Mountfield HK – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Sparta – Zlín 10:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 5:4 (kon.)
Litvínov – Kometa Brno 2:1 (po pr.) | Pardubice – Plzeň 4:1 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
HC Škoda Plzeň
Úterý 22.12.2020, 18:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:10
    Tohle Michalovi Hrádkovi (PCE) nevyšlo vůbec ideálně. Vyhození z pohodlné pozice poslal přímo do kostky a za zdržování hry tak také míří za katr. Patnáct vteřin dlouhá přesilová hra pět na tři.
     
    49:24
    Nyní dostane Škoda další možnost přesilové hry. Na trestnou lavici již putuje za nedovolené bránění Jan Zdráhal (PCE).
     
    44:04
    Vráblík dostal hokejkou do obličeje od Jana Mandáta (PCE), jedná se o krvavé zranění, po kterém si hosté zahrají čtyři minuty přesilovou hru! Tak možná přece jen ještě jedna šance, jak se může Plzeň dostat do zápasu.
     
    34:21
    Roman Vráblík (PLZ) musel háčkem zastavit útok pardubického Dynama, domácí hokejisté si tak znovu vyzkouší početní výhodu.
     
    23:10
    Dnes podruhé je Plzeň trestána za příliš mnoho hráčů na ledě! Trest znovu odpyká Sebastián Malát. První početní výhodu za tento trest Dynamo využilo, co tentokrát?
     
    16:49
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Petr Kodýtek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:38
    Předchozí nelichotivou statistiku mohou Pardubičtí výrazně vylepšit v následující přesilové hře. Hosté totiž hráli v šesti a za to budou pykat. Na trestné lavici již sedí Sebastián Malát (PLZ).
     
    02:39
    A uvidíme rázem dvojnásobnou početní výhodu! Plzeň bude hrát minutu a 28 vteřin v pěti proti třem. Kapitán Jakub Nakládal (PCE) se zlobí, ale s trestem pro jeho osobu nic neudělá.
     
    02:06
    To již neplatí, protože na začátku třetí minuty uvidíme první přesilovou hru. Provinil se pardubický obránce Marek Ďaloga (PCE), který dostává dvouminutový trest za hru vysokou holí.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 17. Mandát (Mikuš, Camara), 30. Svačina (Ďaloga, Paulovič), 43. Kusý (Mikuš), 55. Blümel (Anděl) – 57. Gulaš


    HC Dynamo Pardubice: Kantor (Klouček) – J. Kolář (A), Nakládal (C), J. Zdráhal, Ďaloga, Hrádek, Vála, Mikuš – Kusý, Blümel, Poulíček – Mandát (A), R. Kousal, Camara – Svačina, O. Roman, Rohlík – Claireaux, Anděl, Paulovič.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – Čerešňák, L. Kaňák, Kvasnička, Vráblík, Stříteský, Lang, Houdek – Suchý, Kracík (A), Gulaš (C) – Straka (A), Kodýtek, Pour – Eberle, Stach, Kantner – Slanina, Rob, Malát.

    Rozhodčí: Veselý, Hejduk – Rampír, Špringl
    thejrc.org