Brno – Ostrava 0:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Slovácko 2:3 (kon.) | Zlín – Teplice 2:3 (kon.)
Karviná – Pardubice 0:2 (kon.) | Plzeň – Slavia 0:1 (kon.)
konec
FC Zlín
2:3 (1:2)
FK Teplice
Středa 23.12.2020, 15:00 • Stadion Letná, Zlín • FORTUNA:LIGA • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Teplic, které svého soupeře porazily výsledkem 3:2. Zlín vstoupil do druhého poločasu celkem dost aktivně, což vedlo k několika slibným šancím, nicméně podruhé v utkání se prosadil Jakub Janetzký. I poté měli domácí více ze hry, jenomže vlastní chybou potřetí v tomto duelu inkasovali. Ševci se v závěru zápasu snažili potřetí srovnat krok, jenomže před dobře fungující obranu soupeře jim to nakonec nevyšlo. Zlín byl sice v tomto duelu aktivnější, jenomže Teplice předvedly naprosto efektivní výkon, který nakonec přinesl tři body. (17:02:55)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 21:14.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Aby toho nebylo málo, tak ještě kartu obdržel napadající Buchta, který se po faulu choval nesportovně a zakopl míč.
     
    90+5
    Ještě jedna žlutá karta, a sice pro brankáře Diviše, kterému se nechtělo odkopnout míč vpřed.
     
    90+4
    Do vzduchu musel také hostující brankář Diviš, který tak k míči nepustil Dramého. Následoval další dlouhý pas na druhou stranu, který si našel Radosta.
     
    90+3
    V závěru zápasu je ošetřován hostující Šup, který rozhodně nikam nespěchá.
     
    90+2
    Teplicím se v závěru tohoto zápasu daří držet míč daleko od své šestnáctky. Nyní ve vzdušném souboji dokázal uspět Šup, který poslal míč do bezpečí hřiště.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Vachtang Čanturišvili (FC Fastav Zlín).
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Pochopitelně musíme počítat s nastaveným časem, očekávat se dají čtyři minutky.
     
    87
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Jakub Mareš, přichází Daniel Kováč.
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Patrik Žitný, přichází Dominik Šup.
     
    86
    Po delší době tu byl faul ze strany domácích. Tady to klidně zavánělo žlutou kartou, dotírající Čanturišvili totiž bez nároku na zisk míče poslal skluzem k zemi soupeře.
     
    85
    Nepříliš povedený odkop od branky před malým momentem provedl domácí brankář Rakovan, kterému se nepovedlo najít nikoho z kolegů, nýbrž pouze Mareše.
     
    84
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední pětiminutovka, domácím se krátí čas na případné třetí vyrovnání stavu. Teplice jsou ale nyní celkem dost pasivní.
     
    83
    Najednou si hostující obrana nedala pozor na aktivně hrajícího Dramého, který si v šestnáctce našel prostor k zakončení levou nohou, avšak míč vyletěl nad.
     
    82
    Poznar dokázal prodloužit míč za sebe, jenomže na hranici pokutového území stála připravená smečka protihráčů. Teplice se snaží hrát naprosto jednoduše.
     
    81
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Marek Hlinka, přichází Patrik Slaměna.
     
    81
    Divišovi se povedlo při následné rozehrávce nasbírat několik cenných vteřinek. Poté svým odkopem na druhou stranu zkoušel oslovit Žitného, kterého přesto nenašel.
     
    80
    Ševci zahrávali standardní situaci ze zajímavé pozice od branky soupeře. Nakonec to na sebe vzal Dramé, jehož přímý střelecký pokus zamířil do rukavic Diviše.
     
    79
    Už to vypadalo, že se hosté dostanou do slušné pozice pro zakončení, avšak pomezní sudí si všiml ofsajdového postavení, ve kterém se nacházel Řezníček.
     
    78
    Zlín poměrně dlouho kombinoval na vlastní polovině, odkud to rozehrávající Buchta zkoušel nahrávkou na obsazeného Dramého, kterého si pohlídal protihráč.
     
    75
    Celou situaci ještě projednal VAR, ve hře byl případný nedovolený zákrok Radosty, který si i podle videa pomohl čistě! Branka platí!
    74. Matěj RADOSTA - 2:3
     
    74
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice jsou v tomto duelu nesmírně efektivní, navíc jdou potřetí do vedení! Obrovskou chybu vyprodukoval domácí Janetzký, který se kousek od vlastního pokutového území nechal čistým způsobem obrat o míč. K němu se tak dostal MATĚJ RADOSTA, který si to přes levou stranu namířil až do pokutového území, kde střelou mezi nohy překonal vyběhnuvšího Rakovana.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Lukáš Vraštil (FC Fastav Zlín).
     
    73
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Admir Ljevaković, přichází Ladislav Kodad.
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Pavel Moulis, přichází Jakub Řezníček.
     
    71
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední dvacetiminutovka, což značí dost času. Zlín nyní rozehrával volný kop od středového kruhu, postaral se o něj Buchta.
     
    70
    Ljevakovič si to nakonec namířil za postranní lajnu a jeho celek bude chvíli hrát v početní nevýhodě. To se zanedlouho změní, odkopávat však bude brankář Diviš.
     
    69
    Momentálně se nehraje, zdravotní problémy má totiž velezkušený Ljevakovič. Na hrací plochu zamířil lékařský personál, který si okamžitě vzal hráče Teplic do péče.
     
    68
    Najednou tu tedy máme pořádnou zápletku, domácím se i podruhé v duelu povedlo srovnat krok a mají psychickou výhodu. Do konce zbývá ještě dost času.
    67. Jakub JANETZKÝ - 2:2
     
    67
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácím se i podruhé v tomto duelu povedlo srovnat krok Do pokutového území Teplic přiletěl další centr, který ovšem dokázal mimo nebezpečný prostor odvrátit Vondrášek. Jeho odvrácení ovšem směřovalo přímo na hruď JAKUBA JANETZKÉHO, který si přichystal střelu pravou nohou, jenž fantastickým způsobem zapadla přesně pod horní konstrukci branky.
     
    66
    O provedení autového vhazování se v tomto případě postaral obránce Černý, kterému se ke spolupráci nabídl Mareš. Ten se posléze nacházel pouze v ofsajdu.
     
    65
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Martin Cedidla, přichází Youba Dramé.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Jakub Mareš (FK Teplice).
     
    64
    Znovu byl do rozehrávky zapojen domácí brankář Rakovan, který to ani v tomto případě nezkoušel odkopem. Naopak se mu k přízemní rozehrávce nabídl Buchta.
     
    63
    Pokračovalo se odkopem od teplické branky, přičemž brankář Diviš zvolil dalekonosný odkop. V souboji o míč se ovšem prosadil Vraštil, který eliminoval Mareše.
     
    62
    Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, druhý poločas nám zatím žádnou branku nepřinesl. Směrem dopředu je aktivnější Zlín, Diviš ale podruhé nekapituloval.
     
    61
    Čanturišvili si vzal na starost také rozehrávku další standardní situace, která byla odvrácena do autu. Po autovém vhazování na jistotu odkopával zadák Kučera.
     
    60
    Rohový kop ovšem odvrátil pozorný Vondrášek, kterému se hrací předmět povedlo hlavou odehrát mimo vlastní pokutové území.
     
    59
    Po delší době se předvedl také Poznar, který si v pokutovém území potáhl míč na pravou nohu, což vedlo ke střele. Tu ovšem srazil protihráč, na řadu přijde roh.
    58. Diviš vyrazil Hlinkovu ránu, Jawo dorážel vedle
     
    58
    Práci měl naopak brankář Diviš. Hlinka si totiž přichystal střelu pravou nohou, se kterou si Diviš dokázal poradit. K odraženému míči se poté dostal Jawo, jenž mířil vedle zadní tyče.
     
    58
    K míči se poté dostal také domácí brankář Rakovan, který na jistotu rozehrál po zemi na vedle stojícího Buchtu. Ševci se pomalu a jistě dostávají vpřed.
     
    57
    Na pořadu dne bylo autové vhazování, po kterém se Černému velice přesně povedlo přenést hru na opačnou stranu, kde Vondrášek nepřesně hledal Žitného.
     
    56
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Vukadin Vukadinović, přichází Matěj Radosta.
     
    55
    Posléze se hra přenesla na levou stranu, kde to jeden na jednoho zkoušel Černý. Výborně si ovšem pomohl bránící Cedidla, který soupeře čistě odstavil tělem.
     
    54
    Teplice se rozhodly uklidnit hru na vlastní polovině, načež jsme sledovali pas směrem na Moulise. Ten ovšem neměl podporu spoluhráčů a proti Buchtovi neuspěl.
     
    53
    V ofsajdovém postavení se poté nacházel domácí Janetzký, který si navíc pomohl útočným faulem proti Juklovi. Sudí byl pozorný, rozehrávat tak bude Diviš.
     
    52
    Čanturišvili dokázal odcentrovat na zadní tyč, kde se nacházel zcela osamocený Procházka. Ten vracel do malého vápna, kde se domácím nepovedlo dotlačit míč za brankáře Diviše.
     
    52
    V úvodu druhého poločasu sledujeme celou řadu nedovolených zákroků. U postranní lajny to totiž neudělal zrovna nejlépe Vukadinovič, který zavadil o Cedidlu.
     
    51
    Kousek od středového kruhu se povedlo Jawovi udržet míč, jenomže nedovoleným zákrokem ho poslal na zem napadající Žitný. Fastav rozehrál nakrátko po zemi.
     
    50
    Nákopem za domácí obranu to zkoušel Černý, který zvolil poměrně vysoký pas, jenž se snesl na hlavu Vraštila. V krátkém časovém sledu jsme viděli další faul.
     
    49
    Nepříliš dobře to poté provedl Conde, který při snaze o nahrávku do křídla poslal míč pouze za postranní lajnu. To znamená, že vhazovat bude moci Vondrášek.
     
    48
    Zlín v úvodu druhého poločasu zahrával rohový kop, který ovšem nepřinesl nic nebezpečného. Na útočnou polovinu se poté chtěl vydat Moulis, kterého fauloval Čanturišvili.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec přinesl tři přesné zásahy. Lépe do utkání vstoupily Teplice, které se poměrně rychle dostaly do vedení. Po této brance jsme sledovali dlouhé ošetřování domácího brankáře Dostála, který si šrám způsobil právě v souboji před inkasovanou brankou. Po této prodlevě se činili spíše domácí hráči, kterým se nakonec povedlo srovnat krok. V závěru prvního poločasu jsme se dočkali ještě jedné branky, druhý přesný zásah svého celku totiž obstaral Jakub Mareš, který uzavřel první poločas.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+10
    První poločas skončil.
     
    45+10
    Žlutou kartu dostává Pavel Moulis (FK Teplice).
     
    45+9
    Posléze se do zakončení dostal Janetzký, který si seběhl na nahrávku do pokutového území, jenomže svůj pokus poslal vedle teplické branky.
    45+8. Hlinkovu jedovku tečovali hosté nad bránu
     
    45+8
    Domácí se v závěru poločasu nadechli k náporu. Poznarovi se výtečně povedlo sklepnout pod sebe na Hlinku, jehož tečovaná rána nakonec prosvištěla vedle – roh.
     
    45+7
    Counde se pokoušel přenést hru na levou stranu, kde to parádně provedl Čanturišvili. Po jeho manévru jsme sledovali centr, který ovšem zakončení nepřinesl.
    45+5. Zkrvaveného Dostála vystřídal náhradní brankář Rakovan
     
    45+5
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Stanislav Dostál, přichází Matej Rakovan.
    45+4. Jakub MAREŠ - 1:2
     
    45+4
    Teplice právě vstřelily branku!
    V době nastaveného času tu máme druhou branku Teplic! Hosté totiž zahrávali rohový kop z pravé strany, který domácí brankář vyrazil před sebe. Tam se jako první k míči dostal Jukl, jenž se ho snažil napálit směrem na domácí branku. Střela to nebyla povedená, avšak paradoxně hrála do karet JAKUBU MAREŠOVI, který dokonale tečoval míč do branky.
    45+4. Žitného ránu srazil Vraštil na roh
     
    45+4
    Poté se po pohodlné kombinaci dostal uvnitř pokutového území do zakončení Žitný, který to zkoušel pravačkou. Na poslední chvíli se ovšem vrátil Vraštil.
     
    45+3
    Sledovali jsme pokus o přenesení hry na pravou stranu, kam si nabíhal křídelník Vondrášek. Pas byl přesto příliš dlouhý a vhazovat tak budou moci domácí.
     
    45+2
    Hostující Mareš si dlouhou dobu naváděl míč na případnou střelu, ke které se nakonec neodvážil. Místo toho pokračoval v kombinaci, která zajistila zisk autu.
     
    45
    První poločas bude nastaven o deset minut.
     
    44
    Je tu další žlutá karta tohoto zápasu. Jawo u postranní lajny fauloval rukou Vondráška, který tak nemohl pokračovat v běhu.
     
    43
    Do případného protiútoku pomalu a jistě startoval střelec úvodní branky zápasu Jakub Mareš. Jako první se ovšem k míč dostal Buchta, který hledal nohu Dostála.
     
    42
    Žlutou kartu dostává Robert Jukl (FK Teplice).
     
    42
    Moulis se s míčem dostal do pokutového území, kde si potáhl balón na levou nohu. Ihned se k němu přesunula dvojice protihráčů, která jeho pokus zablokovala.
     
    41
    Varování si nyní vysloužil hostující Procházka, který poměrně zbytečně dohrál Mareše. V tomto případě se klidně dala tasit první žlutá karta tohoto zápasu.
    40. Hlinkův projektil ze střední vzdálenosti zaplachtil mimo
     
    40
    Hlinkova rána z levé strany nakonec nemířila mezi tři tyče, hostující brankář Diviš se za míčem pouze ohlédl. Po rozehrávce si faulem pomohl hostující Mareš.
    39. Žitného střelu domácí odvrátili na roh
     
    39
    Po delší době výstraha ze strany Teplic. U hranice pokutového území se dokázal otočit s míčem Žitný, jehož zablokované zakončení nakonec přinese roh.
     
    38
    Černého autové vhazování sice směřovalo do míst, kde se nacházel Žitný, jenomže s ním si jednoduše poradil Vraštil. Ševcům se nepovedlo kvalitně útočit.
     
    37
    Coundemu se povedlo udržet míč před dotírajícím Marešem, který ho ještě lehce atakoval. Rozhodčí ponechal domácímu táboru výhodu, která rychle skončila.
     
    36
    Hra byla přerušena. Hlavní sudí se totiž běžel podívat na zdravotní stav hostujícího Ljevakoviče, který ale bude pokračovat ve hře.
     
    35
    Hostující celek se v posledních minutách směrem dopředu trápí, ani další útočná snaha nepřinesla nic vážnějšího. Ševci se tak dostávají na druhou polovinu.
    34. Janetzký z nadějné pozice pálil nad
     
    34
    Ke svému prvnímu střeleckému pokusu se dostal Poznar, který ovšem trefil pouze protihráče před sebou. Mnohem lepší pozici poté měl Janetzký, který ovšem přestřelil.
     
    33
    Další práce pro hostujícího brankáře Diviše, který si se vzdušnou nabídkou Vraštila dokázal poradit na jedničku. Následoval hodně vysoký odkop, který si našel Procházka.
     
    32
    Máme tu tedy pořádnou zápletku, také domácí celek se dokázal prosadit a je znovu srovnáno. Fastav byl od inkasované branky aktivnější a po zásluze srovnal.
    31. Jakub JANETZKÝ - 1:1
     
    31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Po necelé třetině hry tu máme vyrovnávací branku domácích! Teplice zahrávaly standardku z hodně velké vzdálenosti od branky. Moulis nakonec rozehrál nakrátko na Trubače, jehož centr trefil prvního protihráče. Domácí se poté vydali do protiútoku, při kterém to parádně provedl Jawo, jenž se zbavil hned dvojice protihráčů. Domácí ofenzivní hráč ještě dokázal odcentrovat do malého vápna, kde lehkou tečí překonal brankáře JAKUB JANETZKÝ.
     
    31
    V pádu se povedlo přenést hru na druhou stranu hrací plochy Černému. K jeho štěstí se k míči dostal kolega Žitný, kterého v souboji fauloval dotírající Procházka.
     
    30
    Vypadalo to na zlínský roh, jenomže míč se od rohového praporku odrazil do autu. Čanturišvili znovu zkoušel oslovit Poznara, kterého ale eliminoval Ljevakovič.
     
    29
    Míč se po krátké kombinaci znovu dostal mimo vymezený prostor, což znamenalo autové vhazování Černého. Hostující obránce si nakonec vybral Žitného.
     
    28
    Další nepřesnost na domácí straně. Posléze si kousek od středového kruhu pomohl faulem hostující Trubač, který se hodně diví. Zlín tak bude rozehrávat volný kop.
     
    27
    Teplice znovu velice dobře napadali, což přineslo zisk míče. Hostující celek se ovšem daleko nedostal, záložník Jukl navíc neuspěl se snahou o zisk dalšího autu.
     
    26
    Procházka poměrně dlouho otálel s provedením autu. Nakonec si na útočné polovině vybral Poznara, kterého ve vzduchu předčil Ljevakovič. U míče jsou stále domácí.
     
    25
    Jako první se k míči dostal hostující Vondrášek, který byl po odehrání lehce dohrán. Hlavní sudí to zřejmě neviděl a pokračovat se bude autovým vhazováním.
     
    24
    Cedidla poslal do pokutového území další centr, na který si na zadní tyči nabíhal Čanturišvili. Ten vracel do malého vápna, kde ovšem odkopával Kučera. Hostující zadák našel pouze Hlinku, který znovu prověřil Diviše.
     
    23
    Vondrášek si prostřednictvím autového vhazování vybral kolegu Žitného, který se při pokusu o vedení míče dostal do zámezí. Také domácí celek bude vhazovat.
     
    22
    O rozehrávku volného kopu se postaral hostující Moulis. Jeho nabídka putovala do pokutového území, kde na míč nedosáhl Černý. Dostál bude rozehrávat.
     
    21
    Zlín měl k dispozici rohový kop, který ovšem nepřinesl nic nebezpečného. Naopak si rukou při zpracování pomohl domácí Vraštil, Diviš tak bude moci odkopávat.
    20. Hlinkovu parádní ránu vytáhl Diviš nad břevno
     
    20
    A málem bylo vyrovnáno! Za pokutovým územím sympaticky napřáhl domácí Hlinka, který to zkoušel pod břevno. Diviš musel tasit první skvělý zákrok.
     
    19
    Tak konečně. Stanislav Dostál se vrátil zpět mezi tři tyče a může se pokračovat rozehrávkou. Domácí se krátce po ní vydali na vlastní polovinu, kde rozjeli kombinaci.
     
    17
    A ani v této minutě se stále nehraje. Dostál je stále ošetřován, už se nehraje dobrých osm minut.
     
    14
    Stále se nehraje. Stanislav Dostál je i nadále ošetřován na lavičce, kde mu lékaři zašívají šrám vedle obočí.
     
    11
    Z opakovaného záběru jsme si ale mohli všimnout, že se domácí brankář Dostál dost možná zranil o jednoho ze svých spoluhráčů. Na rozehrávku se tak stále čeká.
     
    10
    Momentálně se ale nehraje. Krvavý šrám v obličeji má totiž domácí brankář Dostál, který před inkasovanou branku svedl souboj s Marešem, který se dokázal prosadit.
    8. Jakub MAREŠ - 0:1
     
    8
    Teplice právě vstřelily branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Teplicím se totiž povedlo přenést hru na levou stranu, kde to fantastickým způsobem provedl David Černý. Po manévru k šestnáctce jsme sledovali parádní ránu nártem, kterou brankář Dostal vyrazil pouze před sebe, kde se dokázal nejlépe zorientovat JAKUB MAREŠ, před kterým číhala prázdná svatyně.
     
    8
    Hodně nepřesnou nahrávku poté vyprodukoval hostující Trubač, který se pokoušel na levém křídle oslovit Moulise. Jeho nabídka ovšem našla pouze domácího Vraštila.
     
    7
    Na útočnou polovinu se poté chtěl dostat křídelník Vukadinovič, který si to namířil mezi dvojici protihráčů. Takticky si pomohl Čanturišvili, jenž soupeře fauloval.
     
    6
    Na pravém křídle měl poměrně dost prostoru Cedidla, který to okamžitě zkoušel centrem do pokutového území, kde hledal Poznara. Před ním ale zasahoval Kučera.
     
    5
    U levé autové lajny převzal nahrávku křídelník Čanturišvili, který se ještě pokoušel vrátit zpět na kopačku Procházky. Napadající Vukadinovič srazil míč do autu.
     
    4
    Mareš to zkoušel patičkou směrem na Vukadinoviče, avšak do dráhy letu míče se připletl domácí Vraštil. Zlín tedy mohl uklidnit hru, k míči se dostal také Dostál.
     
    3
    Hned v úvodu tohoto zápasu jsme sledovali autové vhazování v podání hostujícího Vondráška. Ten po chvilkovém váhání vybral Vukadinoviće, jenž přišel o míč.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Fastav Zlín: S. Dostál – Vraštil, P. Buchta, Procházka – Cedidla, Conde, Hlinka, Čanturišvili – Janetzký, Poznar (C), Jawo.
    Náhradníci: Rakovan – Dramé, Chwaszcz, Martínez García, Slaměna, Toutou Mpondo, Simerský.

    FK Teplice: Jakub Diviš – Vondrášek, Ljevaković (C), Kučera, Černý – V. Vukadinović, Trubač, Jukl, Moulis, Žitný – J. Mareš.
    Náhradníci: Němeček – Kodad, Kováč, Šup, Jakub Řezníček, Radosta.

    Rozhodčí: Machálek – Dresler, Bureš.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    FK Teplice
    Teplice jsou na tom o něco hůře než jejich dnešní soupeř, protože na něj ztrácí tři body a hají tak čtrnáctou pozici. Dnešní hosté se však v poslední době konečně začínají zvedat, protože z posledních pěti duelů hned dvakrát vyhráli, vyšlápli si na Mladou Boleslav a také na Zbrojovku. Mimo jiné si ještě připsali remízu 1:1 s Olomoucí, avšak relativní pohodu v kabině Teplic narušilo selhání s Plzní, jelikož padli hrůzostrašným výsledkem 0:7. Tuto tragédii už napravili ve víkendovém utkání, kdy zdolali Brno, ale to pro jejich fanoušky určitě není ještě plnohodnotná omluva, takže se dnes pokusí odvézt tři body také ze Zlína.

    Poslední tři utkání
    Teplice vs. Brno – 1:0
    Plzeň vs. Teplice – 7:0
    Teplice vs. Olomouc – 1:1
     
    FC Fastav Zlín
    Zlín se nedávno dostal do skvělé formy, kdy vyhrál třikrát za sebou, přičemž zdolal České Budějovice, Karvinou a dokonce i Plzeň. V poslední době to už ale taková sláva není, protože Fastav padl s Jabloncem a překvapivě nestačil ani na předposlední Příbram. Tuto prohru aspoň trochu napravil v posledním utkání s Pardubice, kdy uhrál bezbrankový výsledek, což byla zároveň první remíza pro ševce v letošním ročníku. Žlutomodří se tak nachází na jedenáctém místě tabulky. Od sestupu je dělí sedm bodů, zatímco na postup do Evropy ztrácí šest bodů. Zlín tak může letos skončit klidně na obou pólech tabulky, takže potřebuju sbírat body, kde se dá, protože chce určitě skončit v té horní polovině. Ty by se dnes daly získat proti Teplicím.

    Poslední tři utkání
    Pardubice vs. Zlín – 0:0
    Příbram vs. Zlín – 1:0
    Zlín vs. Jablonec – 0:2
     
    Dobrý den a přeji příjemné svátky! Dnes nás čekají poslední předvánoční zápasy FORTUNA:LIGY, které má v týdnu ještě na programu čtrnácté kolo. V rámci toho se spolu utkají Zlín a Teplice. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    David Suchý

    Branky: 31. Janetzký (Jawo), 67. Janetzký – 8. J. Mareš, 45+4. J. Mareš (Jukl), 74. Radosta

    Karty:   44. Jawo (ZLN), 74. Vraštil (ZLN), 90+1. Čanturišvili (ZLN), 90+5. P. Buchta (ZLN) – 42. Jukl (TEP), 45+10. Moulis (TEP), 64. J. Mareš (TEP), 90+5. Jakub Diviš (TEP)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 6:1. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 21:14.
    FC Zlín: S. Dostál (45+5. Rakovan) – Vraštil, P. Buchta, Procházka – Jawo, Cedidla (65. Dramé), Conde, Hlinka (81. Slaměna), Čanturišvili – Janetzký, Poznar (C).
    Náhradníci: Rakovan – Dramé, Chwaszcz, Martínez García, Slaměna, Toutou Mpondo, Simerský.

    FK Teplice: Jakub Diviš – Vondrášek, Ljevaković (C) (73. Kodad), Kučera, Černý – V. Vukadinović (56. Radosta), Trubač, Jukl, Moulis (73. Jakub Řezníček), Žitný (87. Šup) – J. Mareš (87. Kováč).
    Náhradníci: Němeček – Kodad, Kováč, Šup, Jakub Řezníček, Radosta.

    Rozhodčí: Machálek – Dresler, Bureš
    thejrc.org