Vítkovice – Kometa Brno 0:1 (kon.) | K. Vary – Litvínov 2:3 (po pr.) | Motor ČB – Plzeň 4:3 (po pr.)
Olomouc – Mountfield HK 2:3 (3:4 po s.n.) | Pardubice – Sparta 5:4 (kon.) | Zlín – Třinec 2:3 (po pr.)
Liberec – Mladá Boleslav 0:2 (kon.)
po prodl.
Banes Motor České Budějovice
4:3 (0:0, 3:1, 0:2 - 1:0)
HC Škoda Plzeň
Středa 30.12.2020, 16:00 • Budvar Aréna • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše, přeji Vám hezký zbytek úterního dne, krásného Silvestra a šťastný nový rok! U příštího on-line přenosu naviděnou. (18:27:56)
     
    Máme za sebou velmi zajímavé utkání, ve kterém se nejdříve dostala do vedení Plzeň po brance Matěje Stříteského. Netrvalo dlouho a za domácí otevřel skóre Miroslav Forman, kterého o minutu později doplnil Zdeněk Doležal. Ještě minutu před koncem druhé třetiny dal důvod k radosti domácím Karel Plášil, když od modré propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí začali velmi dobře i třetí třetinu, ovšem o několik minut později převzali otěže hosté. V 50. minutě snížil Petr Kodýtek a o minutu později bylo vyrovnáno po trefě Luboše Roba. Ještě před koncem základní hrací doby měl šanci Miroslav Forman, v té době však svůj druhý gól v utkání vstřelit neodkázal. Své zaváhání odčinil přesně minutu po začátku prodloužení, kdy zamířil přesně do šibenice a rozjásal domácí lavičku.
     
    Konec zápasu.
    61:00 Miroslav FORMAN - 4:3
     
    61:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To, co MIROSLAV FORMAN nedokázal v šedesáté minutě dokázal v prodloužení! Ze středního pásma dostal krásnou žabičku od Zdeňka Doležala a z následného úniku zamířil přesně do šibenice hostující svatyně! Asistence: Zdeněk Doležal a Karel Plášil.
     
    60:51
    Puk na hokejkách Motoru.
     
    60:35
    Milan Gulaš drží kotouč ve středním pásmu. Následně se dostal ke střele z ostrého úhlu, se kterou však Jan Strmeň neměl větší potíže.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina je minulostí. V té byli úspěšnější hosté, když dokázali zásluhou Kodýtka a Roba vyrovnat v rychlém sledu a hrozili dalšími nebezpečnými šancemi. Do konce třetiny však již nikdo jiný gól nevstřelil, a tak nás čeká prodloužení, které startuje zhruba za minutu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:48
    Miroslav Forman dostal kotouč od Voženílka v akci dva na jednoho a pokusil se vymíchat Frodla, který mu však puk vypíchl. Tohle byla velká šance!
     
    59:01
    Dominik Frodl teď musel hodně z brány, protože k puku, který směřoval pomalu na branku se neměl nikdo kromě Matěje Tomana, který by se dostal do velké šance!
     
    58:24
    Prokeš si dobře obhodil hostujícího obránce a hnal se do útoku, který však skončil pouze za brankou Frodla.
     
    57:52
    Tempo se nám s blížícím koncem stupňuje. Ani jeden z týmů se nechce o body dělit.
     
    57:04
    Obrovský závar před brankou Frodla! Několik hráčů se snažilo dorazit puk do sítě, ovšem hosté dokázali všechny pokusy zlikvidovat!
     
    56:06
    Tři a půl minuty před třetí sirénou se bude vhazovat před Frodlem.
     
    55:24
    Jakub Pour mohl ujet do brejku, ovšem puk nezachytil.
    Marken.cz

    Jiří Michal

    Branky a nahrávky: 35. Forman (Lytvynov), 36. Z. Doležal (D. Voženílek, Plášil), 39. Plášil (Slováček), 61. Forman (Z. Doležal, Plášil) – 32. Stříteský (L. Kaňák, Kantner), 50. Kodýtek (Gulaš), 51. Rob (Stříteský, Frodl)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Patera) – Slováček, Vydarený (A), Plášil, Pýcha (C), Lytvynov, Suchánek – Adamský, Venkrbec, Forman – Z. Doležal, D. Voženílek, Karabáček – Jonák, Toman, Christov – Gilbert, Prokeš, Michnáč.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Pavlát) – L. Kaňák, Čerešňák, Lang, Stříteský, Kvasnička, Vráblík, Houdek – Straka (A), Kodýtek, Gulaš (C) – Kantner, Suchý, Eberle – Stach, Kracík (A), Pour – Slanina, Rob, Malát.

    Rozhodčí: Šír, Úlehla – Kajínek, Rožánek
    ocianews.com