl poslal přízemní střelu jen přímo do Patrika Hamrly. Ten poté nechal hru plynout a rozehrál kotouč svým spoluhráčům.
     
    18:28
    Tomáš Vracovský pronikl osou hřiště do útočného pásma a poslal puk na levou stranu, Vrána ale minul.
     
    18:56
    Baník právě vstřelil branku!
    V závěru prvního dějství navyšuje domácí celek své vedení a má dvoubrankový náskok. David Tůma v tandemu dva na jednoho našel ideálně postaveného TOMÁŠE ROHANA, jenž rychlou střelou pověsil kotouč do sítě – 2:0. Asistence: David Tůma a Michal Gut.
    18:56 Tomáš ROHAN - 2:0
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:26
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Dominik Rymon – 2 min., podrážení).
     
    19:45
    Hosté získali přesilovou hru a ještě to zkoušejí před domácí brankou. Kontaktní branka do šatny by jim rozhodně přišla vhod. Obrana Sokolova je však zatím proti.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina duelu mezi Sokolovem a Kadaní je minulostí. V ní se dlouho neměnilo skóre, v sedmnácté minutě to ale změnil Baník. Adam Rulík z prostoru mezi kruhy překonal Hamrlu a poslal Sokolov do vedení. O necelé dvě minuty později už to bylo 2:0. To v situaci dva na jednoho dostal na pravý kruh nabito od Davida Tůmy Tomáš Rohan a nedal brankáři Kadaně žádnou šanci. Hosté tak mají v dalším průběhu hry rozhodně co dohánět.
     
    Střely na branku: 19 – 5
     
    Další třetina začne přibližně v 18:50.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Zakázané uvolnění Kadaně a hra se hned v úvodu druhé třetiny stěhuje před Patrika Hamrlu. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    20:33
    Hosté se na chvíli usadili v pásmu Sokolova, ale jejich střela skončila zmarem. Následně pak se domácí celek osvobozuje a vyhazuje puk až před kadaňskou branku.
     
    21:26
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    21:48
    Patrik Prymula se z prostoru mezi kruhy prezentoval nepříjemnou střelou, kterou Patrik Hamrla kryje a poté hru raději zastavil. Znovu se tak bude vhazovat před jeho brankou.
     
    22:08
    Velká šance domácích a moc nechybělo, a bylo to 3:0. Vojtěch Kropáček si nabruslil do lepší střelecké pozice a poté svižnou střelou orazítkoval tyč soupeřovy brány!
     
    23:22
    Klejnova střela byla tečována mimo ohrožení Patrika Hamrly, nicméně nadále pokračovala akce domácích a po dalším pokusu už Hamrla opět zastavuje dění na hrací ploše.
     
    24:05
    Dominik Rymon si po pravém křídle sjel do střelecké pozice, ale jeho pokus zastavil znovu pozorný brankář Kadaně.
     
    24:54
    Patrik Prymula nezachytil přihrávku spoluhráče a nemohl tak zakončit. Stejný hráč pak po chvilce už poslal střelu na branku Kadaně, ta ale zamířila jen vedle levé tyče z pohledu Patrika Hamrly.
     
    25:27
    Zakázané uvolnění Kadaně. To znamená, že se hra opět přesouvá před Hamrlu a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    25:44
    Další icing Trhačů. Ti opět budou čelit akci Sokolova, protože se vhazuje v blízkosti Patrika Hamrly.
     
    25:59
    Tomáš Rohan v rohu pásma soupeře nevybojoval puk a nakonec se do akce na druhé straně dostali hosté. Ovšem střela Cédrica Delmarcheho končí jen na betonu Jakuba Neužila.
     
    27:44
    Jakub Veselý se na pravé straně dostal k odraženému kotouči a snažil se ho nasměrovat mezi tři tyče, ale to se mu nepovedlo. Jakub Neužil tak stále hájí nulu na svém kontě.
     
    28:42
    Patrik Hamrla čelil dalšímu tlaku soupeře. Těsně před ním tečoval puk Jakub Vrána, ale znovu byl hostující brankář proti a po zákroku před dotěrnými Baníky radši přerušil hru.
     
    29:12
    Patrik Kadeřávek ze střední vzdálenosti napálil puk přímo na branku Kadaně, ale tam byl s dalším zákrokem připravený pohotový Patrik Hamrla.
     
    29:40
    Domácí hrají s přehledem a drží dvoubrankový náskok. Znovu byli delší dobu před brankou hostů, ale pokus Františka Klejny šel jen do betonu Hamrly.
     
    30:23
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Petr Horáček – 2 min., podrážení).
     
    30:33
    Hosté se dopustili dalšího faulu a domácí celek má k dispozici další přesilovou hru. Už se usadil před Hamrlou a kombinuje před jeho klecí.
     
    30:44
    Jan Pohl poslal od modré čáry přízemní pokus, ale nikdo z jeho spoluhráčů ho před Hamrlou netečoval.
     
    31:11
    Nyní to zkusil těsně před brankou Kadaně Jakub Vrána, který si na pravé straně sjel do lepší pozice a jeho táhlá střela pak končí na Patriku Hamrlovi.
     
    31:19
    Petr Hašek kousek u hostujícího brankovišti vystřelil z otočky, ale znovu ztroskotal na pozorném Hamrlovi. Hosté poté získali puk a poslali ho až před Jakuba Neužila.
     
    31:51
    Baník právě vstřelil branku!
    Přesilovka domácích je využita a ti jdou do tříbrankového trháku. Tomáš Rohan dostal puk do prostoru mezi kruhy, kde se do střely opřel TOMÁŠ VRACOVSKÝ a vymetl pak v síti hostů pavučiny – 3:0. Asistence: Tomáš Rohan a Jan Pohl.
    31:51 Tomáš VRACOVSKÝ - 3:0
     
    33:08
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Miroslav Hradecký – 2 min., podrážení).
     
    33:50
    Hosté jsou znovu ve čtyřech, zatím ale domácí celek nepustili do útočného pásma a naopak déle drželi puk před Neužilem.
     
    34:07
    Nyní už ale hráči Kadaně čelili další akci domácích a do akce musel jít brankář Patrik Hamrla. Ten nechal znovu hru zastavit.
     
    34:24
    Petr Hašek z prostoru mezi kruhy vystrašil svižnou ranou Hamrlu, ale ten dostal opět puk do bezpečí.
     
    35:02
    Patrik Prymula dotíral u Hamrly, ten pak vleže nadvakrát ukryl kotouč a hra je zastavena.
     
    35:02
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jan Svoboda – 2 min., hrubost).
     
    35:08
    Hosté jsou ve čtyřech.
     
    35:21
    Tomáš Rohan měl rychlost a poté vystřelil směrem k přední tyči, ale jeho pokus končí mimo tři tyče. Hned na to se hosté osvobozují a vyhazují puk před Neužila.
     
    35:57
    Adámek se ve vlastním oslabení dostal do šance, tu si však pohlídal Jakub Neužil a po delší době si pořádně osahal kotouč.
     
    36:22
    Agilní Patrik Prymula znovu dotíral před hostující branku, poté nabil mezi kruhy spoluhráči, který však orazítkoval jen zadní mantinel.
     
    36:49
    Vhazuje se před sokolovskou branku, konkrétně po pravé ruce Jakuba Neužila.
     
    37:02
    Dominik Rymon z levé strany vyslal nebezpečnou střelu, kterou poté znovu kryje hostující brankář.
     
    37:02
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    37:46
    Tomáš Rohan se neprodral do útočného pásma, o chvilku později se to povedlo Rulíkovi a Sokolov opět útočí.
     
    37:58
    Po pěkně sehrané kombinaci se podruhé v utkání prosadil Adam Rulík, ale z gólu se radoval předčasně. Této trefě totiž předcházel faul Jakuba Vrány a místo navýšení skóre Sokolova je tu jeho dvouminutový trest.
     
    37:58
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Jakub Vrána – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:31
    Baník právě vstřelil branku!
    Ačkoli hosté hráli přesilovou hru, ve vlastním oslabení udeřili domácí. David Tůma našel dobře postaveného PETRA HAŠKA na levé straně, který poté svou střelou do částečně odkryté branky navyšuje domácí vedení – 4:0. Asistence: Otakar Šik a Petr Přindiš.
    39:31 Petr HAŠEK - 4:0
     
    39:45
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jan Svoboda – 2 min., sekání).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní se domácí prosadili znovu dvakrát a mají tak před třetí třetinou už čtyřbrankový náskok. Nejprve na 3:0 zvyšoval Tomáš Vracovský, půl minuty před vypršením druhého dějství se ještě trefil Petr Hašek, a sice ve vlastním oslabení. Domácí tak mají zatím velmi dobře našlápnuto ke třem bodům.
     
    Střely na branku: 38 – 11
     
    Další třetina začne přibližně v 19:42.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Domácí dohrávají svou přesilovou hru a už se derou do útočného pásma.
     
    40:17
    Tomáš Vracovský si sjel do těsné blízkosti Patrika Hamrly a zblízka se ho snažil překonat. Avšak hostující brankář zakročil.
     
    40:37
    Jan Pohl od modré čáry střílel doprostřed hostující branky, kde jeho pokus zastavil opět hostující brankář. Kadaň se pak hned osvobozuje.
     
    41:45
    Kadaň je v plném počtu.
     
    41:57
    Další pokus Adama Rulíka, který je hodně aktivní. Ale střela šla jen vedle tyče soupeřovy branky.
     
    42:39
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Miroslav Hradecký – 2 min., vysoká hůl).
     
    43:03
    Hosté se dostali k puku a okamžitě ho vyhodili přes celé kluziště až před domácí klec. Baník tak musí další akci zakládat znovu od svého brankáře.
     
    43:03
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Matěj Zabloudil – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    43:03
    Je vyloučen druhý hráč Kadaně a domácí mají k dispozici dlouhou přesilovou hru pět na tři!
     
    43:43
    Jan Pohl z vrcholu mezikruží poslal další pozdrav na hostující klec, puk však končí pouze na obraně soupeře.
     
    44:04
    Baník právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou přesilovou hru domácí využívají a už je to 5:0. Jan Pohl přihrál na levou stranu puk pro TOMÁŠE VRACOVSKÉHO, který z levého kruhu svižnou ranou poslal kotouč pod víko Hamrlovy branky. Baník ještě bude mít výhodu už klasické přesilové hry. Asistence: Jan Pohl a David Tůma.
    44:04 Tomáš VRACOVSKÝ - 5:0
     
    45:10
    Domácí se usadili v pásmu, ale tentokráte neohrozili hostujícího brankáře.
     
    45:03
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    45:37
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté už sice byli v plném počtu, domácí pokračovali v útočném tažení. Na levé straně se pak k odraženému puku dostal ADAM RULÍK a jen do něj plácl. A ten nakonec končí v hostující síti – 6:0. Bez asistence.
    45:37 Adam RULÍK - 6:0
     
    47:34
    Hosté už jsou odevzdaní, naopak domácí hráči jsou v laufu a stále hrozí před Hamrlou. Ten se nyní vyznamenal, když lapil pokus z levé strany.
     
    48:30
    Vojtěch Kropáček nahodil kotouč před branku soupeře, kde ho nikdo ze spoluhráčů nesklepl. Následně pak znovu Kropáček v akci, když se prezentoval tvrdou ránou od modré čáry.
     
    49:00
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Miroslav Hradecký – 2 min., hákování).
     
    49:00
    Potřetí je na trestné lavici Miroslav Hradecký a domácí tak mají znovu šanci navýšit už tak vysoký náskok v přesilové hře.
     
    49:31
    Hosté získali puk a hned ho vyhodili až před domácí branku. Sokolovští tak zakládají další akci od Jakuba Neužila.
     
    49:54
    Baník právě vstřelil branku!
    Další početní výhoda Sokolova je využita. Jan Pohl našel na levé straně Tomáše Rohana a ten ještě celou akci vyšperkoval přihrávkou na DAVIDA TŮMU, jenž svižnou ranou prostřelil Patrika Hamrlu – 7:0. Asistence: Tomáš Rohan a Jan Pohl.
    49:54 David TŮMA - 7:0
     
    50:33
    Baník právě vstřelil branku!
    Demolice Kadaně pokračuje dále. Po další hezky sehrané akci vedou Baníci už 8:0. OTAKAR ŠIK převzal od Petra Haška kotouč a poté z mezikruží opět nedal Hamrlovi šanci. Asistence: Petr Hašek a Patrik Prymula.
    50:33 Otakar ŠIK - 8:0
     
    50:49
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Koblížek – 2 min., hrubost).
     
    51:19
    Baník právě vstřelil branku!
    A znovu domácí přetavili svou početní výhodu v další gól. David Tůma na levém kruhu našel TOMÁŠE VRACOVSKÉHO, který tak kompletuje přesnou střelou svůj hattrick – 9:0. Asistence: David Tůma a Michal Gut.
    51:19 Tomáš VRACOVSKÝ - 9:0
     
    52:00
    Baník právě vstřelil branku!
    Potupná desítka je na světě. Hosté by se už nejraději asi viděli v kabině. Křemen vyzval ke střele DANIELA POIZLA a ten se poté nemýlil – 10:0. Asistence: Adam Křemen a Dominik Rymon.
    52:00 Daniel POIZL - 10:0
     
    52:00
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    52:41
    Vojtěch Kropáček vyzkoušel pozornost Patrika Hamrly a ten se nyní zaskvěl zákrokem. Malinko si tak spravil chuť.
     
    53:19
    Domácí nemají dost a nadále kombinují nebezpečně před Patrikem Hamrlou. Ten nyní nemusel zasahovat, protože mu pomohla obrana.
     
    53:19
    Domácí nemají dost a nadále kombinují nebezpečně před Patrikem Hamrlou. Ten nyní nemusel zasahovat, protože mu pomohla obrana.
     
    54:19
    Jakub Veselý si sjel na levou stranu a svižnou ranou chtěl překvapit Jakuba Neužila. Ovšem marně, o čisté konto ho neobral a puk končí jen u zadního mantinelu.
     
    55:07
    Michal Gut si nabruslil do těsné blízkosti Hamrly, ale nepřekonal ho. Na druhé straně si pak nepřesně počínali také hosté z Kadaně.
     
    55:39
    Na Hamrlu si vyšlápl také František Klejna, ale jeho pokus z levé strany kryje hostující brankář svým pravým betonem.
     
    56:03
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Dominik Rymon.
     
    56:21
    Hosté se v přesilové hře snaží vsítit alespoň čestný úspěch, ale domácí brankář zatím své brankoviště hájí s nulou na svém kontě.
     
    56:22
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Vojtěch Kropáček – 2 min., hákování).
     
    56:42
    Trhači k tomu budou mít příležitost, hrají přesilovku pět na tři a znovu se tak pokusí o čestnou branku.
     
    57:05
    Vít Seemann to zkusil střelou z ostrého úhlu, ale na Jakuba Neužila si nepřišel. Domácí celek se pak hned osvobozuje a posílá puk až před Hamrlu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:03
    Sokolov je ve čtyřech.
     
    58:22
    A nyní už i v plném počtu.
     
    58:36
    Vojtěch Kropáček se snažil sklepnout nahození svého spoluhráče, ale nakonec mu tahle akce nevyšla. Nicméně nadále trvá akce Sokolova.
     
    59:25
    Adam Rulík se také snažil zkompletovat hattrick, jako se to před chvílí povedlo Tomáši Vracovskému, ale jeho pokus betonem pokryl Patrik Hamrla.
     
    59:50
    Posledních deset vteřin utkání, domácí jsou opět v pásmu soupeře a ještě to zkoušejí. Patrně se ale už nic nestane.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí celek rozjel ve třetí třetině doslova kanonádu a svými přesnými šesti zásahy se nakonec skóre zastavilo na výsledku 10:0. Hattrickem se blýskl Tomáš Vracovský. Sokolov tak rozhodně po dnešním duelu je spokojen, hosté naopak jsou rádi, že je duel u konce. Baník potvrdil roli favorita a polepšil si o jedno místo, když se dostal na jedenáctou pozici a drží postupové místo do vyřazovacích bojů. Hosté naopak nadále zůstávají beznadějně poslední.
     
    Střely na branku: 59 – 12
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:18:50)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. A. Rulík (Rymon), 19. T. Rohan (D. Tůma, Gut), 32. Vracovský (T. Rohan, J. Pohl), 40. Hašek (Šik, Přindiš), 45. Vracovský (J. Pohl, D. Tůma), 46. A. Rulík, 50. D. Tůma (T. Rohan, J. Pohl), 51. Šik (Hašek, Prymula), 52. Vracovský (D. Tůma, Gut), 52. Poizl (Křemen, Rymon)


    HC Baník Sokolov: Neužil (Cichoň) – Poizl, J. Pohl (A), Kadeřávek, Klejna, Přindiš (A), D. Zeman, Benda – D. Tůma, Gut, T. Rohan (C) – Šik, Hašek, Prymula – Kropáček, Vrána, Vracovský – Křemen, Rymon, A. Rulík.
    SK Trhači Kadaň: Hamrla (R. Běhula) – Trefný (C), Kottek (A), Havlín, Seemann, Delmarche, T. Běhula, Horáček – M. Zabloudil, M. Svoboda (A), Chlouba – T. Koblížek, J. Svoboda, Houška – L. Koblížek, Hradecký, Homer – Adámek, Veselý.

    Rozhodčí: Petružálek, Kostourek – Coubal, Baxa
    thejrc.org