Vítkovice – Kometa Brno 0:1 (kon.) | K. Vary – Litvínov 2:3 (po pr.) | Motor ČB – Plzeň 4:3 (po pr.)
Olomouc – Mountfield HK 2:3 (3:4 po s.n.) | Pardubice – Sparta 5:4 (kon.) | Zlín – Třinec 2:3 (po pr.)
Liberec – Mladá Boleslav 0:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
5:4 (1:3, 3:0, 1:1)
HC Sparta Praha
Středa 30.12.2020, 17:20 • enteria arena • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:52 Jan MANDÁT - 5:4
     
    55:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Předchozí tvrzení neplatí, protože Dynamo se čtyři minuty před koncem dostává do vedení a přibližuje se osmé výhře v řadě! JAN MANDÁT dostal puk na čepel zpoza branky od Kousala a z voleje propasíroval kotouč do sítě – 5:4! Asistence: Robert Kousal.
    43:17 David NĚMEČEK - 4:4
     
    43:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rozhodčí branku uznávají a v Pardubicích se tak pojede od nuly! Střela vzešla z hokejky DAVIDA NĚMEČKA, puk jen těsně přešel brankovou čáru, což musel následně potvrdit i videorozhodčí – 4:4! Asistence: Vladimír Sobotka.
    34:56 Anthony CAMARA - 4:3
     
    34:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Střídající brankář Neužil se dotkl kotouče poprvé, kdy ho tahá ze své sítě! Pardubice otáčí skóre ve svůj prospěch a dostávají se do vedení! Ukázkovou kombinaci dokonal na brankové čáře ANTHONY CAMARA – 4:3! Asistence: Ondřej Vála a Juraj Mikuš.
    34:18 Matej PAULOVIČ - 3:3
     
    34:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Perfektní práci předvedl slovenský útočník MATĚJ PAULOVIČ, který si od mantinelu vyjel do středu hřiště a ukázkovou ranou pod horní tyč vyrovnává na 3:3! Bez asistence.
    32:47 Patrik POULÍČEK - 2:3
     
    32:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají na dostřel jediné branky a jsou zpátky ve hře! Přesilová hra byla zužitkována, PATRIK POULÍČEK šikovně tečoval střelu Matěje Pauloviče a podruhé překonal gólmana Machovského – 2:3! Asistence: Matěj Paulovič a Jakub Nakládal.
    14:48 Juraj MIKUŠ - 1:3
     
    14:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní se ale domácí prosazují a také v tomto případě to byla málo vídaná branka! Polášek nepřesnou přihrávkou poslal kotouč na čepel Matěje Machovského, který hodně špatnou rozehrávkou trefil jen svého spoluhráče, od něhož se puk odrazil do hostující sítě. Jako autor gólu je označen JURAJ MIKUŠ – 1:3! Bez asistence.
    11:58 Michal ŘEPÍK - 0:3
     
    11:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle domácím hokejistům vůbec nevyšlo. Vše začalo už nepřesnou přihrávkou Blümela, který na modré čáře hledal Nakládala, jenže našel jen hostujícího Sobotku. Ten následně šikovně obelstil dva zadáky Dynama a připravil pohodlnou dorážku do prázdné branky pro MICHALA ŘEPÍKA – 0:3! Asistence: Vladimír Sobotka.
    08:02 Lukáš ROUSEK - 0:2
     
    08:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rázem je to o dvě branky! Dvě obrovské šance Jana Buchteleho nejprve zablokoval Hrádek či zastavil pravý beton Kantora, na další kombinaci hostí už ale hráči Dynama nestačili. Pas před poloprázdnou branku dostal LUKÁŠ ROUSEK, dokázal ho zpracovat a poté poslat nekompromisně k přední tyči – 0:2! Asistence: Jan Buchtele a David Tomášek.
    05:53 Michal ŘEPÍK - 0:1
     
    05:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže první střela dnešního utkání končí v síti! Přesilová hra Pražanů byla velmi nevýrazná, nakonec ale hosté vymysleli povedenou kombinaci, která vteřinu před návratem vyloučeného Vály končí v síti Pavla Kantora! Prudký pas Tomáška tečoval do Kantorovy šibenice MICHAL ŘEPÍK – 0:1! Asistence: David Tomášek.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 15. Mikuš, 33. Poulíček (Paulovič, Nakládal), 35. Paulovič, 35. Camara (Vála, Mikuš), 56. Mandát (R. Kousal) – 6. Řepík (Tomášek), 9. Rousek (Buchtele, Tomášek), 12. Řepík (Sobotka), 44. Němeček (Sobotka)


    HC Dynamo Pardubice: Kantor (Klouček) – J. Kolář (A), Nakládal (C), Mikuš, Hrádek, Vála, J. Zdráhal, Holland – Paulovič, Poulíček, Blümel – Mandát (A), R. Kousal, Camara – Svačina, O. Roman, Machala – Kusý, Rohlík, Matýs.
    HC Sparta Praha: Machovský (35. Neužil) – M. Jandus, Němeček (A), Košťálek, Polášek, Kalina, Mikliš, Poizl – Sobotka, Horák, Řepík (C) – Rousek, Tomášek, Říčka – Buchtele, Pech (A), Šmerha – Dvořáček, Sukeľ, Kudrna.

    Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Ondráček, Špůr
    thejrc.org