Mountfield HK – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Sparta – Zlín 10:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 5:4 (kon.)
Litvínov – Kometa Brno 2:1 (po pr.) | Pardubice – Plzeň 4:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:4 (0:0, 2:2, 3:2)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 22.12.2020, 17:20 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Martin ADAMSKÝ - 5:4
     
    59:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přeci jen nakonec domácí inkasovali, bylo to krátce po vypršení Ševcova trestu. Jan Růžička už byl překonaný a nikomu z Bruslařů se nepodařilo dostat ke kotouči. Toho u pravé tyče využil MARTIN ADAMSKÝ a namířil puk do branky. Hosté tak prohrávají už jen o jeden gól. Asistence: Albert Michnáč, Jakub Suchánek.
    53:51 Joona JÄÄSKELÄINEN - 5:3
     
    53:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po střele Davida Šťastného se puk odrazil o mantinel směrem do pravého kruhu k JOONOVI JÄÄSKELÄINENOVI, který jej namířil do horní části českobudějovické branky. Marek Čiliak už se nestihl přemístit. Asistence: David Šťastný, Martin Ševc.
    44:00 Miroslav FORMAN - 4:3
     
    44:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor držel Bruslaře pod tlakem a ti nestíhali pokrývat protihráče. Z pravého kruhu uklidil puk do sítě MIROSLAV FORMAN. Asistence: Zdeněk Doležal, Karel Plášil.
    41:23 Joona JÄÄSKELÄINEN - 4:2
     
    41:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po pravé straně ujel JONNA JÄÄSKELÄINEN a z kruhu prostřelil Marka Čiliaka opět mezi betony. Bruslaři tak vedou už o dvě branky. Asistence: David Bernad.
    40:50 Pavel KOUSAL - 3:2
     
    40:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí vyhráli buly a po střele PAVLA KOUSALA propadl puk mezi Čiliakovy betony. Domácí
    tak vedou. Asistence: Ondřej Najman.
    37:26 Maris BIČEVSKIS - 2:2
     
    37:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslařský klub vyrovnává. Nadvakrát uspěl útočník MARIS BIČEVSKIS. Jeho první střelu ještě Marek Čiliak vyrazil, na následnou dorážku byl ale už krátký. Asistence: Oscar Flynn, Pavel Kousal.
    29:50 Radek PROKEŠ - 1:2
     
    29:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Gašper Krošelj si nepohlídal místo pod betonem, čehož využil RADEK PROKEŠ a nasměroval pod něj puk. Hosté tak otáčejí zápas ve svůj prospěch. Poslední tým tabulky se znovu mohutně raduje. Asistence: Jakub Suchánek, Ondřej Slováček.
    26:05 Miroslav FORMAN - 1:1
     
    26:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tlak už byl enormní a Jihočeši se nadšeně radují. U levé tyče zakončil úspěšně MIROSLAV FORMAN. Asistence: René Vydarený.
    22:19 Mitchell FILLMAN - 1:0
     
    22:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Na modré čáře se napřáhl obránce MITCHELL FILLMAN a puk skončil až v dolním levém rohu Čiliakovy branky. Domácí brankáři úspěšně stínili, kanadský obránce tak v dresu Mladé Boleslavi vstřelil svou první branku v Tipsport extralize. Asistence: David Cienciala, Martin Pláněk.
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 23. Fillman (Cienciala, Pláněk), 38. Bičevskis (Flynn, P. Kousal), 41. P. Kousal (Najman), 42. Jääskeläinen (Bernad), 54. Jääskeläinen (Šťastný, Ševc) – 27. Forman (Vydarený), 30. Prokeš (Suchánek, Slováček), 44. Forman (Z. Doležal, Plášil), 60. Adamský (Michnáč, Suchánek)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Hrbas, Ševc (C), Šidlík, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Allen – Lunter, Cienciala, Šťastný – Jääskeläinen, G. Szturc, Kotala – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Bičevskis, J. Stránský.
    Banes Motor České Budějovice: Čiliak (Strmeň) – Pýcha (C), Plášil, Vydarený (A), Slováček, Suchánek, Roth – Christov, Jonák, D. Voženílek – Forman, Gilbert, Z. Doležal – Adamský, Prokeš, Karabáček – Michnáč.

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Špůr, Axman

    Diváci: hráno bez diváků
    thejrc.org