Barys – Novosibirsk 1:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Ufa – Magnitogorsk 4:2 (kon.)
Omsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Čerepovec – Nižněkamsk 7:2 (kon.) | N.Novgorod – Riga 3:2 (kon.)
Jokerit – Jaroslavl 4:3 (po pr.) | Soči – Petrohrad 1:4 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 0:6 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Dinamo Riga
Pondělí 28.12.2020, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (19:21:22)
     
    Nižnij Novgorod potvrdil roli favorita a na domácím ledě zdolal nejhorší celek KHL z lotyšské Rigy výsledkem 3:2. Vítězství se ovšem nerodilo vůbec lehce. Na zásahy Ivana Čechoviče i Damira Žafjarova totiž hosté dokázali odpovědět zásluhou dvou gólů Rihardse Bukartse a utkání pomalu, ale jistě směřovalo do prodloužení. K němu ale nakonec nedošlo, protože na konci 57. minuty vypálil obránce Mark Marin a Nalimov na jeho svižný pokus zápěstím nedosáhl. Skudrova družina ještě vrhla všechny síly do útoku, zkusila i powerplay, avšak do třetice se jí vyrovnat nepodařilo, všechny tři body zůstaly v Novgorodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Poslední střelecký pokus hostů v utkání zaznamenal Reece Scarlett z vrcholku levého kruhu. Obránce si vylámal zuby na Kloosovi, který obětavě padl do střely a nepustil kotouč až k brankáři.
     
    59:24
    Miks Indrašis vyhrál buly na Maioneho, který ještě nabil Zilemu. Tvrdá dělovka pořádně prověřila Serebrjakova, ten s mírnými problémy zapsal úspěšný zákrok.
     
    58:50
    Dinamo získalo pozici v útočném pásmu a trenér Skudra okamžitě reaguje odvoláním gólmana na střídačku. Riga zkouší powerplay!
     
    58:39
    Nechybělo moc a mohlo být znovu vyrovnáno! Martinš Dzierkals nahodil puk před branku a Serebrjakov ztratil kotouč z dohledu. Dorážející Jevgenij Gračov však zasáhl jenom brusli clonícího obránce!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:30
    Dinamo Riga teď musí pochopitelně vrhnout všechny zbývající síly do útoku. Lotyšský celek byl místy lepším týmem, ale zdá se, že nelichotivá sérii bez výhry bude pokračovat.
    56:55 Mark MARIN - 3:2
     
    56:55
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Favorit v koncovce dává gól a výrazně se tak přiblížil vítězství! Skvělou práci odvedl MARK MARIN, jenž se neunáhlil, projel kolem Paršina a křižnou střelou zápěstím z levého kruhu do pravé šibenice rozradostnil fanoušky! Asistence: Damir Žafjarov a Andy Miele.
     
    56:27
    Danila Larionovs využil zaváhání domácí útočné trojky a rázem byl před ním poslední obránce Orlov. Zkusil přes něj vystřelit, po zákroku Serebrjakova se k němu puk dostal zpátky. Gólman si poradil i s dorážkou.
     
    55:55
    Nyní je to zase Riga, jež převzala otěže střetnutí do svých rukou. Lauris Darzinš i s pukem na holi dokázal tvrdě, ale čistě sestřelit k zemi Gončaruka.
     
    55:13
    Jevgenij Gračov se bekhendovou kličkou zbavil Pereskokova, aby naservíroval kotouč před branku Svanenbergsovi. Střelu z první ukryl brankář v lapačce.
     
    54:49
    Domácím by se určitě hodila přesilová hra. Tlak vyvíjí na soupeře čím dál tím větší, ale proti hluboko bránící pětici mají velké těžké skórovat.
     
    54:08
    Michail Varnakov v rychlostním souboji porazil Skvrocovse. Od pravého mantineu poslal před bránu přihrávku naslepo, Ernests Ošenieks v osobním souboji přetlačil Urakova.
     
    53:53
    I v pádu ještě Martinš Dzierkals zkusil vystřelit. Serebrjakov byl v dobrém postavení a černou gumu vykopl levým betonem.
     
    53:16
    Belevič se rozhlédl a pasem na střed uvolnil Šenfelda. pravé křídlo zkusil samostatnou akci, ale narazilo na Zyrjanova.
     
    52:40
    Hru zastavil Ivan Nalimov. Slabé nahození Marina od modré čáry mu nedělalo žádné větší potíže, Žafjarov přijel clonit pozdě.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 1. Čechovič (Žafjarov), 18. Žafjarov (Miele, Ch. Wideman), 57. Marin (Žafjarov, Miele) – 2. Rihards Bukarts (Dzierkals, Scarlett), 23. Rihards Bukarts (Zile, Švanenbergs)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Serebrjakov (Tichomirov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Mišarin, Marin – Žafjarov (A), Miele, Čechovič – Gončaruk, Szwarz, Kloos – Varnakov, Belevič, Šenfeld (C) – Drobin, A. Michejev, Urakov (A) – Ručkin, Pereskokov.
    Dinamo Riga: Nalimov (Bruveris) – Zile, Scarlett, Mamčics, Maione, Ošenieks, Jaks – Darzinš (C), Indrašis (A), Paršin – Dzierkals, Švanenbergs, Rihards Bukarts – Zyrjanov, Gračov, Roberts Bukarts (A) – Larionovs, Berzinš, Gegeris – Skvorcovs, Levin.

    Rozhodčí: Soin, Spirin – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 1100
    bahis siteleri